Cnm bu aylarda önceden yer ayarlamadan gitme derim çok zorlanırsın. Fiyatlar geceliği 100-150 arası değişiyor. İstersen benim kaldığım bi evin numarasını özelden yazabilirim.
Bir dedim var başlığı altında üstelik sorduğun soru cidden bu mu gizem
çok iyi olur canım ya teşekkür ederim
Bir dedim var başlığı altında üstelik sorduğun soru cidden bu mu gizem
Mesaj gönderdim canm
sahibinden. bakabilirsiniz evlere
fiyatlar 100-150 arasında degısıyor
sevgılı oldugunuz ıcın onceden ayarlasanız ıyı edersınız dıye dusunuyorum
sarkoy neden bakmıyorsunuz enezde erıklıde aksamları cok sakın cunku
bızde yuksek ıhtımal temmuzun ılk şarköye gıdıcez
canım bende duydum şarköyü çok canlı falan diyolardı bi kaç kişide geçen sene gitmişler deniz tarafının kötü koktuğunu soyledıler ne kadar doğru bilemedim bide şarköyün sahili kum mu yoksa taş mı canım ?
sağol canım googleda arattım açıklamalar kısmında bekarlara verilmemektedir yazıyo
yada istersen sahilin hemen dibinde ormanlık alanda danişment kampı var kamp kurarsınız ev bulamsazsınız.
benim dedemin mecidiyede 2 dairesi var yani erikli sahiline çok yakın pansiyon olarak veriyor yazlıkçılara akrabalarında var sanırım 100-150 arası değişiyor fiyatları tam emin değilim bekarlara ev verir mi onuda bilmiyorum.görüşmek istersen nosunu özelden atarım sana.
Koku duyadim canim daha oncede gittim
Eriklinin denizinden iyi ama baliklar var,eriklide heppbiz ckk guzel bir ev bulduk 24 arayin dedi adam 100 tl yeni bir ev sarkoy merkeze 3 dk araba oldugu icin gider gelirim sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?