bencede duty free den al hayatım burada kazıklanıyoruz.bende gecen yaz kıbrasa gittim esim 10 sise icki aldı görmemisler gibi bende 2 tane parfüm aldım .ama ne yapalım cook ucuzdu.zor getirdik valla
hadiii yaaa benimdee olurmu kii...
olur canım sen inan.daha yeni evliymişsin.benimde 2.5 yılsonra hamile kalmıştım.eşimdede problem vardı.bende pko,iltihap vardı ama çok şükür kaldım...ikizlerim oldu....sonrada hiç tedavi gerektirmeden tekrar hamile kaldım.hemde korunmayı bıraktığım ilk ayda.olmaz diye birşey yok .sadece inan.elbet olacaktır.
dilekcim gercekten bende avonu cok begeniyorum ama kalıcı degil malesefevet canım tekin acarada bakarım işte bende hep avona alıştım ya öyle gidiyo bide parfümlerin kokuları gerçekten güzel..
hee bizde kıprısaaa gittik bacımmm :)))) bu yaz yine gidicezz ramazandan sonraya yaptırdık rezervasyonumuzuu :)
siz nere gittiniz ordaaa ??
hee bizde kıprısaaa gittik bacımmm :)))) bu yaz yine gidicezz ramazandan sonraya yaptırdık rezervasyonumuzuu :)
siz nere gittiniz ordaaa ??
hadiii yaaa benimdee olurmu kii...
olur canım sen inan.daha yeni evliymişsin.benimde 2.5 yılsonra hamile kalmıştım.eşimdede problem vardı.bende pko,iltihap vardı ama çok şükür kaldım...ikizlerim oldu....sonrada hiç tedavi gerektirmeden tekrar hamile kaldım.hemde korunmayı bıraktığım ilk ayda.olmaz diye birşey yok .sadece inan.elbet olacaktır.
canım eşinin problemi neydi..........söylemeyebilirsin........
dilekcim gercekten bende avonu cok begeniyorum ama kalıcı degil malesef
iyi geceler arkadaşlar nurhayal ben
varikosel vardı canım.ameliyat oldu...................
kırısa ne yapmaya gidiyorsunuz canım gezmeyemi ay ben bu eşimi öldürücem valla hiç biyere götürmüyo beni yav:84:
nım acapulcoya gittik mükemmeldi tavsiye ederim bide kaya artemis icin güzel diyolar
biz kaya artmise gittik cnm ,harikaydı ve hatta mükemmeldi çok memnun kaldığımız için bu yaz yine kaya artemise gidiyoruzz:)
dilekcim cok ucuz ya hem yurtdısı sayılır cok güzel tavsiye ederim.eger düsünürsen yardımcı olurum
kırısa ne yapmaya gidiyorsunuz canım gezmeyemi ay ben bu eşimi öldürücem valla hiç biyere götürmüyo beni yav:84:
biz kaya artmise gittik cnm ,harikaydı ve hatta mükemmeldi çok memnun kaldığımız için bu yaz yine kaya artemise gidiyoruzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?