- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
bqzen güzelce eriklı falan giderdim güzeldi ne bilim yaBuyukcekmece benim bildigim buyukcekmece mi acep
Ayol orda olmaz tatil
Evde oturun daha iyi
oraları çok bilmem sadece güzelce ve erikli'ye gitmişligim var erikli de pansiyonda vardıerikli ile büyükçekmeceyi kıyaslamak bile mümkün değil,
çatalca dediğiniz yer de istanbulun yüzölçümü olarak en büyük ilçesi, yani çatalca var çatalca var.
siz büyükçekmece dediniz herkes ona göre yorum yaptı, büyükçekmece bir tatil beldesi değil, insanların yaz kış yaşadığı, arada denize girenlerin olduğu bir istanbul semti.
evet erikli'ye gittim kızken de oralara giderdim semtleri iyi bilmediğim icin izah edemedim çatalca güzelce erikli gittimBüyükçekmece bizim dibimiz ama tatil için tercih edilen bir yer değil hafta sonu kalabalık buralarda oturanlar giriyor aşırı kalabalık ve pis bana göreİlla bu kısımlara yakın istiyorsanız Tekirdağ, Erikli, Kumbağ falan o kısımlara yönelin derim
enez erikli'ye yakın mıiyide b.çekmece nere erikli nere ..
erikli temiz evet emekli yeri.. enez e falan bakın orda hareket var bari akşamları..
oraları çok bilmem sadece güzelce ve erikli'ye gitmişligim var erikli de pansiyonda vardı
semtleri bilmediğimi söyledım niye alay esiyorsunuz . ayrıca tavsiyelerin icin sağol duymak istediğim buyduo taraflar diyorsunuz da güzelce nerde, erikli nerde, araları 200 küsür km farkında mısınız?
güzelce normal bir istanbul semti,
erikli, edirnenin sahil beldesi,
güzelce marmara denizinde, erikli ege,
tek ortak özellikleri ikisinin de trakya yarımadasında olması, onun dışında en ufak benzerlikleri yok
özetle istanbulda deniz tatili yapılmaz, deniz tatili kapacaksanız ve trakyada yapacaklasanız enez, erikli, saroz, gökçetepe gibi bölgelere bakın.
semtleri bilmediğimi söyledım niye alay esiyorsunuz . ayrıca tavsiyelerin icin sağol duymak istediğim buydu
enez erikli'ye yakın mı
Anladım sorun değil Çatalca'da tatil olarak düşünülmemeli benceevet erikli'ye gittim kızken de oralara giderdim semtleri iyi bilmediğim icin izah edemedim çatalca güzelce erikli gittim
tşk ederimAnladım sorun değil Çatalca'da tatil olarak düşünülmemeli benceSaroz körfezi tamamen güzeldir Enez de aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?