Tatile nereye gidiyorsunuz?

güzel mi ? :)
Evet bungalov dinlendiriyor insanı gerçekten. Balayımızda gitmiştik bizde 6 gün olarak o kadar iyi gelmişti ki. Ama şimdi ne bileyim farklı yerler görsem birazda gezsek kafasındayım. Muhafazakar oteller de araştırıyourmda bulamadım

İnanılmaz güzel ben çok beğendim ama dediğim gibi ben sakinlik ve rahat olabilmek adına böyle birşey tercih ettim beklentiye göre değişebilir

Eklentiler

• IMG_20250709_134913.webp
    122,9 KB · Görüntüleme: 13
Biz tatil için annemle Mersin'e geldik.

Denize 10 dk yürüme mesafesindeyiz

Yakınımızda zincir marketler var.

Yıldızsız otel tuttuk. Klimanın kumandası bile yok g*tümüz dondu. Ama bugün içini açtık bşraz tuş bulduk kapatabildik annemle .

Tek merak ettiğim. Biz 2 kişilik odayı günlük 2 bine tuttuk. Ama bir günün ücretini eksik alacak yani 1800e tuttuk günlük.

Tek artısı küçük tüp tava ve cezve aldık misler gibi yemek yapıyoruz. Balkonu yüksekte ve gölgelik memnunuz.

Aklımda tek soru günlük 1800e tüplü daha memnun olacağımız şehirde olabilir miydik?

İlham olması için yazıyorum ama pekala ibrette olabilirim bilmiyorum ben memnunum aklımdaki soru hariç.

ya güzel aslında evet ama tatil dediğin yemek önüne gelecek falan ne bileyim evde hep yemek yapıyoruz zaten

Çocuk yoksa spontane tatil yapın her gün farklı bir ilçe mesela izmir de hem yüzüp hem gezebilirsinşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…