Tatlı annişlerrr,ben demedimmi sıze dogurcam dıyeee,dogurdum ahada geldiimmmmm:)

sxuxrmelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
362
3
96
Diğer
:emir_bebek::emir_bebek:canlarımmm,ben suan 8 gunluk anneyimmm...delikafadulden Öncelıkle kusura bakmayın aklım hep burdaydı sıze haber veremedım cunku hersey ani oldu ve ben annemde kalıyorum hastahaneden cıktıgımdan buyana,annecımdede ınternet yok,ılk defa bugun cıktım dısarı oda dikişlerimi aldırmaya,bırazdan alınacak..Allahıma cok sukurkı nurtopu gıbı bı oglum oldu zor oldu ama oldu,sezeryanla doguma gırdım,o cok bahsettıgım korkum galıp geldı ve normal dogumu beceremedım:(10 nisan gunu 3 220 gr agırlıgında 50 cm.lık melegım dunyaya merhaba dedı,suan dısardayım ama gozumde ucuyo melegım..Cok super bı duygu bu,Allahım herkese yasatsın.Narkozu almadan once hepınız ıcın dua ettım,zaten ayılırken Allahım herkese nasıp et bu duyguyu dıyerek ayılmısım bıde oglum nerde dıyesırnaşık şeyEşim pabucumuz sımdıden dama atıldı dıyor..Daha detaylı bı sekılde gorusmek umıdıyle kızlar kendınıze cooook ıyı bakın,bıraz zaman alabılır ama dogum hıkayemle donucem sıze suan gıtmek zorundayım.Buarada en cok kılo alanlardandımya,ama gostermıyorum dıyordum,fos dıye ındım sıslıklerım ve pıs kan gıdınce balon gıbı sondum:dance:cok kanamam oldu,sezeryana gore cok ıyı atıyorum pıs kanı,neyse hadı optum sızı kızlarr..FURKAN EFEDEN TATLI TEYZELERINE KOCAMAN OPUCUKLERR.....:1hug:

Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı uzun bi ömür sürün inşallah a.s.

tebrik ederimmm alkisalkisalkis
Allah bağışlasın yavrunu
hayırlı evlat olsun inşallahhh sağlıkla büyüsün :nazar:

hepınıze cok tesekkur ederım kızlar guzel dıleklerınız ıcın,hala evıme gecemedım bıkac hazırlık yapmam gerekıyor,annemdeyım hala.dogum oncesı evde hastam vardı ve bebegın odasını kuramamıstım yarın kurucam ınsallah bırde temızlık yapıcam,yanı aılem yapıcak sagolsunlar,dogum oncesı yapmam gereken ısler sonrasına kaldı,bebegımın odasını resmını koyamadım sızler gıbı ıcımde kaldı:(ama cok cıcı bısey olcak herseyı hazır sadece yerlesıcekler,ınsallah bıtınce koyucam bakalım,bıraz gec oldu ama:)hepınızı opuyorummm....

Back
X