- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
Allah’ın gücüne gitmesin benimde kızlarım var büyük konuşmak istemiyorum ama erkekler nasıl dayanıyor kızların bu şımarıklığına.Umarım, inan ben artık evlilikleri garipsiyorum, tuhaf geliyor eşe gitme, yapma, benim dediğim olacak tavırlarını görünce, eleştiriyorum ama aynı eleştiriyi kendi ailemdeki gençler içinde yapıyorum, bir tane nişanlı kızımız var mesela, nişanlısının nişanda giyeceği ayakkabıya kadar kendisi karar vermiş, çocuk başka bir ayakkabı beğenmiş, hayır onu almayacaksın deyip çocuğun ayağına 3 numara büyük başka bir ayakkabı aldırmış, garibim de kızın dediğini yapmak için giymiş o ayakkabıları, bu nasıl birşeydir anlamadım ben KaraTurna, aynı kız şimdi de diyormuş ki evlenince çok afedersiniz çocuk tuvalete oturarak tuvaletini yapacakmış, nişanlısına tuvalet eğitimi verecekmiş tövbe Ya Rabbi![]()
Sırf o dedi diye 3 numara büyük giymek... birde ayakkabıyı veya WC eğitimini anlatmak erkeğim diyeceğin insanı küçültmekten başka birşey değil. Saygınlığı kalmıyor adamın yazık günah..