• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatilde ev bulma sorunu

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar kısmetse bu ayın sonu gıbı tatıle gıtmeyı dusunuyoruz sevgılımle erıklı veya eneze fakat oraya gıdınce ev bulabılırmıyız onceden mı ayarlamamız lazım aranızda o taraflara gıden varmı ? ev mi kiraladınız veya pansiyonda mı kaldınız ve ücretler hakkında bilgisi olan varmı yardım edersenız sevınırım :)

Cnm bu aylarda önceden yer ayarlamadan gitme derim çok zorlanırsın. Fiyatlar geceliği 100-150 arası değişiyor. İstersen benim kaldığım bi evin numarasını özelden yazabilirim.

sahibinden. bakabilirsiniz evlere
fiyatlar 100-150 arasında degısıyor
sevgılı oldugunuz ıcın onceden ayarlasanız ıyı edersınız dıye dusunuyorum

sarkoy neden bakmıyorsunuz enezde erıklıde aksamları cok sakın cunku
bızde yuksek ıhtımal temmuzun ılk şarköye gıdıcez

sahibinden. bakabilirsiniz evlere
fiyatlar 100-150 arasında degısıyor
sevgılı oldugunuz ıcın onceden ayarlasanız ıyı edersınız dıye dusunuyorum

sarkoy neden bakmıyorsunuz enezde erıklıde aksamları cok sakın cunku
bızde yuksek ıhtımal temmuzun ılk şarköye gıdıcez

canım bende duydum şarköyü çok canlı falan diyolardı bi kaç kişide geçen sene gitmişler deniz tarafının kötü koktuğunu soyledıler ne kadar doğru bilemedim bide şarköyün sahili kum mu yoksa taş mı canım ?

benim dedemin mecidiyede 2 dairesi var yani erikli sahiline çok yakın pansiyon olarak veriyor yazlıkçılara akrabalarında var sanırım 100-150 arası değişiyor fiyatları tam emin değilim bekarlara ev verir mi onuda bilmiyorum.görüşmek istersen nosunu özelden atarım sana.

yada istersen sahilin hemen dibinde ormanlık alanda danişment kampı var kamp kurarsınız ev bulamsazsınız.

Koku duyadim canim daha oncede gittim
Eriklinin denizinden iyi ama baliklar var,eriklide hepp :confused: biz ckk guzel bir ev bulduk 24 arayin dedi adam 100 tl yeni bir ev sarkoy merkeze 3 dk araba oldugu icin gider gelirim sorun degil

yada istersen sahilin hemen dibinde ormanlık alanda danişment kampı var kamp kurarsınız ev bulamsazsınız.

benim dedemin mecidiyede 2 dairesi var yani erikli sahiline çok yakın pansiyon olarak veriyor yazlıkçılara akrabalarında var sanırım 100-150 arası değişiyor fiyatları tam emin değilim bekarlara ev verir mi onuda bilmiyorum.görüşmek istersen nosunu özelden atarım sana.

ewt canım o kampı görmüştüm bulamazsak öyle yapıcaz artık atarsan özelden numara sevınırım canım alternatif olsun elımde

Koku duyadim canim daha oncede gittim
Eriklinin denizinden iyi ama baliklar var,eriklide hepp :confused: biz ckk guzel bir ev bulduk 24 arayin dedi adam 100 tl yeni bir ev sarkoy merkeze 3 dk araba oldugu icin gider gelirim sorun degil

balıklardanda pek huylanırım :1: ne güzel canım o taraflarada bi bakim :)

Back
X