Tatile gidememek...

Bu modellerin otel yerine pansiyonlarda, sezonluk evlerde konaklayanlarını plajlarda görmelisiniz, denizde ayı güreşi yapıp kumsalda gözlerine kestirdiklerini göz hapsine alıyorlar, plaja girerken şöyle bir bakmanız gelişmemiş kabile üyelerini fark etmeniz için yeterli oluyor, hemen kabak gibi belli ediyorlar kendilerini🤦‍♀️
Halk plajlarına gitmiyorum artık dediğimde beni sosyete olmakla itham etmişlerdi burada geçen yaz 😂

Halk plajı popülasyonu dayılar ve apachiler, bitki örtüsü izmarit ve çekirdek kabuğu. Şimdi bu mesajıma itiraz edenler olacaktır ama ben farklısını görmedim üzgünüm. Kuma yüz üstü uzanıp ortalık kesen tiplerden gına geldi bana. Hele yalnız takılan iki üç genç kadın gördüler mi tiyatro başlıyor.

bende 5 yıldızlı otelde tatil yaparım yıllardır ,

ama bu sene fiyatlar uçtugu için daha makul bir apart bakıyoruz , maksat o bavulun fermuarı açılsın :KK48::olamaz::rapci:

Halk plajlarına gitmiyorum artık dediğimde beni sosyete olmakla itham etmişlerdi burada geçen yaz 😂

Halk plajı popülasyonu dayılar ve apachiler, bitki örtüsü izmarit ve çekirdek kabuğu. Şimdi bu mesajıma itiraz edenler olacaktır ama ben farklısını görmedim üzgünüm. Kuma yüz üstü uzanıp ortalık kesen tiplerden gına geldi bana. Hele yalnız takılan iki üç genç kadın gördüler mi tiyatro başlıyor.
Senelerdir otele gitme sebebim özel plajının olmasıdır. Özel plajı olmayan otele gitmem. Ne zaman gitsem stres atacağıma sinir sahibi olup döndüm ben. Babamın yazlığı var gariplerim onlar da halk plajına yakın ama gidemezler hiç arabayla koy geziyorlar yada tekne turuna giderler. Halk plajı pişmanlıktır

Bence haklısınız, özellikle tatile gittiğiniz yerin en popüler halk plajına gittiğinizde aynen bu sorunları yaşıyorsunuz.
Bunun sosyete olmakla ilgisi yok ki🤷‍♀️Bu sezon bitince yine haber yapılır tatilciler Ege ve Akdeniz'de bilmem kaç bin ton çöp bırakıp gitti diye, 3-5 kadın görüp potansiyel av diye düşünerek plajda yalnız kadınları rahatsız edenlerin yanısıra denizde kulaç atacak yer kalmaması da ekstrası.

Bence haklısınız, özellikle tatile gittiğiniz yerin en popüler halk plajına gittiğinizde aynen bu sorunları yaşıyorsunuz.
Bunun sosyete olmakla ilgisi yok ki🤷‍♀️Bu sezon bitince yine haber yapılır tatilciler Ege ve Akdeniz'de bilmem kaç bin ton çöp bırakıp gitti diye, 3-5 kadın görüp potansiyel av diye düşünerek plajda yalnız kadınları rahatsız edenlerin yanısıra denizde kulaç atacak yer kalmaması da ekstrası.
Mune çocuğunu denize çişe tutan kadın gördüm ben ya. Yani denize çiş yapıldığını hepimiz biliyoruz da bu kadar alenisine de hazır değildim açıkçası 😂

Mune çocuğunu denize çişe tutan kadın gördüm ben ya. Yani denize çiş yapıldığını hepimiz biliyoruz da bu kadar alenisine de hazır değildim açıkçası 😂
Maalesef yaşanıyor bunlar, ya yanında eşi varken oğluşunu çırılçıplak soyup bir çocuğun edep yerine bir size bakan hanzolar da oluyor.
Otel tatilini sevmiyorum, salaş yaşamayı seviyorum o yüzden de tatil planlarken de kafamıza göre konseptine göre takılıyoruz ama yalnızca yatmak ve denize girmek için tercih ettiğimiz yerlerin kendine özel plajı olmasına dikkat ediyoruz daha rahat oluyor, gittiğim yerlerin popüler halk plajlarını tercih etmem asla.

Maalesef yaşanıyor bunlar, ya yanında eşi varken oğluşunu çırılçıplak soyup bir çocuğun edep yerine bir size bakan hanzolar da oluyor.
Otel tatilini sevmiyorum, salaş yaşamayı seviyorum o yüzden de tatil planlarken de kafamıza göre konseptine göre takılıyoruz ama yalnızca yatmak ve denize girmek için tercih ettiğimiz yerlerin kendine özel plajı olmasına dikkat ediyoruz daha rahat oluyor, gittiğim yerlerin popüler halk plajlarını tercih etmem asla.
Nasıl ya? 😲 Amaç?

