- 27 Ekim 2008
- 5.974
- 2.423
- 723
biraz sakiinSinirden gulesim geldi ya bu nasil akıl vermektir allah aşkına ya anani babanı birak git para kazanıyorsun bu nedir ya bu ne gitme tatile gidersin zamanı gelince hersey olur sen sabret bende cok istedim oyle seyler ama hiç yapamadım bas kaldırmakta olmuyor arkadas icin asla aileni üzme tatil arkadas herzaman bulursun aileni hic bi zaman bulamazsın birak git diyen akıllılar kendileri yapamadıkları şeyi sana akil vermeye çalışıyorlar kardesim hicmi gözün görmüyor gözünün önünde oluyor her yerde çıkıyor yapma bence zaten yalan söyleyip gitsende ne kadar rahat gezebileceksin her aradıklarında elin ayağın titriyecek sonra surekli yakalanirmiyim diye düşüneceksin boşver sen kazanırsın gitme bak ben evlendim zar zor olsada eşimle gitmeyi düşünüyoruz bayramda inan arkadaştan daha guzel oluyor eşle gezmek rahat rahat istediğin gibi karışan yok nerde kaldın yok oh mis üzme anneni babanı onlarında bir bildikleri vardir benim babam yeri geldi kendi bıraktı aldi yeri geldi birden nerdesin sen ben ordayim sen yoksun diye panikletti ama ne oldu ben kazandım cok sukur üzme ne kendini ne de aileni deymez