- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Hayır kapatmazdım ama çok mecbur kalmadıkça da aramamalarını söylerdim.
Yaz henüz gelmedi acele etmeyin bence tatile çıkmak için hem bu arada gelene işi öğretmiş olursunuz çıktıgınız zamanda rahatsız eden olmaz.aylaaardır tek basına çalışıyorum. Sonunda birisi geldi. Bende birikmiş iznimi kullanmak istedim. Kısa bir tatile çıkacağım.Gelen kişi tecrübesiz. Şimdi ben izne çıkınca sürekli ararlar eminim.
Telefonumu kapatsam aradılar mı bir şey mi oldu çaldı mı stresi sarıyor beni.
Siz olsanız telefonu kapatır mıydınız yoksa açıkça tatilde olacağım aramayın mı demeliyim
Kapatmam ama aramalara dönmemaylaaardır tek basına çalışıyorum. Sonunda birisi geldi. Bende birikmiş iznimi kullanmak istedim. Kısa bir tatile çıkacağım.Gelen kişi tecrübesiz. Şimdi ben izne çıkınca sürekli ararlar eminim.
Siz olsanız telefonu kapatır mıydınız yoksa açıkça tatilde olacağım aramayın mı demeliyim
Tecrübesiz kişiye iş bırakıpta hemen tatile çıkmazdım. Biraz öğrenmesini sağlardım. Hem izne çıkınca ikide bir aranılıp başım ağrımazdı hem de iş yeri zor durumda kalmazdı.
Çok mantıklıAcmazdim. Akşam 5 ten sonra toplu cevap verirdim mesela
Direkt kapatmak ayıp olur. Gerekmedikçe aramayın deyin
Gelen kişi nekadar süredir çalışıyor?aylaaardır tek basına çalışıyorum. Sonunda birisi geldi. Bende birikmiş iznimi kullanmak istedim. Kısa bir tatile çıkacağım.Gelen kişi tecrübesiz. Şimdi ben izne çıkınca sürekli ararlar eminim.
Gelen kişi nekadar süredir çalışıyor?
Siz döndüğünüzde halen orda çalılmayı düşünüyormusunuz?
Cevabını evetse aradıklarında telefona bakmanız iyi olur.
Yeni kişiyi öğretmeden gidiyorsanız geldiğinizde işiniz olmayabilir dikkat edin derim
Ozaman sıkıntı yokKamı sektörü olduğu için ikimizde çalışacağız
Tuhaf olan sey -ki bir cok sirket bu hatayi yapiyor.. sisteme degilde insanlara bagimlilar.. Allah korusun yarin ölsen ne yapacaklar acaba? Tatilde tabiiki aramamalari gerekir, sirket batarsa ancaaylaaardır tek basına çalışıyorum. Sonunda birisi geldi. Bende birikmiş iznimi kullanmak istedim. Kısa bir tatile çıkacağım.Gelen kişi tecrübesiz. Şimdi ben izne çıkınca sürekli ararlar eminim.
Patron düşünsün siz keyfinize bakın aylarca tek başına çalıştıracaklarına hemen birini bulsalarmış şimdi öğretmiş olurdunuz. Ben olsam mesaj atmalarını söylerdim mesajda okuyup aciliyet durumuna göre müsait olunca dönerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?