Tatilde mi öğrenecektim :(((yardım lütfen

Bir gün şöyle bir konuya düz gidip sonsuza dek banlanacağım ama hayırlısı
Konu sahibi azıcık gurur kırıntısı varsa içinizde, gösterin.

Kızlar 1.5 yıldır sevgilim var onun için çok çabaladım çok fedakarlık yaptım gerçekten onu çok sevdim . Ciddi bi yere varmak için uğraştım hep hiç vazgeçmedim çok mutlu olduğumuz zamanlarda oldu. Günü birlik ilişkilrrde bulundu benimle çıkarken hep affettim onu . 2 gün önce Tatile geldik ve dün bana ilk aşkını unutamadığını fake hesaplardan takip ettiğini anlattı . 5 yıl çıktım 2 çocukla gelse yine kabul ederim onu dedi. Kız bunu en yakın arkadaşıyla aldatmış gitmiş onunla ilişkşye girmiş . Tekrar geri dönmek istemiş kız ,kabul etmiş ama yine de ona kıyamamış ilişkiye asla girmemiş sonra bitmiş falan.arasa ağlarım onu çok seviyorum dedi. Bu arada bizde öyle bişey yaşamadık bana da sana kıyamıyorum diyodu hep . Ondan sonra kimseyi sevmedim . Seninle de evlenmeyi hiç düşünmedim dedi Bunları bana anlattı ne yapcamı bilemedim nefes alamadım odadan dışarı çıktım bişeyler almaya gitçem dedim. Dışarı çıktım çok ağladım. Napıyosun balım gel özledim seni konuşalım diye mesaj atmış. Odaya gidemedim 2 saat. Hiç dokunmadım geldiğimde tatilim zehir oldu ve 2 günüm daha var ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum çekip gitmeyi düşündüm onada cesaret edemedim . Tatilden dönünce kesinlikle bitecek içim öyle acıdı ki. Tek başıma takıldım akşam ilgilenmek içimden gelmedi. Hiç bişey anlatmamış gibi davranıyor nefes alamıyorum o kadar ağladım ki bunu görmüyor bile ben ne yapmalıyım :KK43:( ??

Kızlar 1.5 yıldır sevgilim var onun için çok çabaladım çok fedakarlık yaptım gerçekten onu çok sevdim . Ciddi bi yere varmak için uğraştım hep hiç vazgeçmedim çok mutlu olduğumuz zamanlarda oldu. Günü birlik ilişkilrrde bulundu benimle çıkarken hep affettim onu . 2 gün önce Tatile geldik ve dün bana ilk aşkını unutamadığını fake hesaplardan takip ettiğini anlattı . 5 yıl çıktım 2 çocukla gelse yine kabul ederim onu dedi. Kız bunu en yakın arkadaşıyla aldatmış gitmiş onunla ilişkşye girmiş . Tekrar geri dönmek istemiş kız ,kabul etmiş ama yine de ona kıyamamış ilişkiye asla girmemiş sonra bitmiş falan.arasa ağlarım onu çok seviyorum dedi. Bu arada bizde öyle bişey yaşamadık bana da sana kıyamıyorum diyodu hep . Ondan sonra kimseyi sevmedim . Seninle de evlenmeyi hiç düşünmedim dedi Bunları bana anlattı ne yapcamı bilemedim nefes alamadım odadan dışarı çıktım bişeyler almaya gitçem dedim. Dışarı çıktım çok ağladım. Napıyosun balım gel özledim seni konuşalım diye mesaj atmış. Odaya gidemedim 2 saat. Hiç dokunmadım geldiğimde tatilim zehir oldu ve 2 günüm daha var ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum çekip gitmeyi düşündüm onada cesaret edemedim . Tatilden dönünce kesinlikle bitecek içim öyle acıdı ki. Tek başıma takıldım akşam ilgilenmek içimden gelmedi. Hiç bişey anlatmamış gibi davranıyor nefes alamıyorum o kadar ağladım ki bunu görmüyor bile ben ne yapmalıyım :KK43:( ??
Lütfen o otelden çık ve hiç arama farzetki öyle biri yok

Konu sahibi diğer konularını da okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Adam apaçık ortaya koymuş kişiliğini ama sen ısrarla onun o saçma sapan hayatında ve ilişki dünyasında kendine yer açmaya çalışıyosun. Yazık değil mi sana böyle değmeyecek bi adam için kendi zamanından, emeğinden, tavrından, duruşundan taviz veriyosun. Herkes öyle şeyler söylemiş ki bir annenin kızına yapılanlara öfkelenip hıncını yine kızından çıkarması gibi üstüne gelmişler senin. Üstelik her konunda da aynı şeyleri yineleyip hata yapmaman için elinden geleni yapmışlar. Sen sormuş ama yine bu adamın peşinden koşmayı sürdürmüşsün. Lütfen bitiş düdüğünü çal artık. Yapma etme. Bu adamla ilgili açtığın son konu olsun bu. Sen de bi annenin evladısın yazıktır.

Neden tatilden dönünce bitecek? Şimdi bitmemesi için sebep ne?

Ben söyliyeyim. Yine affedeceksiniz çünkü..
Zaten ortada sağlıklı bir ilişki yokmuş ki. Adam başkalarıyla sevişip size geliyormuş. En sonunda da dengesizliğine tüy dikmiş..

Size değer vermiyor. Kendi kendinize yaşıyorsunuz bu ilişkimsi şeyi..

Aşırı uç hayatlar ..ahlak değerler dejenere. . Kendinize saygınız hiç yok mu anlamıyorum. Ben olsam konuşmanın sonunu bile beklemeden koşarak uzaklasirdim acımı da uzaklarda yaşardım .

Ayrıca adamın sizi sevmesini falan geçtim yaptığı saygısızlik hat safada. Cümle kurmayı bile israf görüyorum. Adamdaki rahatlık pervasizlik terbiyesizlik. .sizdede ona oranla gurursuzluk kendi kendine olan saygı sıfır ne diyelimki..

Konu sahibinden ses yok.
Affetti bence..
Öyle olunca kendimi kullanılmış gibi hissediyorum..

Burda bu kadar insan belli bi zaman ayırıp konuyu okuyo, analiz ediyo, cevap yazıyo, takip ediyo, eski konuları irdeleyip yol gösteriyo sonra konu sahipleri çıkıp diyo ki “ya biz hallettik konuştuk bir daha yapmıcakmış.”

Aradan bir hafta geçiyo döngü başa sarıyo. Madem konu açıp anlatıyosunuz, soru sorup fikir istiyosunuz verilen cevaplar üzerinde de bi durun düşünün. Sizi hiç tanımayan şu insanlar kadar siz de önemseyip bişeyler yapın kendiniz için yahu. İlle ayrılın demiyoruz ama yeni konu açmadan evvel eski konularınızı bi açıp okuyun mesela.

adam da hic suc yok kimse kusura bakmasın.
adam hatta gayet dürüst yatıp kalktıgı kadınları saklamıyor gecmısınde ki kadını unutmadığını onu hala sevdiğini dürüstce söylüyor.
adamın basına cöreklenen resmen konu sahibi.

ha adam karaktersiz o ayrı.
hiç birimiz bu tavizleri vermezdik zaten ama konu sahibi yapışmış adama resmen bırakmıyor yakasını adam daha ne yapsın dimi..

(bir de bu açıdan duysun bakalım bakısacısı değişecek mi)

Back
X