Tatil ve Telefonu Kapatmak

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.548
1.522
83
aylaaardır tek basına çalışıyorum. Sonunda birisi geldi. Bende birikmiş iznimi kullanmak istedim. Kısa bir tatile çıkacağım.Gelen kişi tecrübesiz. Şimdi ben izne çıkınca sürekli ararlar eminim.
Telefonumu kapatsam aradılar mı bir şey mi oldu çaldı mı stresi sarıyor beni.
Siz olsanız telefonu kapatır mıydınız yoksa açıkça tatilde olacağım aramayın mı demeliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz henüz gelmedi acele etmeyin bence tatile çıkmak için hem bu arada gelene işi öğretmiş olursunuz çıktıgınız zamanda rahatsız eden olmaz.

Kapatmam ama aramalara dönmem

Gelen kişi nekadar süredir çalışıyor?
Siz döndüğünüzde halen orda çalılmayı düşünüyormusunuz?
Cevabını evetse aradıklarında telefona bakmanız iyi olur.
Yeni kişiyi öğretmeden gidiyorsanız geldiğinizde işiniz olmayabilir dikkat edin derim

Kamı sektörü olduğu için ikimizde çalışacağız

Yeni gelen tecrübesiz birine işi bırakıp tatile gidiyorsam telefonumu kapatmaktan rahatsızlık duymazdım.

Tabi ben yeni gelen birine işi bırakıp gitmezdim (özel sektörde) bu durum hoş karşılanmaz ve döndüğümde her şeyin karmakarışık bir hal alma durumu var.

Kamı sektörü olduğu için ikimizde çalışacağız
Ozaman sıkıntı yok
Gitmeden önce konularla, gelebilecek sorularla ilgili bir dosya hazırlayın
Size sormadan oraya baksın
Eğerki hiç çözemiyorsa ozaman, çok acil durumlarda arayabileceğini ama aslında tatilde rahatsız edilmek istemediğinizi belirtin.

Ben olsam iş akışıyla alakalı bir rapor hazırlardim. Oluşabilecek sorunları program kullanılıyorsa oradaki kayıt düzeltme hataların olduğu kapsamlı bir rapor. Eğer ki durumun içinden cikamazsa amire sormasını eğer ki gene işin içinden cikamazsa en son beni aramasını söylerdim.

Tuhaf olan sey -ki bir cok sirket bu hatayi yapiyor.. sisteme degilde insanlara bagimlilar.. Allah korusun yarin ölsen ne yapacaklar acaba? Tatilde tabiiki aramamalari gerekir, sirket batarsa anca

Evet ben de buna üzülüyorum benden başka yok tek çalışan. Şimdi de 3 gün izin yapıcam diye endişe ediyorum. Telefondan uzak kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…