• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın bozup tatile gitmek?

2 yaşında bebeği çocuk kulübüne vs emanet edemezsin o para bence boş ve bebekle ev tatili daha kolay bence. Airbnb | Muğla - Tatil Amaçlı Kiralık Yerler ve Konaklama Yerleri - Türkiye burada sahile sıfır evler bile var.

Genelde cocuklar dans ediyor aileler izliyor, ufak cocuklari Kids Cluba bakmak yok. Bos ev bence cok kotu bir fikir, surekli kum temizligi ev temizligi yemek derken konu sahibesi habire caliscaka ben olsam HD otele giderim.

Konu sahibesi bence HD otel bak, ETSTur benzeri turlarda da bazen super indirimler son dakika firsatlari oluyor. Senin yerinde olsam benzin parasiyla vb de ugrasmam ucakla giderim, her saat basi Antalya ucuslari var vallahi, ordan otele vinlarim yer icer keyfime bakarim. Airbnb pansiyon vg gec, temizlikle yemekle ugrasma keyfine bak. tatil diye cile cekme. Dedigim gibi 10bin, 20bin benzin parasi hic mantikli degil, onun yerine havaalanina yakin, merkezi bir belde secin, ucakla kolayca gidin. Ucuz ucus sunan havayolundan ultra uygun fiyatlara ucak bileti alabilirsiniz.

9 taksit yapan siteler var, oralara bakabilirsinİz. Biz de erken rezarvasyonları kaçırdık. 50 bin olan tarihler 150 bine çıkmış resmen

Genelde cocuklar dans ediyor aileler izliyor, ufak cocuklari Kids Cluba bakmak yok. Bos ev bence cok kotu bir fikir, surekli kum temizligi ev temizligi yemek derken konu sahibesi habire caliscaka ben olsam HD otele giderim.
Kum temizliği deyince ne kumu ya kedileri mi var yoksa çocuklar artık tuvaletini kuma mı yapıyor diye düşünmem peki :olamaz:

Kum temizliği deyince ne kumu ya kedileri mi var yoksa çocuklar artık tuvaletini kuma mı yapıyor diye düşünmem peki :olamaz:

Yani banyo, koridor her yer kum oluyor gercekten, kumlar her yere saciliyor :) Oda temizleyen tatli kizlar odaya bir giriyor mukemmel giriyor, ben olsam otele giderim

2 yaşına girecek bi bebeğimiz var. Çok şükür geçiniyoruz iyiyiz ama malum tatil fiyatları uçmuş gitmiş yani biraz borca girmeden mümkün görünmüyor. Yaklaşık 4 5 senedir tatil yüzü görmedik çocuktan sonra da aşırı yorulduk ve sanki buna çok ihtiyacımız var gibi. Eşime henüz bu fikri söylemedim borç yapmadan rahat rahat tatil yapmak için altın bozmak mantıklı mı yoksa ayağımızı yorganımıza göre mi uzatalım?
Kredi karti kullaniyorsaniz karta taksit daha mantikli değil mi? Bir de şuan altın şuan oldukça düştü

Evet işte önceden öyle giderdik hiç her şey dahil bi otele gitmediğim için bir fikrim yok bakmadım bile daha
Herşey dahilin tadını aldıktan sonra, başka seçeneklere bakmıyorum ben. Bekarlar veya çocuksuz aileler için maceralar güzeldir ama çocukla en iyisi hd oteller. Yemek derdi yok, gezdim yoruldum derdi yok. Çocuk miniclubta ve parklarda eğlenecek, siz de dinleneceksiniz.

Sence bunu bilmiyo olabilir miyim? Ortalama 100 bin ile 30 bin aynı mı? kadın altın bozduracağım diyor. Ayrıca temizlik hizmeti de veriliyor her sahilde duş var. Bütçeye göre yorum yapıyoruz.

Yani banyo, koridor her yer kum oluyor gercekten, kumlar her yere saciliyor :) Oda temizleyen tatli kizlar odaya bir giriyor mukemmel giriyor, ben olsam otele giderim
Amann unutmuşum kumlu günleri artık iskeleden giriyoruz hep😂

Evet bence de otel bu arada

Taksit sayıları az olduğu için zorlanır mıyız bilemedim işte
Belirli kartlara 6 taksit, 9 taksit bile var. Hatta bunlardan kampanya sonrası puan para kazanılıyor.
Ne kadar taksit miktarı çoktur sizin için bilemiyorum ama altın bozdurmak yerine ödeyebileceğiniz bir taksite gidip tatile girip nefeslenmek en mantıklısı.

Bebeğiniz küçük okul derdi vs yok , eylül gibi fiyatlar düşüyor hem bebişte sıcaktan çok bunalmaz , şimdi baktım ortalama 45-55 bine bile bir hafta her şey dahil yerler var , taksitlendirin baktınız ödeyemiyorsunuz o zaman düşünürsünüz altın bozdurmayı.

Şimdiden iyi tatiller.

Gözüm hiiiç lükste değil bi mekan değişikliği yeni bir ortam iyi gelir neresi olduğu hiç önemli değil ya
Canım bebekle çok zor olur sapa yerler olmaz eli yüzü düzgün yerler olması lazım burda bebekle tatil konusunda birçok konu açıldı o konuları oku fikrin netleşir

Back
X