• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gorumceyle gitmek?

Minimalist91

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
16
9
16
33
Herkese merhaba,esimle kisin evlendigimiz icin balayimiz daha cok turistik gezi gibi olmustu denize giremedik.Bugun kvlerde otururken eylul ayinda belki tatile gidecegimizden bahsettik.Gorumcem "aa ben de geleyim beni de alin" dedi.Ben cevap vermedim bulasik yikiyordum ama onlar balkonda oldugu icin goruyorum ve duyuyorum.Esim "oda ayarlamasi zor oluyor cift kisilik odada tek kisi mi kalcaksin"dedi.O da "evet ne var hem caniniz sikilir yanima gelirsiniz zaten"dedi.Esim de " yakinda evleniceksin balayina gidiceksin zaten"diye cevap verdi.O da " olsun boyle de gelmek istiyorum" dedi.O sirada konu kapandi ama tekrar acilinca bana da sorucak cunku bana dogru da bakti ama ben hic cevap vermeden bulasikla ilgilendim.Acikcasi daha yeni evli sayildigimiz icin basbasa gitmek istiyorum ama bana da sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum siz gorumcenizle tatile gitmek konusunda ne dusunuyorsunuz:(

"Biz balayı yapamadık biliyorsun kışın evlendiğimiz için o yüzden bunu balayı olarak planlamıştık. Sen evlendikten sonra toplu gideriz tekrar canım" de ve kestirip at. Ne işi varmış görümcenin yeni evli çiftin yanında. Düşüncesiz biri belli çok samimi olma derim

Gorumce dusuncesiz belli. Ne istiyorsan inu diyeceksin bunda kirilacak birsey yok. Istemiyorsan 'Ben esimle basbasa olmak istiyorum. ' diyeceksin bitecek. Ha yok ben sizi yalniz birakirim falan derse de olmaz deyip tekrar ben esimle basbasa gitmek vakit gecirmek dinlenmek istiyorum dersin.

Herkese merhaba,esimle kisin evlendigimiz icin balayimiz daha cok turistik gezi gibi olmustu denize giremedik.Bugun kvlerde otururken eylul ayinda belki tatile gidecegimizden bahsettik.Gorumcem "aa ben de geleyim beni de alin" dedi.Ben cevap vermedim bulasik yikiyordum ama onlar balkonda oldugu icin goruyorum ve duyuyorum.Esim "oda ayarlamasi zor oluyor cift kisilik odada tek kisi mi kalcaksin"dedi.O da "evet ne var hem caniniz sikilir yanima gelirsiniz zaten"dedi.Esim de " yakinda evleniceksin balayina gidiceksin zaten"diye cevap verdi.O da " olsun boyle de gelmek istiyorum" dedi.O sirada konu kapandi ama tekrar acilinca bana da sorucak cunku bana dogru da bakti ama ben hic cevap vermeden bulasikla ilgilendim.Acikcasi daha yeni evli sayildigimiz icin basbasa gitmek istiyorum ama bana da sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum siz gorumcenizle tatile gitmek konusunda ne dusunuyorsunuz:KK43:
Acikca esimle basbasa gitmek istiyorum diyebilirsin

"Biz balayı yapamadık biliyorsun kışın evlendiğimiz için o yüzden bunu balayı olarak planlamıştık. Sen evlendikten sonra toplu gideriz tekrar canım" de ve kestirip at. Ne işi varmış görümcenin yeni evli çiftin yanında. Düşüncesiz biri belli çok samimi olma derim
Bakayim bi de bu cevabi deneyeyim ancak buyuk ihtimal "simdi beraber gidelim ben evlendikten sonra basbasa daha cok gidersiniz ancak ben evlenince hep esimde gelicek" diyecek gibi geliyor :D

Ustelik kvdem evet gidin ne guzel ucunuz eglenirsiniz baban ve benle eglenceli olmaz biz yasliyiz diyip durdu haklisiniz en iyisi direk basbasa olmak istiyoruz diyeyim ama hic alinmiyor odada yalniz kalirsiniz iste deyip pes etmicek gibi geliyor :D

Ustelik kvdem evet gidin ne guzel ucunuz eglenirsiniz baban ve benle eglenceli olmaz biz yasliyiz diyip durdu haklisiniz en iyisi direk basbasa olmak istiyoruz diyeyim ama hic alinmiyor odada yalniz kalirsiniz iste deyip pes etmicek gibi geliyor :KK70:
bu kadar ısrarcı olursada, gideceğiniz tarihi söylemeden gidersiniz artık. siz gidince öğrensin :KK70:

Sana geçmiş olsun bu görümce çok çektirir sana ve sende anlaşılan işini bilmiyorsun böyle kendini bilmezleri kırıcam diye kendini üzüyorsun biz başbaşa yapmak istiyorduk sonra çift olarak gideriz de. Bahane bulmadan direk söyle bence

Koynumuza da gir yat o zaman diyemedin mi?
Ay ne pişkin gerizekalı.
Direk mesaj at Ve biz başbaşa olacağız neden o gün abini sıkıştırdın anlamadım? Sen evlendiğinde görümcenle gidersin tatile ama bana göre değil. Diye söyle..

Böyle hiç davet edilmeden kendilerin plana dahil eden insanlara sinir oluyorum. Bence eşiniz ile güzelce konuşun yeni evliyiz ikinci balayı tadında baş başa bir tatil olsun istiyorum diyerek.Görümcenize de bu şekilde olmasa da buna yakın anlatın bence.Görümcenin baş başa gidilen tatilde ne işi var zaten anlamsız.

Balayımız olmadıgı için bu defa Başbaşa olmak istiyoruz.bidahakine beraber gideriz de sav başından

Back
X