Nereye gideceksiniz yurt dışımı çok mu uzak.Merhaba. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Senelerdir para biriktirdiğim hayalim olan tatilleri bu yaz gerçekleştirebiliyorum sonunda. Ama şimdi de ailem sorun çıkartmaya başladı "o kadar gezme planı yapma, kızsın sen bu kadar gezemezsin başına bir şey gelir, korkuyoruz." Demeye başladılar. Ben senelerdir bunun için hayal kurup, sosyal hayattan kısıp birikim yapıyorum. Nasıl ikna edeceğim onları? Bu yazın da her yaz gibi evde tıkılarak geçmesini istemiyorum.
20 gün yurtdışı Avupa ve 2 3 haftalık Ege, Akdeniz'de arkadaşlarla kamp gibi bir şey. Ama yalnız değilim hiçbirindeNereye gideceksiniz yurt dışımı çok mu uzak.
Merhaba. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum. Senelerdir para biriktirdiğim hayalim olan tatilleri bu yaz gerçekleştirebiliyorum sonunda. Ama şimdi de ailem sorun çıkartmaya başladı "o kadar gezme planı yapma, kızsın sen bu kadar gezemezsin başına bir şey gelir, korkuyoruz." Demeye başladılar. Ben senelerdir bunun için hayal kurup, sosyal hayattan kısıp birikim yapıyorum. Nasıl ikna edeceğim onları? Bu yazın da her yaz gibi evde tıkılarak geçmesini istemiyorum.
Umarım öyle olur ya ama bana güvenmelerini istiyorum sadece. Zaten kötü bir şey yapacak biri değilim kendimi biliyorumikna olurlar. ama zıtlaşmadan alttan alltan aşıla. birden alışamazlar kızsın sonucta !!!!!. ama zamanla ikna oluyorlar merak etme. hersey gonlunce olsun
20 gün yurtdışı Avupa ve 2 3 haftalık Ege, Akdeniz'de arkadaşlarla kamp gibi bir şey. Ama yalnız değilim hiçbirinde
Tam olarak değil. 20 günlük Avrupa gezisi ama arkadaşlarla biz belirliyoruz rotayı ve kalacak yerleri sonra da 2 3 haftalık Ege Akdeniz sahillerinde kamp alanlarında kalalım diyoruz ama yalnız değilim zatenTuramı katılıcaksın?
Arkdaşlarınla tanıştır aileni onların numaralarını ver ailene ailen kız olduğun için değil bence ortalık kötü diye etkileniyorlardır.Umarım öyle olur ya ama bana güvenmelerini istiyorum sadece. Zaten kötü bir şey yapacak biri değilim kendimi biliyorum
Hayatım boyunca korkarak onları peşime takarak mı yaşayacağım gerçekten? Ki zaten kalabalık yerler. Avrupa merkezleri ve tatil yöreleri falanBence biraz haklılar yavru erkek kediye bile tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz.anneniz ya da abiniz filan varsa onu da götürün ya da tura katılın olmsz mı
Tabi onları da anlıyorum ama ona bakarsak evden de çıkmamamız lazımArkdaşlarınla tanıştır aileni onların numaralarını ver ailene ailen kız olduğun için değil bence ortalık kötü diye etkileniyorlardır.
Tek yapman gereken arkadaşlarını ailenle tanıştırıp telefon numaralarını vermen.Tabi onları da anlıyorum ama ona bakarsak evden de çıkmamamız lazım
Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz ben hayatınız boyunca korkarak yaşayın peşinize birini takın demedim gerçekten bunu nasıl çıkardınız.neyse beni anlayanlar benzer yorumlar yapmış zatenHayatım boyunca korkarak onları peşime takarak mı yaşayacağım gerçekten? Ki zaten kalabalık yerler. Avrupa merkezleri ve tatil yöreleri falan
Sevgilim yok olsa çekinmem onu da tanıştırırım zaten ama sorun o değil genel olarak istemiyorlar. Belki ileride tek gitmek isteyeceğim o zaman ne olacak?arkadaşlarının içinde sevgilin varmı
eger yoksa hepsini ailenle tanıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?