- 24 Kasım 2023
- 1.580
- 467
- 43
- Konu Sahibi morciveert
-
Valla sinir oluyorum o kadar yüzmeyi seviyorum ama eşim sevmiyor bilmiyor uyumsuz olunca insan ayar oluyorAgustostaki tek tatil secenegi bence deniz kenaridir. Kapadokyayi toptan gecin, yazin taslar asiri isiniyor cehennem gibi oluyor. Dogu Anadolu da yazlari artik sicak,oluyor, serindir diye dusunmeyin tur otobusunde pisersiniz. Koca adam biraz caba koyup yuzme ogrensin ya da kiyida takilsin ... otel havuzlari zaten cok derin olmuyor, havuzda da serinleyebilir.
Off yüzme bilmeyen erkekte ne bileyim hiç çekilmez yaValla sinir oluyorum o kadar yüzmeyi seviyorum ama eşim sevmiyor bilmiyor uyumsuz olunca insan ayar oluyorBalayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.
Valla sinir oluyorum o kadar yüzmeyi seviyorum ama eşim sevmiyor bilmiyor uyumsuz olunca insan ayar oluyorBalayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.
Bende yüzme bilmem ama denizi çok severim Erikli , Altınkum hem denizi enfes güzel hemde derin değil hiç boğulma vakası duymadımValla sinir oluyorum o kadar yüzmeyi seviyorum ama eşim sevmiyor bilmiyor uyumsuz olunca insan ayar oluyorBalayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.
Ya sen niye mahrum kalacaksın, gidin otele sen gir havuzuna denizine o takılsın. Diğer doğu seçeneklerine hiç girmeyin ağustosta beynin erir burnundan akar o sıcaktaValla sinir oluyorum o kadar yüzmeyi seviyorum ama eşim sevmiyor bilmiyor uyumsuz olunca insan ayar oluyorBalayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.
Bu sene bizde aynı durumdayızOdamdan mutfağa, mutfaktan oturma odasına, ordan balkona geçiyorum tatilim güzel geçiyor
Biz bu sene çok gezdik kışın o nedenle yaz için plan yok izin ve maddiyattan ötürü ama bu mevsimde yapılacak en güzel şey deniz tatilidir. Yada vize sorununuz yoksa yurt dışına kültür turuna gidebilirsiniz.Kızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?