- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Aslında yok ama çok kalabalık aile illaki giderizHerkesi dolaşmanıza gerek var mı ? eşinizin aile yapısında ?
Eğer yoksa ilk 2 gün yakın akrabalara ziyareti yapıp sonra evde tatil mod takılabilirsiniz .
Bence sadece siz istiyorsunuz die plan değişikliği yapmayın ..
Evet ya yazık 9 güne ben haftasonunu bile iple çekiyorum yoğunluktan o yüzden güzel geçsin istiyorum tatilimYalnızım zannediyodum.
Akraba fazla olmadığı için full evdeyiz gelen giden olmayınca da sıkıcı
Evde boş boş oturucam sanırım BDV de bayram problemleri okuyarak geçiririm 9 günü...
Bi ara barıştık ama küserz yine nasıl olsaKv ve annemlere giderim eşimin teyzesi anannesi bir oturuyor onlar kv me gelmezse onlara hideriz o kadar eşim gerisini gezmek isterse genelde tek gider ben sevmiyorum bilirbizde evde oluruz heralde ama ben seviyorum evi.
Sen hani barışmıyordun ne ara barıştın bakim
Bende bilmiyorum ama oldum olası sevmem bayramları(yanlis anlamayin sizi elestirmek icin degil )
bi insan neden bayrami sevmezki? (sadece merak)
biz gurbette bayramin tadini cikaramiyoruz bayrama hasret kaliyoruz size ozenti duyuyoruz ....
bayramda tatilimiz yok ya kendimiz 1gun icin izin aliyoruz yada gelip calisiyoruz
bayram tadi yok ziyarete giedcegimiz insanlarda ayni sekilde ya calisiyo ya okul .. hic bizaman bi araya gelemiyoruz
Ne güzel kıskandım vallaBiz bayramlarda hep tatile gidiyoruz.
Gitmesekte gezmek dolaşmak zülüm gelmiyor acıkcası . Oda olur o da olur ama calıstıgımız için her ıznı degerlendırmeye calısıyoruz
Biz ege turuna gideceğiz, bayramın 2. gunu sabaha karsı baslayacak olmadı bızle gelın
Ne güzel bunu başarabilmek:) biz gitmesek topa tutarlar heralde:)Evde yalnız geçireceğim. Kimseye gitmiyorum ailem dahil. Ruhumu dinlendirmeye, sadece kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var. Hayatın anlamını sorguladığım bir dönemdeyim yine bu yüzden tüm zorunluluklar saçma geliyor bir süredir.
Bayramları ben de hiç sevmem, toplumca zorla dayatılan, yapılmaması halinde kimseye zararı olmadığı halde, yapılması halinde beni çok bunaltan şeyleri yapmaktan kaçınıyorum.
Ailem gel diyor gitmiyorum, kimseyi de kabul etmiyorum eve. Gerçekten kafa dinlemem gerek çünkü bayram diye müsamaha göstermeyeceğim.
İşte biz gitmesekte onlar kesin gelir ve çekemiyorum artık çıcuklar desen çok yaramazlarherkese değilde yakın bi kaç akrabaya gidin büyüklere hem gönülleri de hoş olur duasını alırsınız sonra yine gezersiniz bayram tatili uzun sonuçta eşinizle anlaşmışsınız bence tatil diye tutturmayın ters tepebilir
Tamamen katılıyorumHep derim
Bayram demek,tatil demek!
Seyran demek,tatil demek!
Hiç sevmem bayram ziyaretlerini.
yer varsa yapabilirsin canım ek ücret ödersinKızlar peki bişey sorcam ben biletleri istesem bayram sonunaalabilirmiyim hiç uçak biletinde değişiklik yapmadım bi bilgim yok olur mu öyle
Ödeme yapıldı ama
Şimdi baktımda bin lira olmuş ya ben 300 küsüre almıştım offyer varsa yapabilirsin canım ek ücret ödersin
Aynen işte aile kalabalık olunca insan bıkıyoeşimin ailesine gidiyoruz şehir dışı olduğu için mecbur kalıyoruz sürekli dolaşıyoruz, normalde benim ailem küçüktür o yüzden sadece bayramın 1. günü ananemde buluşurduk sonrası herkes kendince takılırdı hatta bekarken hep tatillere falan giderdim. Evlenince mecbur gidiyoruz ve kapı kapı dolaşırken başım dönüyor çok kalabalık bir aile yapısı var ama iki senedir alıştım allahtan ailesini seviyorum yoksa işkence olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?