• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın bozup tatile gitmek?

Cucuthecatt

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.343
Puanlar
123
2 yaşına girecek bi bebeğimiz var. Çok şükür geçiniyoruz iyiyiz ama malum tatil fiyatları uçmuş gitmiş yani biraz borca girmeden mümkün görünmüyor. Yaklaşık 4 5 senedir tatil yüzü görmedik çocuktan sonra da aşırı yorulduk ve sanki buna çok ihtiyacımız var gibi. Eşime henüz bu fikri söylemedim borç yapmadan rahat rahat tatil yapmak için altın bozmak mantıklı mı yoksa ayağımızı yorganımıza göre mi uzatalım?

Ne olursa olsun tatil icin yatirim bozmayin. Ayrica altin dusuk fiyatlarda, savas naneleri bitince 2 katina cikar gider mutsuz olursunuz :)

Kredi kartina taksit yaptirin, borcu TL olarak takin. Liranin degeri her gecen gun dusuyor zaten, tam su anda lirayla borclandiginiz rakam 3 ay sonra komik gelir. Her zaman kreid kartina taksit yaptirin derim tatili de, baska kalemleri de. Bankayla is yapmaktan cekinmeyin, olaya da borc olarak bakmayin simdi bir miktar para odunc alacaksiniz, kullanacaksiniz sonr ayerine koyacaksiniz. Simdiden iyi tatiller dilerim :KK200:

Ya bozmak mantıklı mı düşükken bilemem de, sizin bütçenizi durumunuzu en iyi siz bilirsiniz amaa ihtiyacımız var diyorsan vardır, iyi gelecekse tatil planlayın, borçla olsun neler ödenmiyor ki

2 yaşına girecek bi bebeğimiz var. Çok şükür geçiniyoruz iyiyiz ama malum tatil fiyatları uçmuş gitmiş yani biraz borca girmeden mümkün görünmüyor. Yaklaşık 4 5 senedir tatil yüzü görmedik çocuktan sonra da aşırı yorulduk ve sanki buna çok ihtiyacımız var gibi. Eşime henüz bu fikri söylemedim borç yapmadan rahat rahat tatil yapmak için altın bozmak mantıklı mı yoksa ayağımızı yorganımıza göre mi uzatalım?
100 bin gibi mi ? Ortalama bir HD otel 1 hafta o kadar tutar

Altın bu kadar düşmüşken bence bozdurmayın karta taksit yapın dönünce de ayağınızı yorganınıza göre uzatın taksitleri ödeyin. Birikim bozulmamalı bence milyon dolarlık şirketler mal varlıklarını satardı mantıklı olsa sürekli kredi çekmezdi diye düşünüyorum

Ne olursa olsun tatil icin yatirim bozmayin. Ayrica altin dusuk fiyatlarda, savas naneleri bitince 2 katina cikar gider mutsuz olursunuz :)

Kredi kartina taksit yaptirin, borcu TL olarak takin. Liranin degeri her gecen gun dusuyor zaten, tam su anda lirayla borclandiginiz rakam 3 ay sonra komik gelir. Her zaman kreid kartina taksit yaptirin derim tatili de, baska kalemleri de. Bankayla is yapmaktan cekinmeyin, olaya da borc olarak bakmayin simdi bir miktar para odunc alacaksiniz, kullanacaksiniz sonr ayerine koyacaksiniz. Simdiden iyi tatiller dilerim :KK200:
Aslında evet mantıklı ama bütün yıl bi tatil yüzünden o borcu öderken pişman olur muyuz diye düşündüm

Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
Her şey dahil otel mi
Gideceğiniz yer size ne kadar uzaklıkta
Ne kadar altın bozacaksınız
Karta borçlansanız kolay ödeyebilir misiniz
Kafamda bir yer yok biz genelde airbnb tatili yapardık onda da taksit imkanı yok zaten

Birikime dokunmam ben olsam çok çok ihtiyaçsa kredi çekerim. Birikimi yerine koymak zor olabilir ama borç ödeniyor mecbur.

Kredi kartına taksitle gitmeniz daha mantıklı altın bozdurmak yerine. Borç ödemek daha mantıklı geliyor bana. Bozulan altın geri yerine zor konar çünkü.
Evet herkes aynı fikirde ya saçma bir fikirmiş altın bozmak

Back
X