• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın bozup tatile gitmek?

Altını nasıl yaptınız her ay kenara koyarak mı

Hiç sırası değil altın bozdurmanın, kredi kartında zorlanırız diyorsanız ve çook gitmek istiyorsanız kredi bile daha makul bence,
faiz ödemiş olursunuz evet altın bozdurmakla aynı mantık gibi gelebilir ama borç bir şekilde mecburi ödenmesi gereken bir şey tekrar altın almak öyle değil bozdurunca yerine kolay kolay gelmiyor.

Birikime dokunmam ben olsam çok çok ihtiyaçsa kredi çekerim. Birikimi yerine koymak zor olabilir ama borç ödeniyor mecbur.
Sonuçta hastalık gibi çok zor bir durum değil ya kendi düşüncemin saçma olduğunu anladım şimdi. En kötü taksitle halledicez artık

Hiç sırası değil altın bozdurmanın, kredi kartında zorlanırız diyorsanız ve çook gitmek istiyorsanız kredi bile daha makul bence,
faiz ödemiş olursunuz evet altın bozdurmakla aynı mantık gibi gelebilir ama borç bir şekilde mecburi ödenmesi gereken bir şey tekrar altın almak öyle değil bozdurunca yerine kolay kolay gelmiyor.
Evet haklısınız altın fiyatları daok düşmüş zaten yazık olcak

Kafamda bir yer yok biz genelde airbnb tatili yapardık onda da taksit imkanı yok zaten
2 yaş bebekle Airbnb tatilinden bir şey anlamazsın onun peşinde dolaşacaksın, düzenini isteyecek siniri bozulacak, yemekle uğraşacaksın evde kal daha iyi. Orta sınıf bi her şey dahile git 7 gün olacağına 4 gün olsun sen de dinlen. Yine de tam eskisi gibi olmayacak bebek peşinde. 3-4 yaştan sonra daha konforlu olur bebekli tatil.

Kredi kartına taksit yapın ya da gerekirse ek hesap, kredi vs kullanın. Altın araba ya da ev alma harici asla bozdurulmaz kırmızı çizgidir. 😄
Nasıl bunalmışsam öyle bir şey düşünmüştüm ya ama herkes aynı fikirde olduğuna göre vazgeçtim

Hani normalde arttıramıyorsanız altını da yerine koyamazsınız gibi geldi bana

Borçlansanız ödeyebilir misiniz
Evet büyük ihtimalle koyamayız. Çocuktan sonra pek bir şey kalmıyo ya tatilden vazgeçicem ya da borca giricem

2 yaş bebekle Airbnb tatilinden bir şey anlamazsın onun peşinde dolaşacaksın, düzenini isteyecek siniri bozulacak, yemekle uğraşacaksın evde kal daha iyi. Orta sınıf bi her şey dahile git 7 gün olacağına 4 gün olsun sen de dinlen. Yine de tam eskisi gibi olmayacak bebek peşinde. 3-4 yaştan sonra daha konforlu olur bebekli tatil.
Evet işte önceden öyle giderdik hiç her şey dahil bi otele gitmediğim için bir fikrim yok bakmadım bile daha

bütün yıl borcunu ödeyeceğiniz ya da yatırmınızı bozmanıza sebep olacak biütçede bir tatil yapmak yerine daha uygun bütçeli bir tatili düşünmez misiniz? farkındayım, şu anda pansiyonlar dahi inanılmaz pahalı durumda ama herşey dahil konsept yerine belki sakin bir kasabada ya da bölgede böyle bir tatil daha az suçlu hissettirebilir.

Aslında evet mantıklı ama bütün yıl bi tatil yüzünden o borcu öderken pişman olur muyuz diye düşündüm

Simdi CucuCat, tam simdi elindeki kocaman bir parayi goturup koymak ara sira kiymik para parcalari odemekten cok daha kotu inan. Yok ben borc sevmem diyorsan da biraz bekle, elindeki altin yukselsin sonra gider borcu kapatirsin. Su anda altin savas nedeniyle cok cok dusuks eyrediyor , altin genel olarak bozdurma ama tam su anda asla bozdurma. Biraz sabredin. Her seyi karta cektir, taksit yaptir zamani gelince d ekapatirsin.