En büyük korkum 😖

O yüzden otelde bile ayrı adult havuzu olanları tercih ediyorum. Çocukların girdiği havuza giremiyorum. Umarım koca koca insanlar işemiyordur havuza 😂
Havuzlara özel ilaç atılıyor bildiğim kadarıyla, tuvaletini yapan olursa havuzun rengi değişiyor.

15 gündür bende sürekli otel vs araştırıyorum ama çok pahalı :KK43:
Şuan 2 yetişkin, 1 çocuk oda ücretsiz olacak tatil masrafı her şey dahil de 10-15 bin arasında. :KK43:
Bende gitmek istiyorum.
Bu pandemi yüzünden izinlerimiz yandı geçen sene ama kafam çok dolu gidip rahatlamak istiyorum.

Otel olması da şart değil yeter ki 2-3 gün uzaklaşayım buralardan :KK43:

Kaz dağlarına bir bakın. Kuzenim 3 kişi 4500e buldu. Ben de bayıldım otele. Hamilr olmasam giderdim. Denize de servisleri var 2 km. Ormanın içinde otel. Bir oralara bakın size yakınsa

Biz tatil dışında günübirlik de çok denize gidiyoruz. Hemen hemen her hafta sonu. Maksimum 1 saat mesafede 4-5 tane deniz kenarı beldeye ulaşımımız var. Halk plajları evet masrafsız ama rezalet. Ne doğru düzgün yemek var ne rahat edebiliyor insan.

25 lirayla 400 lira arasında değişen fiyatlara beach clublar var. 400 liralığın kapısına bizi yaklaştırmıyorlar zaten 😂 girişte arabanın markasına bakıp yer yok diyorlar 😂😂 en sık gittiğimiz hafta içi 30 hafta sonu 45 lira girişi, bir de içki veriyor yanında. Veririm 60-90 liramı rahat rahat denizime girerim, tuvaleti temiz, yemekleri güzel, insanlar doğru düzgün. Zaten taşkınlık yapana anında müdahale ediliyor. Garsonu, güvenliği, can kurtaranı şahin gibi. Geçen hafta gittiğimizde sadece biz vardık sonradan 3-5 aile daha geldi mesela. Koca plaj bomboştu. En azından gerilmeden bikaç saat denize girebiliyoruz böylece.

En büyük korkum 😖

O yüzden otelde bile ayrı adult havuzu olanları tercih ediyorum. Çocukların girdiği havuza giremiyorum. Umarım koca koca insanlar işemiyordur havuza 😂

Tiksindirmek gibi olmasın ama :D
Ben havuzu çok severdim eskiden
Elit yer heralde işemiyorlardır ya da sık sık dezenfekte ediyorlardır diye düşünürdüm hep tatillerde
Sonra şunu düşündüm. Bu su deniz gibi sürekli değişen su değil. Dayıların amcaların kıllı yerlerine de temas ediyor. Belki regl olup suya giren, poposu pis giren kadınlar vs de var. Sonra ben yüzerken o su burnuma ağzıma kulağıma kaçıyor
Sonra havuzu kapattım. Hep deniz hep deniz :D

Kızlar merhabalar evliyim bir evladım var çok şükür Diyeceğim şu ki borçlardan dolayı hiç tatile gidemedik eşimin maaşı iyi çok şükür ama yetmiyor bir sürü kredi var.. Eşim izinlerini bile kullanmıyor sadece yazları memlekete gidiyorum ben oğlumla tatil niyetine memlekete tatil sayılırsa evet güzel geçiyor yeşillik ama ben eşimle ve çocuğumla tatil yapmak istiyorum eşimde sabret sıkıntımız bitsin götürücem bende istiyorum ama bi an önce kurtulalım diyor sadece gezdiğimiz yerler İstanbul işte ve belli yerler arada sırada yemeğe çıkarız o kadar kızlar o kadar bunaldım ki kv de samimi değil ailemde burda değil zaten yalnızım eşimin ailesi uzak davranıyor bana aramaz sormaz çağırmazlar (ama beni isterken nasıl istemişti anlatamam o kadar istiyordu) . Çok sıkıldım kızlar sizdede var mı bu durum tatil konusunda abartıyor muyum?
Ailecek piknik yapa bilirsiniz. Manzalari bir şehre sabah gidip akşam done bilirsiniz. Masraf bile olmaz.

Tiksindirmek gibi olmasın ama :KK70:
Ben havuzu çok severdim eskiden
Elit yer heralde işemiyorlardır ya da sık sık dezenfekte ediyorlardır diye düşünürdüm hep tatillerde
Sonra şunu düşündüm. Bu su deniz gibi sürekli değişen su değil. Dayıların amcaların kıllı yerlerine de temas ediyor. Belki regl olup suya giren, poposu pis giren kadınlar vs de var. Sonra ben yüzerken o su burnuma ağzıma kulağıma kaçıyor
Sonra havuzu kapattım. Hep deniz hep deniz :KK70:
Ben genelde denizciyim zaten, havuz çok aramam. Ama tatilde akşamüstü içkimi alıp havuza girmeyi seviyorum. Kafamı sokmam zaten havuz suyuna, saçları mahvediyor.

Back
X