• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı bir dert,bi bakın

sen_ne_di10

Kızımla Oğlum Herşeyim :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
310
9
28
Diğer
İyi günler arkadaşlar benim bir derdim var umarım yardımcı olursunuz 7 gün sonra ikizlerimin doğum günü var doğum gününde bayağı bir şey hazırlanacak zaten ama kıyafet konusunda çok kararsızım kıza elbise alacam oğlana ne alsam çok kararsızzım kıravatla gömlekmi yoksa papyonmu, jeanmi yoksa renkli pantolonmu, ben ne giyecem çok kararsızım siz nasıl kutladınız doğum günlerini neler giydiniz çocuklarınıza ne giydirdiniz neler hazırladınız belki benden başka kutlayacaklar vardır hem onlarada öneride bulunmuş oluruz.. :18::18::18: şimdiden teşekkür ederim

İyi günler arkadaşlar benim bir derdim var umarım yardımcı olursunuz 7 gün sonra ikizlerimin doğum günü var doğum gününde bayağı bir şey hazırlanacak zaten ama kıyafet konusunda çok kararsızım kıza elbise alacam oğlana ne alsam çok kararsızzım kıravatla gömlekmi yoksa papyonmu, jeanmi yoksa renkli pantolonmu, ben ne giyecem çok kararsızım siz nasıl kutladınız doğum günlerini neler giydiniz çocuklarınıza ne giydirdiniz neler hazırladınız belki benden başka kutlayacaklar vardır hem onlarada öneride bulunmuş oluruz.. :18::18::18: şimdiden teşekkür ederim

ayy ne kadar güzel vallahi hep böyle sorunlar olsa yaa:) bence kıza elbise oğlanada gömlek papyon yelek renkli pantolon harika olur pantolounun rengi ile papyonun rengi ve çoraplarının rengi aynı olsun :)):46:

Bence oğlunuza papyon gömlek renkli yelek pantolon giydirin çok şeker oluyolar :) papyonu ya da yeleği pantolonu kızınızın elbise renginde olabilir. :)

Oğullarima smokin seklinde penye tshirt aldım, hem rahat ettiler, hem cok şirinlerdi. Papyon ve gömlek almıştım, tshirt yedekti ama cocuklar rahat edince thirstle kaldılar:) kızım olsaydı tutu alırdım harika seçenekler var. Onada yedek mutlaka elbise alırdım, tutuyle rahat etmeyebilir. Kendimde diz altıma gelen şık ama abartısiz bir elbise gitmiştim.. Şimdiden nice mutlu yıllara😊🎉

bence papyon kıza pembe oğlana mavi takım :52::nazar:

şey alsanız olmaz mı :) kaç yaşındalar bilmiyorum ama kızınınz pamuk prenses kıyafeti, oğlunuza da örümcek adam, süperman, ya da sevdiği bi çizgi film karakterinin kostümlerini alsanız :) çok tatlı olur gibi me geldi :1: yaşları kutlu olsun şimdiden:31:

Back
X