• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

labobster monsters

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
396
1.013
28
Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?

Deniz kenarında yaşıyorum 10 senedir. Son 3 senedir hiç denize girmedim. Öncesinde de belki 2-3 kez. Ne bileyim imkanı olsa bile girmeyenlerin olması belki rahatlatır sizi.

Geçen sene de çocuklar istiyor diye Belek’teki meşhur otellerden birine gittik. Çocuklar 3. gün enfeksiyon kapıp kusmaya başladı. Tatili bitirip eve döndük. Ev en güzeli ya 😂

Deniz kenarında yaşıyorum 10 senedir. Son 3 senedir hiç denize girmedim. Öncesinde de belki 2-3 kez. Ne bileyim imkanı olsa bile girmeyenlerin olması belki rahatlatır sizi.

Geçen sene de çocuklar istiyor diye Belek’teki meşhur otellerden birine gittik. Çocuklar 3. gün enfeksiyon kapıp kusmaya başladı. Tatili bitirip eve döndük. Ev en güzeli ya 😂

Tuhaf bir şekilde rahatlattı evet ama şimdi de kendimi milletin evde oturmasına niye seviniyorsun kıskanç diye darlıyorum 🤣

Bence girin denize ya. Ben olsaydım öyle yapardım en azından 🤣

Bence girin denize ya. Ben olsaydım öyle yapardım en azından 🤣
Ay ayağıma yapışan o kumları düşünmek bile ürpermeme sebep oluyor. Bir de Akdeniz’de deniz çok tuzlu. Sabah 10 dk gireyim desem gece yatana kadar gözlerim yanıyor :(

Aman 10 sene Antalya’da yaşadım. Denize toplasan 10 kere gitmiş miyimdir bilmiyorum. Tatil benim için denize girmek değil her zaman. Evde boş boş oturup dinlenebilmek de tatil. Bu sene hamilelik olunca biz de tatile gitmeyi tercih etmedik. Tatile harcayacağımız parayı kenarda tutalım, kızımızın hesabına koyalım bu sene de böyle olsun dedik. Olabilir bazen maddi bazen manevi sebeplerden tatile gidemeyebiliriz. Seneye kadar güzelce hazırlanıp, güzel bir tatile gidersiniz.

Tabii ki ülkenin durumu, ekonomik şartların 3 günlük bir tatile bile elvermemesi oldukça üzücü fakat elden bir şey gelmiyor. Ne yapalım; bu sene de sinemaya gitmeli, kahve içmeli tatil yapmış olduk.

Aklıma Yasemin'in bu videosu geldi. 🤣🤣Biz de tatile gitmiyoruz her yıl evdeyiz. Yazın denize ,sahile gidiyorum. Neyseki denize yakınım. Tatil yapmasanız bile arada bir denize girme imkanınız yok mu? Ankara'da mı yaşıyorsunuz?

Aklıma Yasemin'in bu videosu geldi. 🤣🤣Biz de tatile gitmiyoruz her yıl evdeyiz. Yazın denize ,sahile gidiyorum. Neyseki denize yakınım. Tatil yapmasanız bile arada bir denize girme imkanınız yok mu? Ankara'da mı yaşıyorsunuz?

İstanbul'dayım ama İstanbul'da girmem

32 yaşındayım hayatımda ilk kez geçen sene tatile gittim. Bakın deniz demiyorum tatil diyorum. Geçen seneye kadar benim için tatil demek memlekete gitmek demekti. İlk kez geçen sene eylül ayında gidebildim (toplam 5 kişi(2 çift 1 ben) ama olsundu o da güzeldi 😌)
Yani denize gitmek evet çok güzel ama gitmemek de büyük bir eksiklik değil bence 🤷🏻‍♀️

Günübirlik veya bir gün kalmalı denize girmeli turlar var. Taksitle maksitle gitme imkanınız yok mu? İstanbulda oturuyorsanız adaları öneririm.

Deniz kum güneş dalış ve tiril tiril elbiseyle akşam sokakları turlamak, yemek yemek, bir şeyler içmek 🥹 yazarken canım çekti çok üzgünüm =(
Adalar belki? Kız İstanbul’da yaşayıp buna üzülür mü insan? Elazığ’da yaşayanlar ne yapsın😂

Back
X