tatilde kayınvalide telefonları :S :S

ben de kaynana olacağım ya ondandır.

ayy müstakbel kv adayı ablacım bari burdan gelinlerin HAKLI problemlerini okuyun da o müstakbel gelin adayınıza yapmayın..lütfeeennn kötü kaynana olmayıınnn bu çıldırmak üzere olan gelinler kervanına bir kurban daha katılmasıınn biz bize yeterizzz

gelinleri yeterince savunan var,ben burada kaynanaların sesiyim

gelinleri yeterince savunan var,ben burada kaynanaların sesiyim

keşke kaynanalar da bi konu açsa da (ya da var mı bilmiyorum) öğrensek onların dertlerini...belki birbirimizi daha iyi anlardıkkk o zaman.var mı böle bi konu arkadaşlar ya da yoksa açsınlar kvlerr

aman kaynana olmasak bile bu konu sınırları zorluyor..anne oğlundan çekinecekmiş gelin hanım öyle buyurmuş..daha neler

sorma, bir de randevuyla arayacağız evlatlarımızı,gelin hanım ne zaman müsaade ederse artık

aman kaynana olmasak bile bu konu sınırları zorluyor..anne oğlundan çekinecekmiş gelin hanım öyle buyurmuş..daha neler

bence de..biz gelinlerin istediği kvler çekinsin değil sadece saat başı aramasınlar gençliğini hatırlasınlar,oğlu ve gelini yalnız kalmasın diye bütün yeteneklerini kullanmasınlar bu yani..yoksa bi tatil dönüşü arayan kvye kurban olayım benn benim kvm olsun o..oouuuyyy canım benimmmmm bi tek dönüşte aramışşş ne iyi kv.yerim ben onu

sorma, bir de randevuyla arayacağız evlatlarımızı,gelin hanım ne zaman müsaade ederse artık

ben de k.validemle çok iyi değilim,soğuk bir kadın..anne gibi dğil mesela..

ancak abartılması çok garip.kadın 2 kez aramış,sadece o kadar..gerçi ben konu sahibin başka bi konudaki yorumunu okdum biraz önce de şaşırmadım bu tepkisine..bazıları için k.valide demek düşman demek sanırım..ne yaparsa yapsın dedikodusu olur.

ama şunu unutmayalım herkes kendi kalbinin ekmeğini yer derler..

senin ki kaynana anne değil ki,abla

kadın sadece eminim ki yola ne zaman çıkacaklarını öğrenmek için aramıştır.amacı rahatsız etmek olsa o 3 gün içinde de arardı.

kadın sadece eminim ki yola ne zaman çıkacaklarını öğrenmek için aramıştır.amacı rahatsız etmek olsa o 3 gün içinde de arardı.

egem hanım lütfen sizden özel olarak benim konumu okumanızı istiyorum yaa ben de yorum dileniyorumm

Bence çok fazla abartılacak bişey yok. Araması daha iyi bana göre, ya başınıza bişey gelse, ne bileyim telaş yapar insan. Ben de bi yakınımı tatile yollasam hem de bayramda yollar o derece kalabalıkken, içim içimi yer ve rahatsız etme boyutuna varmadan bilgilendirilmek isterim

Böyle düşünen gelinlerin eşleri de ne hikmetse avuçlarının içinde oluyor. Konuş aramasın bizi de tatilde demiş o da tamam demiş. Valla biz bayramda tatile gidelim diye bir teklifte bile bulunamam!!! Bayramı kutlamak için aramışlar kadını ilk konuşma sebebi bu. Kadın tatilde rahatsız etmemişki!! Dönecekleri gün muhtemelen kaçta çıkacaksınız filan demek için aramış. Konu sahibinin kendisini kaynıyla kıyaslaması da ayrı mevzu ne gerek var. Zaten kv de kendilerine farklı muamele etmemiş.

Kv ye üzüldüm gerçekten gelininin böyle düşündüğünü bilse çok kırılırdı eminim.

balayındayken gün aşırı direkt olarak beni arardı,balayındasın ya! anlam verememiştim

3 yıllık evli olunca ne oluyor? karışma hakkı mı kazanıyor? 3 aylıksa karışamaz, 3 yıllıksa karışır, 30 yıllıksa öldürür bile!!!
tatilinde ama haklı ama haksız bunaldığını ifade eden bi kadını ve hatta tüm evli kadınları nitelendirdiğiniz statü farkı şaka gibi gerçekten..
yıllara göre kıdem

Kv ye üzüldüm gerçekten gelininin böyle düşündüğünü bilse çok kırılırdı eminim. [/QUOTE]

böyle düşüneceğini bilse ısrarla aramaz zaten bi ondan bi öbüründen.. sorun bu zaten, düşünmemesi!!!

Benim canım annecim konuyu es geçmemiş

Ben olsam açana kadar arardım yine şanslıymışsın .
Adı kaynana ya bikere aradı diye düşman , sizemi soracak oğullarını ararken bu kadınlar.
Sizin gibi gelinleriniz olunca üzülürsünüz.
Allah kaynananızın yardımcısı olsun.

Kv ye üzüldüm gerçekten gelininin böyle düşündüğünü bilse çok kırılırdı eminim.

böyle düşüneceğini bilse ısrarla aramaz zaten bi ondan bi öbüründen.. sorun bu zaten, düşünmemesi!!!

Israr anlayışı da değşiklik gösteriyor demekki. Kv oğluna ulaşamamış gelinini aramış ikiside cevap vermeyince haliyle merak etmiş niye dönmüyorsunuz diye sorgulamış!! Tam tersi anne-oğul bir yere gitmiş olsa gelin ulaşamasa ne olur acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…