- Emoji Skoru
- 12.038
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi Cucuthecatt
Altını nasıl yaptınız her ay kenara koyarak mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta hastalık gibi çok zor bir durum değil ya kendi düşüncemin saçma olduğunu anladım şimdi. En kötü taksitle halledicez artıkBirikime dokunmam ben olsam çok çok ihtiyaçsa kredi çekerim. Birikimi yerine koymak zor olabilir ama borç ödeniyor mecbur.
Hayır düğünden kalanlar varAltını nasıl yaptınız her ay kenara koyarak mı
Evet haklısınız altın fiyatları daok düşmüş zaten yazık olcakHiç sırası değil altın bozdurmanın, kredi kartında zorlanırız diyorsanız ve çook gitmek istiyorsanız kredi bile daha makul bence,
faiz ödemiş olursunuz evet altın bozdurmakla aynı mantık gibi gelebilir ama borç bir şekilde mecburi ödenmesi gereken bir şey tekrar altın almak öyle değil bozdurunca yerine kolay kolay gelmiyor.
Hani normalde arttıramıyorsanız altını da yerine koyamazsınız gibi geldi banaHayır düğünden kalanlar var
2 yaş bebekle Airbnb tatilinden bir şey anlamazsın onun peşinde dolaşacaksın, düzenini isteyecek siniri bozulacak, yemekle uğraşacaksın evde kal daha iyi. Orta sınıf bi her şey dahile git 7 gün olacağına 4 gün olsun sen de dinlen. Yine de tam eskisi gibi olmayacak bebek peşinde. 3-4 yaştan sonra daha konforlu olur bebekli tatil.Kafamda bir yer yok biz genelde airbnb tatili yapardık onda da taksit imkanı yok zaten
Nasıl bunalmışsam öyle bir şey düşünmüştüm ya ama herkes aynı fikirde olduğuna göre vazgeçtimKredi kartına taksit yapın ya da gerekirse ek hesap, kredi vs kullanın. Altın araba ya da ev alma harici asla bozdurulmaz kırmızı çizgidir.![]()
Evet büyük ihtimalle koyamayız. Çocuktan sonra pek bir şey kalmıyo ya tatilden vazgeçicem ya da borca giricemHani normalde arttıramıyorsanız altını da yerine koyamazsınız gibi geldi bana
Borçlansanız ödeyebilir misiniz
Evet işte önceden öyle giderdik hiç her şey dahil bi otele gitmediğim için bir fikrim yok bakmadım bile daha2 yaş bebekle Airbnb tatilinden bir şey anlamazsın onun peşinde dolaşacaksın, düzenini isteyecek siniri bozulacak, yemekle uğraşacaksın evde kal daha iyi. Orta sınıf bi her şey dahile git 7 gün olacağına 4 gün olsun sen de dinlen. Yine de tam eskisi gibi olmayacak bebek peşinde. 3-4 yaştan sonra daha konforlu olur bebekli tatil.
Aslında evet mantıklı ama bütün yıl bi tatil yüzünden o borcu öderken pişman olur muyuz diye düşündüm
Evet evet sağolun iyi ki buraya danıştım bir anlık hırsla bozdurabilirdim yani vazgeçtim sayenizdeSimdi CucuCat, tam simdi elindeki kocaman bir parayi goturup koymak ara sira kiymik para parcalari odemekten cok daha kotu inan. Yok ben borc sevmem diyorsan da biraz bekle, elindeki altin yukselsin sonra gider borcu kapatirsin. Su anda altin savas nedeniyle cok cok dusuks eyrediyor , altin genel olarak bozdurma ama tam su anda asla bozdurma. Biraz sabredin. Her seyi karta cektir, taksit yaptir zamani gelince d ekapatirsin.
Ben olsam kesinlikle altın bozmam , yüklü borca da girmezdim açıkçası. Borç işi gerçekten sıkıntı. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı tavsiye ederim ben, daha uygun oteller veya yemek dahil bungalowlar var, geçen sene bungalow tatili yapmıştım uygun fiyata çok da eğlenceli geçmişti.2 yaşına girecek bi bebeğimiz var. Çok şükür geçiniyoruz iyiyiz ama malum tatil fiyatları uçmuş gitmiş yani biraz borca girmeden mümkün görünmüyor. Yaklaşık 4 5 senedir tatil yüzü görmedik çocuktan sonra da aşırı yorulduk ve sanki buna çok ihtiyacımız var gibi. Eşime henüz bu fikri söylemedim borç yapmadan rahat rahat tatil yapmak için altın bozmak mantıklı mı yoksa ayağımızı yorganımıza göre mi uzatalım?
Gözüm hiiiç lükste değil bi mekan değişikliği yeni bir ortam iyi gelir neresi olduğu hiç önemli değil yabütün yıl borcunu ödeyeceğiniz ya da yatırmınızı bozmanıza sebep olacak biütçede bir tatil yapmak yerine daha uygun bütçeli bir tatili düşünmez misiniz? farkındayım, şu anda pansiyonlar dahi inanılmaz pahalı durumda ama herşey dahil konsept yerine belki sakin bir kasabada ya da bölgede böyle bir tatil daha az suçlu hissettirebilir.
Gözüm hiiiç lükste değil bi mekan değişikliği yeni bir ortam iyi gelir neresi olduğu hiç önemli değil ya
Kötü gün parası derseniz o kötü gün parası olur insan iyi gün için keyfi için de kenarda tutmalı ben bozup çok tatile gittim yerine de çok koydumSonuçta hastalık gibi çok zor bir durum değil ya kendi düşüncemin saçma olduğunu anladım şimdi. En kötü taksitle halledicez artık
Çocuktan sonra hiç her şey dahil daha iyidir. Çocuk kulübü olan yerlere, plajda full kapalı güneşliği olan yerlere, çocuk havuzu ve etkinlikleri olan yerlere bak. Alanya bir tık daha uygundur ama denizi derin.Evet işte önceden öyle giderdik hiç her şey dahil bi otele gitmediğim için bir fikrim yok bakmadım bile daha