25. Haklısınız hepiniz durmak istemiyorum daha fazla . Mutlu değilim hiç .Bunu açıklıyor ve senle tatile geliyor, parasını senin verdiğin yere ; kusura bakma ama jıgolo gibi adam.
Lütfen kaç onun yanında parasını da bosver , en basiti tatilde kadınlar kulübünü açmak yerine, hazırlanıp şu an kahvaltıya gideceğin bir erkek muhakkak vardır, senide seven çıkacaktır.senin onu sevdiğin kadar.
Bu arada yaş kaç?
Arkadasim sen gitme!! Tut herifin kolundan s*ktir et!! Kapinin önüne koy bir köpek gibi bide üstüne tükür !! Neyi bekliyorsun neyiii???Ben ödedim tatili . Aklıma da şey geliyo ben gitsem Ooh daha rahat olur hemen birlerimi ayarlar
Sizin rahatlıkta konya ovası gibi maşşallah, hakket iki gün daha tatil yapayım boşa gitmesinmi diyosunuz ?? Anlattığı an ağzına gübreleyip çıkıp gitmeniz gerekirdi . Allahtan kiyamiyo adam birde kıysa demekkiEvet önüne gelenle yatıyo(
Ama size kıyamıyo... adamın elinin altında bi sürü kız varsa onun kafasına göre sizinle ilişkisi ciddileşmesin diye birlikte olmayı teklif bile etmiyordur..Evet önüne gelenle yatıyo(
Evet önüne gelenle yatıyo(
Siz ödediyseniz kovun?Ben ödedim tatili . Aklıma da şey geliyo ben gitsem Ooh daha rahat olur hemen birlerimi ayarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?