- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
ben de kaynana olacağım ya ondandır.
ayy müstakbel kv adayı ablacımbari burdan gelinlerin HAKLI problemlerini okuyun da o müstakbel gelin adayınıza yapmayın..lütfeeennn kötü kaynana olmayıınnn bu çıldırmak üzere olan gelinler kervanına bir kurban daha katılmasıınn biz bize yeterizzz
gelinleri yeterince savunan var,ben burada kaynanaların sesiyim
ben de kaynana olacağım ya ondandır.
aman kaynana olmasak bile bu konu sınırları zorluyor..anne oğlundan çekinecekmiş gelin hanım öyle buyurmuş..daha neler
aman kaynana olmasak bile bu konu sınırları zorluyor..anne oğlundan çekinecekmiş gelin hanım öyle buyurmuş..daha neler
sorma, bir de randevuyla arayacağız evlatlarımızı,gelin hanım ne zaman müsaade ederse artık
ben de k.validemle çok iyi değilim,soğuk bir kadın..anne gibi dğil mesela..
ancak abartılması çok garip.kadın 2 kez aramış,sadece o kadar..gerçi ben konu sahibin başka bi konudaki yorumunu okdum biraz önce de şaşırmadım bu tepkisine..bazıları için k.valide demek düşman demek sanırım..ne yaparsa yapsın dedikodusu olur.
ama şunu unutmayalım herkes kendi kalbinin ekmeğini yer derler..
konuyu okurken gözlerim seni aradı abla :)ben de kaynana olacağım ya ondandır.
konuyu okurken gözlerim seni aradı abla :)
senin ki kaynana anne değil ki,abla
kadın sadece eminim ki yola ne zaman çıkacaklarını öğrenmek için aramıştır.amacı rahatsız etmek olsa o 3 gün içinde de arardı.
tam benlik değil mi
neyse konuyu gene yakaladım
sorma, bir de randevuyla arayacağız evlatlarımızı,gelin hanım ne zaman müsaade ederse artık
ben de k.validemle çok iyi değilim,soğuk bir kadın..anne gibi dğil mesela..
ancak abartılması çok garip.kadın 2 kez aramış,sadece o kadar..gerçi ben konu sahibin başka bi konudaki yorumunu okdum biraz önce de şaşırmadım bu tepkisine..bazıları için k.valide demek düşman demek sanırım..ne yaparsa yapsın dedikodusu olur.
ama şunu unutmayalım herkes kendi kalbinin ekmeğini yer derler..
senin ki kaynana anne değil ki,abla
kadın sadece eminim ki yola ne zaman çıkacaklarını öğrenmek için aramıştır.amacı rahatsız etmek olsa o 3 gün içinde de arardı.
yorumlara verdiğiniz cevapları okudum da kanım dondu ay kusura bakmayın da oha yani..
ne demek o öyle canı istedikçe aramasın çekinsin uzak dursun merak etmesin..
anne bu kişi sayın bayan mahallenin manavı değil..bence kv nizi bir kalem geçin önce siz biraz haddinizi bilin..
siz kim oluyorsunuz da karışıyorsunuz annesinin oğlunu aramasına...daha üç yıllık evli bile değilsiniz...yazık yazık..
asıl konu kaynınız falan değil bence siz resmen kv nizle iktidar savaşına girmişsiniz...ben hatırlatayım sayın hemcinsim bunun için daha çok çok erken...
Kv ye üzüldüm gerçekten gelininin böyle düşündüğünü bilse çok kırılırdı eminim.
böyle düşüneceğini bilse ısrarla aramaz zaten bi ondan bi öbüründen.. sorun bu zaten, düşünmemesi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?