gül sana bisey sorabilirmiyim esimle yazın parise gelmek istiyoruz tavsiye edermisin
dilekcim yanlıs oldu ama olsun.tanısalım istersen ben burcu güzellik uzmanıyım bu tür konularda yardımcı olabilirim sizlere.2 senelik evliyim
mrb canım iyi geceler senindemi uykun kactı yoksa
tabi canım hoş geldin buyur gir aramıza neler yapıyon
iyi geceler tabiki buyur ama çokmu acılısın
ay sorma canım ya konuşmadığım görümcemde gelecek tabi zor olcak biraz çobuk geçer inş.
dilekcim yanlıs oldu ama olsun.tanısalım istersen ben burcu güzellik uzmanıyım bu tür konularda yardımcı olabilirim sizlere.2 senelik evliyim
çok sağol canım ben dilek 27 yaşındayım 3 yaşına yakın bir oğlum var 6 senelik evliyim çalışmıyorum evdeyim anlican
merhaba hepinizee nekadar sıcak kanlısınız siz böle.. :) uykumun kaçmasından ziyade eşim işe gitmeyecek oturuyo bende onunla oturayım derken acıktım çiğ köfte yemege gidelim dedim götürdü yatamıom şimdi yağ olarak depolanmasın diesiz neler yapıyorsunuz bakalım??
yoo acılı falan değilim nerden çıkardın?
inşallah cnm :) artık konuşuverirsiniz görümcecinlee :)
ooo güzellik uzmanımızda var artık :) yaşasınn ben göz makyajı na çok hayranım yaa kendi çapımda yapıyorum hatta fırça setide aldım ama tabi profesyonel ellerde yapılanlara hayranım :)
cok memnun oldum cnm.bende 22 yasındayım 2 senelik evliyim oglusunu allah bagıslasın.kime benziyo en cok
ay hayatım bende bayılırım çiğ köfteye hemde çok acılı seviyorum ama sonu acı oluyo anladın.. çok iğrencim yaaa
her konuda yardımcı olurum arkadaslar bilmedigim hicbir marka yoktur.cilt bakımı makyaj parfüm
selam kızlar.aman aman dilekcim sen buraları bilirmiydin..nerdesin sen kız bakem.çok merak ettik seni.........
hayatım herkesin çocuğu tatlıdır ama benim kide çok tatlı resmini koyarım bakarsın Allahım sanada versin isteyen herkeze
hoş geldin hayatım artık burdayım sen neler yapıyorsun napıyo bakem bebişler
selam kızlar.aman aman dilekcim sen buraları bilirmiydin..nerdesin sen kız bakem.çok merak ettik seni.........
blectea ordamısın hayatım
yamukprenses nerelerde geliyomu gözükmüyodu oda
dilekcim allah bagıslasın insallah.biz daha düsünmüyoruz ama bu ay biraz tereddütlerim var sizinle paylasabilirim belki yardımınız dokunur:79:
hoşgeldin ikizcim sende :)
ne var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?