Tatiller ve aileden izin sorunu

Fresia96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
11
1
1
29
Merhaba. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Senelerdir para biriktirdiğim hayalim olan tatilleri bu yaz gerçekleştirebiliyorum sonunda. Ama şimdi de ailem sorun çıkartmaya başladı "o kadar gezme planı yapma, kızsın sen bu kadar gezemezsin başına bir şey gelir, korkuyoruz." Demeye başladılar. Ben senelerdir bunun için hayal kurup, sosyal hayattan kısıp birikim yapıyorum. Nasıl ikna edeceğim onları? Bu yazın da her yaz gibi evde tıkılarak geçmesini istemiyorum.

Nereye gideceksiniz yurt dışımı çok mu uzak.

ikna olurlar. ama zıtlaşmadan alttan alltan aşıla. birden alışamazlar kızsın sonucta !!!!! . ama zamanla ikna oluyorlar merak etme. hersey gonlunce olsun

Bence biraz haklılar yavru erkek kediye bile tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz.anneniz ya da abiniz filan varsa onu da götürün ya da tura katılın olmsz mı

nereye ve kiminle gideceğine bağlı

ikna olurlar. ama zıtlaşmadan alttan alltan aşıla. birden alışamazlar kızsın sonucta !!!!! . ama zamanla ikna oluyorlar merak etme. hersey gonlunce olsun
Umarım öyle olur ya ama bana güvenmelerini istiyorum sadece. Zaten kötü bir şey yapacak biri değilim kendimi biliyorum

Umarım öyle olur ya ama bana güvenmelerini istiyorum sadece. Zaten kötü bir şey yapacak biri değilim kendimi biliyorum
Arkdaşlarınla tanıştır aileni onların numaralarını ver ailene ailen kız olduğun için değil bence ortalık kötü diye etkileniyorlardır.

Bence biraz haklılar yavru erkek kediye bile tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz.anneniz ya da abiniz filan varsa onu da götürün ya da tura katılın olmsz mı
Hayatım boyunca korkarak onları peşime takarak mı yaşayacağım gerçekten? Ki zaten kalabalık yerler. Avrupa merkezleri ve tatil yöreleri falan

arkadaşlarının içinde sevgilin varmı

eger yoksa hepsini ailenle tanıştır.

Aile yapisiyla ilgili. Eger bu dusunceye yakin degillerse birden ustelik yurtdisi urkutucu gelir muhtemelen. En iyisi arkadaslarinizla tanistirmaniz, tek degilsiniz sonucta. Bu "kiz basina' olayi cogu Turk ailesinde var maalesef.

Bence de dikkatli olmalisin, illa ki kötü bisey olacak diye bisey yok Ama ailen sana degilde insanlara güvenmediklerinden izin vermiyodur.

Hayatım boyunca korkarak onları peşime takarak mı yaşayacağım gerçekten? Ki zaten kalabalık yerler. Avrupa merkezleri ve tatil yöreleri falan
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz ben hayatınız boyunca korkarak yaşayın peşinize birini takın demedim gerçekten bunu nasıl çıkardınız.neyse beni anlayanlar benzer yorumlar yapmış zaten

şimdiden bu kadar dertlenmek erken değil mi

yani o zmaan hele bir gelsin

daha o arkadaş grubunun yaza devam edeceği bile belli değil

o zaman ikna olurlar

gidersiniz ne olacak ki

insanlar çalışmaya gidiyorlar biz gezeceğiz paramız var vs vs ikna edersiniz de

önünzde koca bir sene var önce dersinizi çalışın başarılı oluın tatili hak ettim diyebilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…