Tatile dahil edilmeyen eşim..

Öyle deme ama limoncu onun hesabını yapmıştır kocayi boş ver o bedava tatil parasıyla 2 çeyrek kesin alır
Bi de buradakilerin gazına gelme demiş, bunca mantıklı insanın gazına gelmesin limoncu yu dinlesin.
bu benim cvbım neden üstümden yürüyosun ki ille herkezin cevabına uymak zorunda dgeilim benim görüsüm ya saygı duy yada benim yazıma edepli cevap ver benim altınlarım seni baglamaz tamam mı

Kocan seni bırakıp kaynana ve görümcenlerle 3 gün şehir dışında bir otele tatile gidecek tamam mısın ?seni konularından azıcık biliyorsan dünyayı hepsinin başına geçirirsin nasıl ben gitmiyormuşum diye.o yüzden kendimiz istemediğimiz şeyleri bence tavsiye etmeyelim.
sanada cvp veriyim cnm esim benim mutlulugumu düsündügünü icin asla kapris yapmaz sen git der kadın her zaman kaynanası tarafındna ezilirken aman esin icin adare et diyenler neden kız annesi kızını düsününce suc oluyo anlamam

bu benim cvbım neden üstümden yürüyosun ki ille herkezin cevabına uymak zorunda dgeilim benim görüsüm ya saygı duy yada benim yazıma edepli cevap ver benim altınlarım seni baglamaz tamam mı
Taam da edep dersi öğretecek en son kişi dahi değilsin şu forumda.

Sen burada bütün yorumlara laf atıp onlari boşver derken ne yapıyorsun acaba?

Zaten anenlerle napıcaaannn tatilde :)
eşine hicc yalan söyleme.
ama açiklık da getirme konuya.
Yaaa ikimiz gidelim baş başa de.
Vea evde duralim masraf olmasn şimdi diye geçiştir.
Annenler iyi yapmamış, ben olsam çok kırılırdım. Üzgünüm ama saygısızca davranmış

Ben olsam o tatile gitmem. Annemi de karsima alir ciddi bir uyari da bulunurum.
Cok ayip etmisler.. Annenizin ortaya soyleyip sonra vazgectigi sozler varsa esinize herhangi bi durumu aktarirken iki kere dusunun. Sizde zor durumda kalmayin.

Annene diyorsun ki, anneciğim ben eşimi bırakmak istemem, bu seferlik böyle olsun bir dahaki sefere hepberaber yaparız tatilimizi.

Eşine de diyorsun ki, rezervasyon için aramışlar oteli ama sadece 5 kişilik yer kalmış bu yüzden onlar gidiyorlar biz seninle başka plan yapalım.

Böylece iki tarafı da kırmamış oluyorsun.

burdakilerin gazına gelmez cnm ya takılma o kadar annende kızına bi jest yapmak istemis bedava tatil iste belki gercekten yer yoktur nolcak yani 3 gece gidiverr

Bedava mezar bulsan yatacaksın nerdeyse

Hayatta her şey para, tasarruf, kenara fazladan 3 kuruş koymak değildir hayatı ıskaladıktan, huzurlu olmadıktan sonra parayı neyleyim

tabi ki de gitmezdim.. anneniz sizi zor durumda bırakmış maalesef..

Tatile gidecek diğer üyeleri merak ettim bende anne,baba,kız kardeş, bu kız kardeşin eşi falan var mı peki tek saf dışı kalan eşiniz mi

Tabiki esinle sen basbasa baska yere gideceksin.annenlerin olmadigi bir yere.aman annen esini pek sevmiyor herhalde esini satmislar.

Polemik arayanlar konuya döner misiniz? Yoksa birkaç gün banlı kalmak mı istersiniz?

ailenle konuşma bile bu konuyu, sonra bir gün eşin öğrendiğinde daha çok kırılır
madem eşin tatile gidebileceğinizi söylemiş baş başa farklı bir şehire gidin balayı tadında olur :))

Siz eşinize durumu anlatn yer olmadığı için ve sen de gelmeyeceğin için ben de gitmiycem diyin, belki kendisi "yoo ne alaka sen git" der anlayışla karşılar. 3 günmüş hem, yine birlikte tatile gidersiniz sonra , şu tatil olayını ne kadar abartıyor bizim insanımız altı üstü 3 gün. Eş anlayışla karşıladıktan sonra giderdim ben, eşim gitmek isterse gitsin, birlikte nasılsa gideriz. sonuçta gidilmeme nedeni belli. Aslında ne yaptığınız değilde karşınızdakine durumu nasıl aksettirdiğiniz önemlidir.

Son düzenleme:
Siz eşinize durumu anlatn yer olmadığı için ve sen de gelmeyeceğin için ben de gitmiycem diyin, belki kendisi "yoo ne alaka sen git" der anlayışla karşılar. 3 günmüş hem, yine birlikte tatile gidersiniz sonra , şu tatil olayını ne kadar abartıyor bizim insanımız altı üstü 3 gün. Eş anlayışla karşıladıktan sonra giderdim ben, eşim gitmek isterse gitsin, birlikte nasılsa gideriz. sonuçta gidilmeme nedeni belli. Aslında ne yaptığınız değilde karşınızdakine durumu nasıl aksettirdiğiniz önemlidir.
işte benim anlatmak istedigim bu benim esim anlayıslı oldugu icin ben giderim dedim hatta ben gitmem desem esim kızar sacmalama neden gitmiyosun takıl iste keyfine bak der ama
burdakıler bana garezlik icin benim eski konularımdan utanmadan yazıp kendince dalga geciyolar

ben o arkadasa hala diyorum git bu kadar kasma yanii ilerde dersin aman keske gitseydim ya ben esimi nereye koymusum öyle sonucta tatile istedigin annen

Eşimi bırakıp girmezdim. O gitse çok kırılırdım.

Back
X