• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil ve sivilceler

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
arkadaşlar ben strese bağlı sivilce problemi yaşadım bir yıl boyunca yanağımda sivilceler eksik olmadı. Şimdi iltihapları geçti ama sivilce izleri hala kırmızı noktalar olarak duruyor. Haftaiçi tatile çıkacağım, yüzümdeki izler ile güneşlenmem, denize girmem sıkıntı olur mu sizce?

Cildinize uygun Güneş koruyucu kullanın uzun süre güneşte kalmayın denizden sonra hemen durulanin iyi tatiller :)

sivilce karşıtı güneş kremleri var hatta geçen arkadaşımla baktık siparişini verdik hem de bb şeklindeymiş. Siz de bir bakın isterseniz internette yazıyor ama pahalı

sivilce karşıtı güneş kremleri var hatta geçen arkadaşımla baktık siparişini verdik hem de bb şeklindeymiş. Siz de bir bakın isterseniz internette yazıyor ama pahalı
Sivilce tedavisi görürken kullanılıyor galiba

arkadaşlar ben strese bağlı sivilce problemi yaşadım bir yıl boyunca yanağımda sivilceler eksik olmadı. Şimdi iltihapları geçti ama sivilce izleri hala kırmızı noktalar olarak duruyor. Haftaiçi tatile çıkacağım, yüzümdeki izler ile güneşlenmem, denize girmem sıkıntı olur mu sizce?
Güneş koruyucu kullan .. bide gelince bi güzellik salonuna gitmelisin onlar cildi soyup cilt rengini eşitliyor

Biraz daha erken davransaydınız gitmeden önce güvenilir bir merkezde kimyasal peeling tavsiye ederdim.
Ama 1 ay kadar vakit alıyor ve genelde yaz aylarında yapılması çok doğru değil.
Çok dikkat edilir ve güneş kremi sürekli kullanılırsa yazın da olur demişlerdi :)
Biraz pahalı bir işlem ama kesin sonuç...
Tek sıkıntı her yerde doğru yapmıyor olmaları...

Ama tatil dönüşü şikayetiniz devam ederse biraz araştırın, yaptırırsanız memnun kalırsınız...

Back
X