Günü birlik ilişki dediğin ne, adam önüne gelenle yatıp kalkıyor ve sen hem affedip, hem üzüntüden kendini harap ediyorsan herşey müstehak.
Kadınlarımız gerçekten kendi değerlerini kendileri biçiyor, erkekler değil.
İki insanın arada cinsel bir çekim varsa birlikte olması kıyma/kiymama mevzusu değildir bence...hele ki zaten başkası ile aktif cinsel hayatı olan birisiyle hala "kıyamadım birlikte olmadım" diyen adam ya yalan söylüyordur ya da cinsel hayatında sorunlar vardır.
Evet önüne gelenle yatıyoGünü birlik ilişki dediğin ne, adam önüne gelenle yatıp kalkıyor ve sen hem affedip, hem üzüntüden kendini harap ediyorsan herşey müstehak.
Kadınlarımız gerçekten kendi değerlerini kendileri biçiyor, erkekler değil.
Ama seninle veya o unutamadığı kızla yatmadı? Seninkisi senin seçimin diyelim...diğer ilişkisinde "kıyamama" sebebi neydi? Bence erkek arkadaşın ciddi problemli birisiEvet önüne gelenle yatıyo(
Kesinlikle öyle . Başkasıyla da giderdim tatile kendini değerli görme dediAma seninle veya o unutamadığı kızla yatmadı? Seninkisi senin seçimin diyelim...diğer ilişkisinde "kıyamama" sebebi neydi? Bence erkek arkadaşın ciddi problemli birisi
Tatilim ödemesini birlikte yaptıysanız ya da siz ödediyseniz kovun gitsin. Tehdit edin seni istemiyorum daha fazla ısrar edersen güvenliği arayacağım diyin. Tatili ben ödedim
Tatili o ödediyse hiç vakit kaybetmeden evinize dönün.
Birarada kalmak çok saçma şu an. Barışmak affetmek de gereksiz ama barışacaksab bile yanında kalmak onur kırıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?