• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?

Nerede yaşıyorsunuz?
Hafta sonu kaçamağı yapamaz mısınız yakın bir yerlere 🥹
Çadırda kalmalı mesela?

İlle 5 yıldızlı yere gitmenize gerek yok. Pansiyon, butik otel veya daha düşük bütçeyle yapabilirsiniz. Ayrıca her yıl gidiyorsanız ve bu sene yoksa buda üzücü fakat dünyanın sonu değil. İstanbulda yaşıyorsanız günlük tur yapabilirsiniz. Vs vs

Otele hiç gitmedim zaten uzun süredir sadece ev kiralıyorduk. Şimdi ona bile bütçem yok 🤣 turları düşüneyim evet

Geçen haftalarda adada bir gece kaldim. Hafta sonu 2000 lira verdim, hafta içi 1300 liraya kadar düşüyor. Heybeliada çok daha ucuz oluyor hatta. Bu şekilde birkaç günlük şeyler de ayarlayabilirsiniz. Anlaşmalı plajları da oluyor pansiyonların. Bir de Florya'da Atamın denize girdigi yeri ozellestirmisler ama çok temiz ve düzgün bir plaj.
Florya bana uzak hanımefendi alakam yok evet adalara günlük gidip geliyorum bilgim var. Konu sahibine o yüzden yazdım

32 yaşındayım hayatımda ilk kez geçen sene tatile gittim. Bakın deniz demiyorum tatil diyorum. Geçen seneye kadar benim için tatil demek memlekete gitmek demekti. İlk kez geçen sene eylül ayında gidebildim (toplam 5 kişi(2 çift 1 ben) ama olsundu o da güzeldi 😌)
Yani denize gitmek evet çok güzel ama gitmemek de büyük bir eksiklik değil bence 🤷🏻‍♀️
Ben de ilk kez balayında otelli bir tatile gittim yani 28 yaşında😂 ondan öncesi babam bizi Şile’ye götürürdü denize gir gel yani ama eksiklik değilmiş diyorum kardeşlerimle orda o tatili yapmak daha güzeldi.

Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Şimdi denizden geldim 🤣 deniz kenarında yaşıyorum yani hem güzel hem kötü bende sıcak sevmiyorum keşke yaylada falan olsam ama işte kısmet 😃

11 kat altimda acik 12 kat altimda kapali havuz, hamam, sauna vs vs var yapcagim tek sey ise asansore binmek.
Bense daha serce parmagimi bile sokmadim. Zerre de icimden gelmiyor.

Hayati mi kaciriyorsun?

Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle.
A-aaaa tövbe bismillah :)
İstanbul’da yaşayıp da denize gidemiyorum diye üzülmek oldu mu ?
Adalara vapurlar var, Şile, Ağva, Polonezköy gibi yerlere tekne turları var.
İstanbulluyum neredeyse her sene ya İstanbul içi kampa gittik ya Ege’ye tatile gittik ama arada hiçbir yere gidememişsek boğazın serin sularına attım kendimi, plaj da aramam nereden bulursam atlarım :KK70:

Bir boğaz kızı deniz yokmuş gibi üzülmez, tadını çıkarır.

Şehrinizdeki havuzlara gitseniz hafta sonu sabah saatlerinde? Denizin yerini tutmaz ama en azından serinlemiş olursunuz havanız değişir. Sabah giderseniz tenha da olur

A-aaaa tövbe bismillah :)
İstanbul’da yaşayıp da denize gidemiyorum diye üzülmek oldu mu ?
Adalara vapurlar var, Şile, Ağva, Polonezköy gibi yerlere tekne turları var.
İstanbulluyum neredeyse her sene ya İstanbul içi kampa gittik ya Ege’ye tatile gittik ama arada hiçbir yere gidememişsek boğazın serin sularına attım kendimi, plaj da aramam nereden bulursam atlarım :KK70:

Bir boğaz kızı deniz yokmuş gibi üzülmez, tadını çıkarır.

Yalnız acayip gaza geldim şu an. Bekle beni Şile asdfjfjdj(inşallah şile'de boğulmam)

Tuhaf bir şekilde rahatlattı evet ama şimdi de kendimi milletin evde oturmasına niye seviniyorsun kıskanç diye darlıyorum 🤣
6 yıldır denız kenarında yasıyorum
Daha oncesıde varda . Neyse
Gecen sene kızkardesım gelmıstı ıkı cocuk onda ıkı cocuk bende . Okadar yolu gıttık temız güzel deniz 1 1.5 saat sürüyor aracla..
Yarımsaat duramadık salakmıyım bız sıcakta cocuklarla burayı cekıyoruz dedık
Kalktık gerı eve klımanın altına oturduk🤪

Ama okadar borcu olan tanıyorum gıden yıne gıdıyor bılıyomusunuz
Taksıt fılan yokmu,cok ıstıyorsanız gıdın yıl boyu taksıdını ödeyin

Keşke akrabam olsaydınız.Ogretmenim ben.Akrabalarim gelip kalmak istediğinde tamam diyorum.Hatta ben teklif ediyorum .Kendim 2 ay yaylaya kaçıyorum sıcaktan
Düşünün bakalım belki benim gibi biri vardır akrabalardan

Biz Ankara’da yaşarken ben sürekli denize gidemediğim için ünlü bir spor salonuna yazılmıştım. Yazın açık havuzu da vardı açılıyordu, patates kızartması alkol satısı vardı. Bu sebeple sanki tatil köyünde gibi vibe veriyordu valla kahvemizi alır girerdik arkadaş grubumuzunda vardı üyeliği. Bu tarz bir açık havuz bulursanız çok eğlenirsiniz 3 günlük tatile bütün yaz yüzersiniz

Aslında geçen sene 15 günlük gayet doyurucu bir tatil yapmıştım. Birkaç gün lafın gelişi. Ki senede sadece 1 hafta denize girmek ve dalış yapmak bile bana çok iyi gelen bir şey

Ya istanbulda yasayip denize giremiyorum diyemez bir insan. 😄 Turkiyedeki arkadaslarimin çogu kendi sehirlerindeki plajlara gittiler bayramda ya da Yunanistana.

Acayip gaza geldim şu an. Bekle beni Şile asdfjfjdj(inşallah şile'de boğulmam)
:KK70:

Yok yok boğulmazsınız, hala duruyorsa Şile sahilde küçük dalga kıran var oradan girin, rip akıntısından en az etkileneceğiniz yerdir ve açık deniz dalgasını direkt almaz.
IMG_5035.webp

Çok anım var oralarda :)))
Ne olur ne olmaz diye siz yanınıza bir yüzme tahtası da alın zira Karadeniz hırçındır, bilmeyeni yorar ve Allah muhafaza.
Adalara turlar oluyordu onlara da katılabilirsiniz, herkes denizi sevmez ama boğazda büyüyene o iyot kokusu bağımlılık yaptığından o deniz illa olacak, havuzda o keyfi almam mesela, buz gibi de olsa tuzdan salamuraya da çevirse deniz olacak 😂

Back
X