Tatilde bile derdim aklıma geliyor

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim

Hİç olmasaydı ne yapacaktın bacım bunada şükür de olur bence acele etme ilki olduysa ikincide olur bence hazır tatildesin kafanı boşalt stresten de olmuyor
Evet kızıma her baktığımda şükür ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bende kendimi o şekil teselli ediyorum ya hiç olmasaydı diyorum 😕

Benim bir kızım var Allah’a şükür tedavisiz evlenir evlenmez hamile kaldım yaklaşık 2 yıldır kardeşi olmuyor şuan tatildeyiz burda iki çocuklu aileleri görünce özeniyorum gerçekten büyük olanın kardeşine sahip çıkması birlikte havuza denize girmeleri güzel bi duygu kardeşlik bi kızım var çok şükür ama kardeşi olmasını da istiyorum beni ancak benim durumumda olanlar anlar ikinci çocuğuna zor hamile kalanlar hikayeleri varsa nasıl hamile kaldılar paylaşırsa sevinirim
Neden olmadığını araştırdınız mı? Dra göründünüz mü? Gerekli zeminleri oluşturdunuz mu? Hayal gücünüzle, sadece bakarak ve takıntı haline getirerek bebek sahibi olamazsınız. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Neden olmadığını araştırdınız mı? Dra göründünüz mü? Gerekli zeminleri oluşturdunuz mu? Hayal gücünüzle, sadece bakarak ve takıntı haline getirerek bebek sahibi olamazsınız. Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Gerçekten bende takıntı oldu yaa doktora gittim pko var kilo verdim fakat istediğim kiloya gelemedim inşallah hayırlısı bakalım

1 çocuğunuz ve mutlu ailenizle tatildesiniz ama siz diğer ailelere bakıp neden bizim de 2. çocuğumuz yok diye dertleniyorsunuz öyle mi?

Neyse bir şey demiyorum...
Allah başka dert vermesin...

bir doktora göründünüz mü sorun olup olmadığını kontrol etmek için? bu kadar kafaya takarsanız olacağı varsa da olmaz sorun olmasa bile.tatilde boşta kalıp kafanıza dert mi aradınız ki zaten? senelerce uğraşıp bin bir emek verip çocuğu olmayanlar ne yapsın?belki de 2. çocuğun olmaması çocuğunuz için daha hayırlı.olumlu yanlarını düşünün, ya kardeş istemiyorsa (ben mesela küçüktüm ama hiç istememiştim , 7 yaşındayken annem kardeşimi doğurdu ve senelerce kabullenemedim hele hele ergenliğimde zehir ettim hayatı, böyle olanlar da var).maddiyat olarak tüm gücünüzü çocuğunuza harcarsanız , maneviyat olarak sadece ona yönelirsiniz vs vs

Buna şükür...

allah ısteyen herkese evlat nasıp etsın
ama hıc evlat sahıbı degılmıssınız tatmamıssınız gıbı ımrenmeler falan abartılı olmus elınızdekının kıymetını bılın ve dua edın ısteyın zamanı gelınce olacaktır herseyın hayırlısını ısteyın

Kızınız kaç yaşında

İki yıldır olmuyor demişsiniz ya kaç yaşında başladınız denemelere

Bunu neden stres yaptınız bilemedim

Oğlum tek çocuk hiç tatilde ay ne güzel iki kardeş havuza giriyor diye başka çocuklara bakmak aklıma gelmedi

Ben genelde iki çocuk peşinde nereye koşacağını şaşıran anneler görüyorum

Etrafımdaki eş dost akraba herkes kardeşiyle papaz ve çocukluk kavgaları kadar masum değil durumları. Kızınız çok şanslı büyüyünce daha iyi anlayacaksiniz.

Belki de hayırlı değil yada zamanı değil.. bilinen bir problem yoksa sağlık açısından ben böyle düşünürdüm ikinci çocuğum olmasaydı..

Back
X