Simdi CucuCat, tam simdi elindeki kocaman bir parayi goturup koymak ara sira kiymik para parcalari odemekten cok daha kotu inan. Yok ben borc sevmem diyorsan da biraz bekle, elindeki altin yukselsin sonra gider borcu kapatirsin. Su anda altin savas nedeniyle cok cok dusuks eyrediyor , altin genel olarak bozdurma ama tam su anda asla bozdurma. Biraz sabredin. Her seyi karta cektir, taksit yaptir zamani gelince d ekapatirsin.
Evet evet sağolun iyi ki buraya danıştım bir anlık hırsla bozdurabilirdim yani vazgeçtim sayenizde😄

2 yaşına girecek bi bebeğimiz var. Çok şükür geçiniyoruz iyiyiz ama malum tatil fiyatları uçmuş gitmiş yani biraz borca girmeden mümkün görünmüyor. Yaklaşık 4 5 senedir tatil yüzü görmedik çocuktan sonra da aşırı yorulduk ve sanki buna çok ihtiyacımız var gibi. Eşime henüz bu fikri söylemedim borç yapmadan rahat rahat tatil yapmak için altın bozmak mantıklı mı yoksa ayağımızı yorganımıza göre mi uzatalım?
Ben olsam kesinlikle altın bozmam , yüklü borca da girmezdim açıkçası. Borç işi gerçekten sıkıntı. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı tavsiye ederim ben, daha uygun oteller veya yemek dahil bungalowlar var, geçen sene bungalow tatili yapmıştım uygun fiyata çok da eğlenceli geçmişti.

bütün yıl borcunu ödeyeceğiniz ya da yatırmınızı bozmanıza sebep olacak biütçede bir tatil yapmak yerine daha uygun bütçeli bir tatili düşünmez misiniz? farkındayım, şu anda pansiyonlar dahi inanılmaz pahalı durumda ama herşey dahil konsept yerine belki sakin bir kasabada ya da bölgede böyle bir tatil daha az suçlu hissettirebilir.
Gözüm hiiiç lükste değil bi mekan değişikliği yeni bir ortam iyi gelir neresi olduğu hiç önemli değil ya

Gözüm hiiiç lükste değil bi mekan değişikliği yeni bir ortam iyi gelir neresi olduğu hiç önemli değil ya

aracınız var mı bilemiyorum ama görmek istediğiniz bir bölge seçip öncelikle benzin masrafını hesaplamakla başlayabilirsiniz.
ben yıllar önce zaman kısıtlamam çok fazla iken ve herşey dahil konseptini de hiç sevmediğim için google haritalarda İstanbul'a yakın diye Ayvalık'ı açıp haritaya bildiğiniz "pansiyon" diye yazıp çıkan tüm isimleri tek tek internette araştırmıştım. sonra telefonla fiyat aldım. kaldığımız yerde çok güzel bir kahvaltı da çıkıyordu. öğlenleri plajda bira-patates, akşamları ise küçük lokantalarda yiyerek çok makul fiyata tatil yapmıştım. hem de çok epey iyi gezmiştik bölgeyi.

Sonuçta hastalık gibi çok zor bir durum değil ya kendi düşüncemin saçma olduğunu anladım şimdi. En kötü taksitle halledicez artık
Kötü gün parası derseniz o kötü gün parası olur insan iyi gün için keyfi için de kenarda tutmalı ben bozup çok tatile gittim yerine de çok koydum

Evet işte önceden öyle giderdik hiç her şey dahil bi otele gitmediğim için bir fikrim yok bakmadım bile daha
Çocuktan sonra hiç her şey dahil daha iyidir. Çocuk kulübü olan yerlere, plajda full kapalı güneşliği olan yerlere, çocuk havuzu ve etkinlikleri olan yerlere bak. Alanya bir tık daha uygundur ama denizi derin.
eğer eylül ekim tercih edebiliyorsan fiyat daha uygundur. Deniz sıcak olur sıcak bezdirmez.
hepinize göre yiyecek serinletecek şeyler elinizin altında olur. O sırada biraz daha biriktirirsin üç beş.

Back
X