amaan hediye almasınlar ben bu günü bi sağ salim yapabileyimde başka bişe istemiyorumvalla bilemedim pek anlamam surprizişinden ama hediye alcaklar için çok masraflı gözüküyo :)))
o zaman şey diyim böyle gemi şeklinde bi pasta yaptırabilr ya da yapabilirsiniz, kurabiyeleri de kaptanların böyle yuvarlak bi işareti var ya ay ne deniyodu ona :)) ondan yapabilirsinizz. onun dışında pek bişeye gerek yok sanırım çeşitli tatlılar içecekler güzel oluur :) gemici süsleri var balonlar falan onlardanda olabilir bişileramaan hediye almasınlar ben bu günü bi sağ salim yapabileyimde başka bişe istemiyorum
pastamız kafamızda şekillendi canım gemi şeklinde güvertesinde resim yada normal kare seklinde bizim resmimiz basılı etrafıda gemici eşyalarıyla süslü . gemici dümeni ve çapa kurabiyeleri bende düşündüm. başka neler yapabilirim. evi nasıl süsleyebilrim gemici süslü balonları nerde bulabilirim pekio zaman şey diyim böyle gemi şeklinde bi pasta yaptırabilr ya da yapabilirsiniz, kurabiyeleri de kaptanların böyle yuvarlak bi işareti var ya ay ne deniyodu ona :)) ondan yapabilirsinizz. onun dışında pek bişeye gerek yok sanırım çeşitli tatlılar içecekler güzel oluur :) gemici süsleri var balonlar falan onlardanda olabilir bişiler
http://www.n11.com/arama/balon-ara?q=gemili&categoryId=1002460 bakın bunlara :)pastamız kafamızda şekillendi canım gemi şeklinde güvertesinde resim yada normal kare seklinde bizim resmimiz basılı etrafıda gemici eşyalarıyla süslü . gemici dümeni ve çapa kurabiyeleri bende düşündüm. başka neler yapabilirim. evi nasıl süsleyebilrim gemici süslü balonları nerde bulabilirim peki
aaa değişikmiş teşekkür ederim canım
ne demekk şimdiden mutlu yıllaraaa değişikmiş teşekkür ederim canım
teşekkürler saol canımne demekk şimdiden mutlu yıllar
olsun teşekkür ederiz amin canımBen de pek yardımcı olamayacağım ama şimdiden oğlunuza ve sizlere mutlu yıllar... ALLAH mutlu , huzurlu yıllar nasip etsin inşaALLAH...
Rica ederimmmteşekkürler saol canım
olsun teşekkür ederiz amin canım
Ay çok şirin ya yardımcı olamayacağım ama şu tatlı heyecaniniz çok hoş ortak olmak istedimmerhaba hanımlar b konuyu iki yerde açtım fakat kimse ya görmüyor yda umursamıyor burası yoğun olduğundan son çare buraya açtım. böyle bir konuyu buraya açmam yanlışsa özür dilerim... eylülde oğlumun ilk doğum günü var. ayrıca hem eşimin hemde benim doğum günlerimiz de var. üçümüzü aynı gün kutlamayı düşünüyorum oğlumuzun gününde. ama neyi nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. çok kararsızım. dekorasyondan süslemelere kadar her ayrıntıyla ilgili değişik fikirlere ihtiyacım var. temayı denizci düşünüyorum oğlumun kaptan kostümü var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ay çok şirin ya yardımcı olamayacağım ama şu tatlı heyecaniniz çok hoş ortak olmak istedimmerhaba hanımlar b konuyu iki yerde açtım fakat kimse ya görmüyor yda umursamıyor burası yoğun olduğundan son çare buraya açtım. böyle bir konuyu buraya açmam yanlışsa özür dilerim... eylülde oğlumun ilk doğum günü var. ayrıca hem eşimin hemde benim doğum günlerimiz de var. üçümüzü aynı gün kutlamayı düşünüyorum oğlumuzun gününde. ama neyi nasıl yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. çok kararsızım. dekorasyondan süslemelere kadar her ayrıntıyla ilgili değişik fikirlere ihtiyacım var. temayı denizci düşünüyorum oğlumun kaptan kostümü var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
teşekkür ederimAy çok şirin ya yardımcı olamayacağım ama şu tatlı heyecaniniz çok hoş ortak olmak istedim
Öyle heycanlanmışım ki uç defa göndermişim mesajı k.bakmayinteşekkür ederim
farkettimÖyle heycanlanmışım ki uç defa göndermişim mesajı k.bakmayin
Pasta varsa gerisi sorun değil ortam kurulurfarkettimrica ederim bide beni düşün elle tutulur hiç bişey yok sanki ortada
pasta az çok belli kafamızda allahtan onu çok düşünmicemPasta varsa gerisi sorun değil ortam kurulur
Rabbim nice mutlu huzurlu yıllar göstersin sizlere İNŞALLAHpasta az çok belli kafamızda allahtan onu çok düşünmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?