Tatil yok stres çok :(

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
Dün akşamki olanlardan sonra konu açmak biraz absürt olur mu bilmiyorum fakat daha önce dert etmiştim bunu ve biraz da dünkü olaylardan siyrilmak kafa dağıtmak istiyorum.Ben Antalya da yaşıyorum. 3 tane çocuğum var.Kamu çalışanıyim vs. Kurban Bayramı için Memlekete tatile gittim.Çocuklarla eve tıkandık geleni gideni ağırladık kv ile.Aksam çıkıp gezmek istediysekte bebeklerim uyandığı için yarım döndük. Bayram bitti ve ben 2 3 günlüğüne de olsa deniz de tatil yapmak istedim oda maddiyatsizliktan kısmet olmadı. Millet Antalya ya tatile geliyor evet fakat ben kendi şartlarım da ufak bir tatil bile yapamıyorum. Benim gibi olan var mı kızlar ve pztsi os başı rutin hayatta devam

Amtalyada denize girmiyor musunuz? :21:
Bebekleri bırakabileceğin kimse yok mu?:süslü:

Amtalyada denize girmiyor musunuz? :21:
Bebekleri bırakabileceğin kimse yok mu?:süslü:
Maalesef bensiz durmuyor çocuklar cnm asıl mesele de denize girmek değil zaten aksamlari denizde kafa dinlemek çok bunaldım cnm

Maalesef bensiz durmuyor çocuklar cnm asıl mesele de denize girmek değil zaten aksamlari denizde kafa dinlemek çok bunaldım cnm

Anladım . .
Onları da götürsen olmuyor . .
Eşin yardımcı olmaz mı bu konuda?

Anladım . .
Onları da götürsen olmuyor . .
Eşin yardımcı olmaz mı bu konuda?
Oluyor cnm zaten o özel çalıştığı için çocuklara o bakıyor ben isteyken bence çocuklar büyüyen kadar tatil yok:mad:

Bende seninle ayni kaderi yasiyorum maddi sıkıntilardan dolayi gidemiyoruz ama napalm saglik olsun diyorum cok dusunursen daha cok sinir olursun bosver canim takilma bence seneye yaparsiniz sizde

Çocuk konusunda kimi çokluktan, kimi yokluktan ağlıyor :eek:
Ben yol dert ederim, sen var :anne:
Rabbim yokluğu ile terbiye etmesin :anneadayı:
Varlıkları asla dert değil onlar var olsun benim derdim bu olsun onlara hersey feda olsun.Senin bebek yok mi cnm

Senin de olur inşallah cnm böyle ufak dertler sana komik gelir o zaman başını kaşımak zamanin olmaz böyle bunalım lara girersiniz arada.Allah gonlune gore versin
Amin inşallah canım. .
Bebeklerinle mutlu bir hayat diliyorum. .

Amin inşallah canım. .
Bebeklerinle mutlu bir hayat diliyorum. .
Bende sana bekar misin bilmiyorum ama en kisa zamanda evli mutlu ve çocuklu günler diliyorum.İnşallah seni ilk tebrik edenlerden olurum bebiş icin

O zaman Kv yi de götürün yanınızda

Topluca denîze girin

Akşama da uyutun çocukları öyle takılın onlar arabada vs dolaşsın bu kadar bunaldı iseniz

Tanıdığın birini 1 2 günlüğüne davet et. O çocuklara bakarken sen denize gir. Çok mu küçükler?

Bende sana bekar misin bilmiyorum ama en kisa zamanda evli mutlu ve çocuklu günler diliyorum.İnşallah seni ilk tebrik edenlerden olurum bebiş icin
5 yıllık evliyiz. .
Teşekkür ederim canım. .
İnşallah ❤❤

Back
X