- 11 Aralık 2018
- 41.556
- 258.205
- 598
Haha yok otelde onu yapamıyorlar da içip içip millete salça olduklarını çok gördüm. Özellikle turistlere.Donla girmiyorlar dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha yok otelde onu yapamıyorlar da içip içip millete salça olduklarını çok gördüm. Özellikle turistlere.Donla girmiyorlar dimi![]()
Haklısınız fazla detay vermişimBence kendinizle alakalı bu kadar bilgiler vermeyin. 5 yıla yakın evlilik, aileyle ayni apartmanda oturmak istememe, giresun, çocuk, kızın tek tatilinin giresun olmasi falan gerçekten böyle birini tanıyorum ben. O kişi olmasanız bile belki bi tanıyan cikar bence bazı bilgilerinizi silseniz iyi olur
Konuya gelecek olursak, illa 5 yıldızlı otel olması gerekmez ki tatil için. Pansiyonlar var çok güzel iş görür, hem gerçekten cok uygun fiyatlı oluyorlar.h
Ayy eşim arkadaşlarıyla tatil planı yapıyordu. Gelsin de hevesine limon sıkayımPeki otellerin erkekleri almadığını biliyor musunuzİş yerinde arkadaş kaç yeri aradıysa tek erkek kabul etmiyoruz demiş
Memleketi seviyorum aynen ama eşimle başbaşa hiç tatilimiz olmadı ondan dolayı üzülüyorum artık ne zaman nasip olursaAslinda giresun buyuk bir sans.
Kuzalan, mavi göl bayilirim. Ufak butcelerle orduya, trabzona falan gidip gezemez misiniz? Hepsi harika sehirler.
Illa tatil denize girmek mi sizin icin? Oyleyse de cocuk okul caginda degil di mi, eylul ekim gibi antalyada cok uygun oteller oluyor.
1000 lira civarina cok konforlu olmasa da 4 5 gece likya turlari oluyor ve cogu firma 18 taksit yapiyor. Mutlaka bir sey ayarlanir. Iztuzu göcek datca marmaris kas kekova simena gezer gelirsiniz.
İnsan istiyor ama bazı şeyler olmuyor herşey nasip cnmSiz de bunalmissiniz tatil her insanin hakki o acidan haksızsiniz diyemem
Ben 1.5 senedir evden bilfiil çalışıyorum izin kullanmıyorum
Disari bile çıkmıyorum birakin yemegi, ortam değişikliğini
Şu an ailemin yanina birkac gunlugune gitmek bile tatil benim icin o açıdan imkaniniz neyse iyi kötü demeden değerlendirin derim malum pandemi döneminde o bile nimet
Evet uzun yıllardır böyle tek erkek alınmıyor birçok büyük otelePeki otellerin erkekleri almadığını biliyor musunuzİş yerinde arkadaş kaç yeri aradıysa tek erkek kabul etmiyoruz demiş
İşte bu yüzden bu sene ortak karar almışlar. Şahin K. Gibi geziyorlar etraftaHaha yok otelde onu yapamıyorlar da içip içip millete salça olduklarını çok gördüm. Özellikle turistlere.
Çoğu otel almıyordu zaten ama alanlar da vardı. Adult otellere baksın arkadaşın onlarda çok tek erkek misafir kısıtlaması görmedim. Bu sene ekstra bir durum yoksa adultlar alır genelde.İşte bu yüzden bu sene ortak karar almışlar. Şahin K. Gibi geziyorlar etrafta![]()
Arkadaslarınıza bir ufak yardım olsun çözüm şu acentalar bir aileye yada kadınlı guruba ekleyip o şekilde oda alıyorlar otelden 2 yıl önceki tatilimizde böyle bir rica oldu bize kabul ettikİşte bu yüzden bu sene ortak karar almışlar. Şahin K. Gibi geziyorlar etrafta![]()
Işte elimizden gelmeyen ilahi durumlara nasip diyoruz da onumuze tas koyulması nasip kismetle tanimlanamiyor. Ben 1.5 senedir evde hapis hayati yaşıyorum o sebeple inanin sizden cok daha fazla ihtiyacım var 1 haftalık molaya. O yüzden esinizle gidemezseniz alin çocuğunuzu gidin. Esiniz sizi bilerek yalniz bırakmıyor neticede mecburiyetleri agir basmışİnsan istiyor ama bazı şeyler olmuyor herşey nasip cnm
Biz bir yere gidip günlerce orada kalmayı pek sevmiyoruz o yüzden pansiyonlar ve kamp çok iyi oluyor. Ama kamplara herkes alışkın olmadığı icin pansiyon konu sahibi icin çok uygunŞimdi fiyatları hiç bilmiyorum ama Balıkesir ilçeleri tatil için daha uygun olabilir. Biz de pansiyonda kalmıştık uygun fiyatlı ve güzel bir tatil olmuştu. Popüler yerlere göre tabii.
Arkadaşım kış döneminden Antalya'daki bir otelden bu hafta için 5 günlük 3 kişilik tatili 7 bin TL den almıştı..önümüzdeki hafta için şu an almak istesen aynı yer 12 bin TL.Ben öğretmen olduğum için okulların açık olduğu tarihler arasında tatil alamıyorum ama bakıyorum insanlara kadın ev hanımı çocukları anasınıfında gene tüm izni ağustos ayında kullanıyorlarçocuğunuz küçükse okullar açıldıktan sonra çok ucuzluyor tatil yöreleri, bi araştırabilirsiniz. arkadaşım tatil yöresinde hizmet sektöründe çalışıyor. mecburen okullar açıldıktan sonra tatil yapıyor. pandemi öncesi tatilinde hem çok ucuza gelmişti tatil, hem çok sakin olduğu için çok rahat bir tatil yapmıştı 3 yaşında çocuğuyla.
Söyleyeyim bakalım. Ben diyorum anneni al gitÇoğu otel almıyordu zaten ama alanlar da vardı. Adult otellere baksın arkadaşın onlarda çok tek erkek misafir kısıtlaması görmedim. Bu sene ekstra bir durum yoksa adultlar alır genelde.
Nasiple ilgisi yok canım. Evlenir evlenmez ev,araba alıp borca girerseniz böyle olur. Biraz gezip tozup hayatı yaşamak,yakalamak lazımİnsan istiyor ama bazı şeyler olmuyor herşey nasip cnm
o zaten öyleydiPeki otellerin erkekleri almadığını biliyor musunuzİş yerinde arkadaş kaç yeri aradıysa tek erkek kabul etmiyoruz demiş