- 24 Nisan 2015
- 7.005
- 7.210
- 398
- Konu Sahibi elifff_____
bu kadar da abartmayın yaa, aıleyle bırlıkte olmak guzeldirbayramlardan oldum olası nefret ederimm çocukluğumdan beri, bu yüzden bayram yaklaştıkça geriliyorum bir sürü misafir gelsin sen onlara git hiç bana göre şeyler değil
Geçen bayram tatile gittik ve bu bayram gitmycez diye anlaştık ama ben nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bi fikriniz var mı acaba ikna edebilirmiyim eşimi bi yerlere gitmek için
Aslında ekimde 3 günlüğüne gidicez bi yerlere ama biletler alındı o biletleri bayram sonuna alsam ek ücret öderim heralde değil mi?
Off siz nasıl geçiriyosunuz bu bayramı
Bide bu bizim evlendikten sonraki ilk bayram dediğim gibi ramazan bayramında gitmiştik
Herkesi dolaşcaz galiba tatilim zehir olcak gibi hissediyorum galiba bu bir fobi

aileleriniz sizinle aynı şehirde ise ilk gün yada ilk iki gün gezersiniz el öper, hatırlarını sorar ayrılırsınız..
kalan günlerde yakın çevre gezilerine gidebilirsiniz...
benim içinde bayram=tatil demek artık çünkü ailede ziyaret edilecek büyük kalmadı gibi bişi, ailem zaten bizimle yaşıyor artık çocugumuza bakıyorlar ve dolayısıyla hep birlikteyiz, eşimin ailesine de her bayram yarım saat uğrarız o kadar....
memlekettede yaza denk geliyor diye herkes yazlıkta tek yerde bes dakikada herkesle bayramlaşıp sonra deniz sefası yapıyoruz...
ama bu bayram plan ilk gun kv delerı zıyaret ettıkten sonra aılemın yanına gıtmek (ailem erken dönecek bayram diye), iki gun kalıp kısmetse 3. gün izmire gezmeye gitmek, çocuguda bırakalım dedim başbaşa kalamıyoz hiç he gezmek hem kafa dağıtmaca olacak tabi gidebilirsek...