- 25 Aralık 2024
- 3.661
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.349
- 73
- 28
- Konu Sahibi morciveert
-
Kesinlikle memleketim diye demiyorum ama çok güzel keşke bu kadar pis olmasa ama.. ayvalıklıyım başka yere gidince bile ihanet etmiş gibi hissediyorumAltinoluku cok severim ben de. Uzun tatilimizi kalkana planladik ama 3 gunluk oraya da kaçasım var.
Heh şöyleeee. Ben her şey dahilde Belek tarafını daha çok seviyorum alternatif bol diye ama mesela Urla da bebeğimdir.Otel yada bungalov önerebileceğiniz varmıdır?
altenatif boldan kastınız nedir pekiHeh şöyleeee. Ben her şey dahilde Belek tarafını daha çok seviyorum alternatif bol diye ama mesela Urla da bebeğimdir.
Satımsaklımııııı sırf yakın diye 1kere gittik ve böbreklerimiz dondu temmuz sonu olmasına rağmen. Buz gibiydi deniz.ben balayı için gitmiştim. Kartepe de alyakartepe diye bir yer. Korunaklı havuz, sabah-aksam öğünü var. Ve öyle temizdi ki. Çokta ilgililerdi çok memnun kalmıştık. Bungalov düşünüyorsanız mutlaka bir görüşün asla pişman olmazsınız yemekleri vs çok lezzetliydi.
Biz gittik diye başka yer düşünüyorum şimdii
Arkadasım diyor sarımsaklıya gidin denizi güzelmiş vs bilmiyorum araştıracağım ama insan gerçekten güvenemiyor
Aaa tertemiz dediler ama soğuksa bende giremem valllaaaSatımsaklımııııı sırf yakın diye 1kere gittik ve böbreklerimiz dondu temmuz sonu olmasına rağmen. Buz gibiydi deniz.
Her şey dahil iyi otel seçeneği çok fazla. Ben iki küçük çocuklu olduğum için oradan seçtim ama onlardan önce Çeşme, Urla, Ayvalık falan severdim.altenatif boldan kastınız nedir peki
Satımsaklımııııı sırf yakın diye 1kere gittik ve böbreklerimiz dondu temmuz sonu olmasına rağmen. Buz gibiydi deniz.
Heh şöyleeee. Ben her şey dahilde Belek tarafını daha çok seviyorum alternatif bol diye ama mesela Urla da bebeğimdir.
Akra ile bu sene seçtiğimiz otel arasında çok gidip geldim. Yine Belek baskın çıktı bende. Kemer de çok güzel. Hatta doğası daha güzel. Oranın koylarını tekne turuyla geziyorduk eskiden. Çocuklarla o da bitti.Ben de Belek ve Kemer severim
Bilmiyorum otel ismi verebiliyor muyuz ama Akra Kemer tavsiyemdirAkrayı çok çok tavsiye ediyorum alanı çok geniş, denizi süper, sahil bandı uzun ve geniş, yemek ceşidi çok, oda temizliği iyi... konu sahibesi patlat bir rezervasyon
ay bi de kaş’ı çok beğenmiştim biraz pahalı ama tavsiye ederimbalıkesir antalyanın bir kısmı mersin muğlanın bir kısmını görmüş biri olarak muğlayı öneririm. 5 yıl önce falan gitmiştim şimdi nasıl bilmiyorum ama benim tatil anlayışım şu: birkaç gün birkaç farklı sahil, denize girmek
deniz sonrası dinlenip geceye kadar gezmek.
bu sene sadece denize girmeli mini bir tatil yaptık bu da güzel (bebekle daha iyi oluyor) ama gezmeli en güzeli…
Tipik Karadeniz, şahsen çocuklu aileler için önermem ama doğası mükemmel. O taraflara gidecekseniz Saros körfezi daha ideal.Aaa tam benlik konu olmuş.. biz iğne ada dedik ama nasıl olur bilemedim bilen varsa aydınlanmaya geldim
Anam tam da 2-4 yaşında iki bebemiz varTipik Karadeniz, şahsen çocuklu aileler için önermem ama doğası mükemmel. O taraflara gidecekseniz Saros körfezi daha ideal.
Denizi biraz hırçın malesefAnam tam da 2-4 yaşında iki bebemiz vartırstım şimdi neden çocuklu ailelere önermiyorsunuz
Bende yüzmeyi bilmiyorum ama havuzlu evlere bakıyorum kiralamak için.. Havuz yatağına uzanıp serin serin efil efil bir tatil geçirmeyi tercih ederimKızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?
Kapadokya yaz çekilmez tecrübe konusuyrKızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?