- Konu Sahibi brunettella
-
Şaka gibi derdin var biliyorsun değil mi?
Ah bir okusan şu BDV de ne dertler açıyor hanımlar....
İnan okusan yüreğin kaldırmaz bazılarını
Yahu 5 saat uyumuşsun şezlongta ... adam gel şunu yapalım demiş ... yok diyip bir daha uyumuşsun ...
Biraz beraber birşeyler yapsanız tatil daha keyifli olmaz mıydı ??
Tatil için geldiyseniz ; eglenmenize bakınHerkezin derdi kendisine gore buyuk inanki. Biliyorum belki diger dertlerin yanina az kalir. Buda benim derdim buraya paylasmak istedim. Konusucagim baska kimsem olmadigi icin
Kafam degisik bir sekil hale geldi sisti. Gunes sokmus. Sersemdim. Elim ayagim tutmadi. Yoksa gitmem mi hic pazara gezmeye
Biktim dedigine gore bunlarin arkasi otesi var demekki.
Genel tutumunu anlatmadam bilemeyiz.
Sirf bu olay ise bosanilacakta birsey yok kavga edecekte birsey yok. Ama insan sadece bu olaydan ve kavgadan dolayi bıktım demez. Ve sadece bu olaydan dolayi ve kavgadan dolayi bosanacagimda denmez.
5 saat şezlongda uyurken eşin ne yapıyordu? Hiç mi hadi uyan denize/havuza gir veya acıktın mı demedi bu adam? 5 saat bu yahu?
E hayatım sizin aranızda iletişim yok, ortak karar alma ve uygulama yok siz sürekli zıtlaşıyorsunuz nasıl olacak? Ne kadar süredir evlisiniz siz? Ortada evlilik ilişkisi değilde zoraki olarak aynı evde tutulan, birbirini hiç umursamayan iki insan var gibi duruyor.Kendisi arkamda uyumus golgede uyaninca gelip uyandirdi beni kalk pazara gidelim diye
Sirf bu olay ise bosanilacakta birsey yok kavga edecekte birsey yok. Ama insan sadece bu olaydan ve kavgadan dolayi bıktım demez. Ve sadece bu olaydan dolayi ve kavgadan dolayi bosanacagimda denmez.
E hayatım sizin aranızda iletişim yok, ortak karar alma ve uygulama yok siz sürekli zıtlaşıyorsunuz nasıl olacak? Ne kadar süredir evlisiniz siz? Ortada evlilik ilişkisi değilde zoraki olarak aynı evde tutulan, birbirini hiç umursamayan iki insan var gibi duruyor.
Çok üzücü ve can sıkıcı bir durum. Nasıl çözülür bilemiyorum.Evet iletisim yok bizde olayi konusup duzeltmek gibi bsyde yok. Kusup geri bsy olmadan devam ediyoruz. Hep kiziyorum bunun icin konusalim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?