Tatil ve Telefonu Kapatmak

Santrale alındım, idari işlere ait bütün işler bende. Karşılama bende, telefon bende, kargolar bende, personel girişleri bende, yol ücretleri bende, yeri geliyor çaycı abla izindeyken çay kahve yapma bende, personel evrakları bende.. bi izne çıksam amirim iş öğretenim herşeyi bana soruyor hiç rahat bırakmıyor deli oluyorum. Sürekli arıyor zırt pırt yazıyor. İzne bile çıkmıyorum neymiş ben yokken çok sıkışıyormuş. Yanıma yardımcı da almıyorlar. İnatla uzman da yapmıyor. Yarın bi gün çocuğum olsa izne ayrılsam ne halt yiyecekler merak ediyorum. Aynı senin gibi böyle telefonu mu kapatsam acaba diye düşünür dururum heralde

Şuan benim yanıma gelen kişide sıkısacak biliyorum aylarca dedim personel çekin çekin diye yapmadılar. Tek kişi ile olacak iş var olmayacak iş var. Telefonu kapatmasanız bile iki saatte bir bakın ben öyle yapacağım

Kapat rahatla ya:) boşver ne halt ederlerse etsinler. Telefonum bozuldu dersin.
Ben neeeefret ederim tatilde aranmaktan. Tatil, işi unutma yeridir. Ben gitmeden önce her şeyi tane tane yerime bakan kişiye anlatırdım,bin kere derdim "bak, anlamadığın bir şey varsa söyle,tatilimde arama beni" diye.
Bu sene çok büyük bir aksilik olmuş,korka korka aradılar
Bence kapat gitsin. Zaten ailenle de aran yok , onlar da aramazlar.
Ya da şey yap.
Whatsappi , instagrami, skype'i sil. Kakaotalk gibi az bilinen bir mesajlaşma indir, senle konuşmak isteyen aile üyen,kankan,sevgilin vs onu indirsin,ondan konuşursun. Telefonu uçak moduna al. Boylece KKya girersin, otel vs ararken ,haritayı kullanırken,fotoyu çekerken rahatça girersin telefona

Kız bu değil Allah seni bun’dan sonraki

Ben kapatamam genel müdürle aram çok iyi gözünden düşmek istemem birini alsalarda iyice yetiştirsem onu valla çok ihtiyacım var

Çok arıyor ya işten erken çıktım şunu bulamadım bu nerde filan yazıyor az araştır bi son çare yaz. Sonra ay rahatsız ettim kusura bakma ya etme işte
O zaman uyarın tatildeyim mesaj atarsın müsait olursam dönerim falan diye. Ay hiç sevmediğim insan tipi. Bende dibine kadar araştırır olmazsa sonra insanları rahatsız ederim

Bence kapatın.Bizim ülkede maalesef sınır çizilme yok. Veya telefonunuzu yanınıza almayın dışarı çıkınca sahile vs gelince geri dönün eger çok içiniz huzursuz olursa. Sonuçta dinlenmek ve deşarj olmak için izin kullanıyoruz. Ben tatilde olacağım benden cevap beklemeyin derdim ve kapatırdım. ve e-maillere de 'yönlendirme' yapardım. 'şu an tatildeyim lütfen şu kişiye yazın' mesajı gidiyor karşıdakine bu durumda.

bence aramayın diye uyarın hakkınız

Tatile zaten stresten uzaklaşmak, kafa dağıtmak için gidiliyor. Gelen iş telefonları tatili burnundan getirir insanın.
Tecrübesiz arkadaşa kesinlikle yapmaması gerekenleri kuralları söyleyin. O da deneye yanıla tecrübe kazansın.
Telefonunuzu kapatmayın ama telefonda rahatsız etme modu gibi farklı ayarlamalar yapılabiliyor.
Akşam odanıza çekildiğinizde ise aciliyet gördüğünüz durumlarda dönüş yapın okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…