- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
koptum buna..yazık ya yavrumm kı bu çocuklar ne saf oluyo hakkaten
8 yaşında görümcem var, öğretmenleri geçende bunlara demiş ki ''bende bi kamera var, herkesin evden eyaptığını, ders çalışıp çalışmadığını görebiliyorum''. dün akşam kaynanam pijamalarını giydirirken bizimki yorganın altına saklanıp öyle giyinmiş. kaynanam da demiş kızım dışarda giyin napıyosun falan. görümce de demiş ki ''ama anne öğretmenim görür ayıp''
8 yaşında görümcem var, öğretmenleri geçende bunlara demiş ki ''bende bi kamera var, herkesin evden eyaptığını, ders çalışıp çalışmadığını görebiliyorum''. dün akşam kaynanam pijamalarını giydirirken bizimki yorganın altına saklanıp öyle giyinmiş. kaynanam da demiş kızım dışarda giyin napıyosun falan. görümce de demiş ki ''ama anne öğretmenim görür ayıp''
vav güzel fikir söylemiş canım ya yazık çocukta rahat rahat oyun bile oynayamaz öğretmeni görcek diye
kız çok üzülmüş kaynanam,çocuk evde sus pus hiç kımıldamıyo bile neredeyse diyoöğretmenine anlatmış durumu bugün. öğretmen de demiş tamam ben durumu düzeltirim
yazık yavrum ya benim dayımın kızı şimdi 40yaşında falan oda 1.sıfta emzik emi yomuş sınıfada götürüyomuş sıranın altına eyilip eyilip emip çıkıyomuş kimse anlamasın diyede kalem düştü silgi düştü diyomuş sonunda öğretmen patlamış her dakka seninkimi düşüyo napıyon sen diye utancına bırakmış
ben burdayım cnm ama pek kimse kalmamış heralde. ben de tam kalımıodumaklıma bişi geldi onu çiziom mutfağım için yani :)))
kızlar merhaba nasılsınz
allah kolaylık versin yenili,yomusun mutfağını hayırlı olsun
meraba canım hoş geldin
selam kızlar nasılsınız.................
selam kızlar nasılsınız.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?