ayy evet cannım sormaa yaa,ben olaya tamamen duygusal anlamda bakıodum ama bide eşini düşünsene,adam için ne kötü bi durum dimii,bi telefon gelioo karısı bekar bi adamın evinde alkollü ve ölü bulunduu,yani adam için valla kötü bi durumm...
sen napıyosun nasılsın cnm ??*
bende konu hakkında hıncal uluç gibi düşünüyorum.kaç gündür kafamı karıştırıyor.evli diyorlar kocası ağlıyor.biryandanda bekar bir adamın evi.tek üzüldüğüm o çocuk büyüyünce baba annem nasıl öldü sorusuna vereceği cevap çok acı...............
bende tam tersinee kilo almaya çalışıyorummm :)))))))))))
sen kaç kilosunki cnmm,doğum kilosumu kaldı ??
selam bende 70 kiloyum .doğum yapalı 5 ay oldu.emziriyorum.nasıl verceğim bilmiyorum.............
valla canım 3. doğumdan sonra verme çabalarındayım.bebeğim 7.5 aylık.83 kiloyla çıktım hastaneden.şimdi 71 im.hedefim yaza kadar 60 olmak.yaş geçtikçe daha zor gidiyor onu öğrendim.aman sen de alamıyorum diye üzülme.senin yerinde olmak için kaç kişi can atar.senin medeni durumun,çocuk ve yaş durumun ne canım...
ben geldim..............
ehü ehü ben geldim kızlar
gidiomusun ki
hoşbulduk kızz nerelerdesin sennn :)))
çok yoğun gacıyım ben şekerim,ayyy sorma çarşamba eşimin doğumgünüydü,perşembeyle birleştirdik,dün akşamda abimler geldi,bugünde temizlikçim vardı evde,anca gelebildim işte.
selam kizlar
tek basima SIkildim beni alirmisiniz araniza sohbetinize
selam kizlar
tek basima SIkildim beni alirmisiniz araniza sohbetinize
hosbuldummmmahh canım benim hoşgeldin tabii,hamilesin sanırım,Allah tamamına erdirsin.
gel gel hoşgeldin bu topiğeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?