Tatlı bir dert

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? Geçen sene gidip çok memnun kaldığınız hatta 3 yaşındaki kızınızın bile adını unutmadığı çalışanları olan yeri mi tercih edersiniz? Yoksa ikisinin toplamı bu otelin fiyatına denk gelen, 2-3 hafta arayla 2 ayrı tatil mi yapmayı tercih edersiniz? İlki bir nevi kavuşma olacak ama 1 hafta sürecek,fiyatı geçen seneye göre uçmuş; diğer alternatifse 2 hafta.

Ben kaliteden yanayım :)
Gecen sene gıttıgınız yere gıtmeyın yerı degıstırın (bızımkıne gıdın) bende sızınkınemı gıtsem acaba :) Ve 1 hafta

Değişiklik olsun

Uzun olsun zaten zor bir sene geçirdin dönüşte de sınav vs yoğun

Biz geçen sene oğlum çok istedi diye ikinci kez gittik aynı yere ama aynı tadı biz de oğlum da alamadı

Yine daha önce de yakın diye bir otele gidip kısa bir tatilde çok memnun kalmıştık

Ertesi sene gittik herkes biz her sene geliriz vs demişti ama ertesi sene aşçı bile değişmiş ortam bozulmuştu

Bizim oteller öyle çokkkk büyük değil ama büyükler daha riski aynısı olması konusunda

Bir de ilk sene değişik geliyor hoşuna gidiyor sonra bildiğin için aynı tad olmuyor

Hep ayni yere gitmek istemem. Ayrica o calisanlarin bu sene olacaginin garantisi yok. Hem kim ki onlar?

Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz? Geçen sene gidip çok memnun kaldığınız hatta 3 yaşındaki kızınızın bile adını unutmadığı çalışanları olan yeri mi tercih edersiniz? Yoksa ikisinin toplamı bu otelin fiyatına denk gelen, 2-3 hafta arayla 2 ayrı tatil mi yapmayı tercih edersiniz? İlki bir nevi kavuşma olacak ama 1 hafta sürecek,fiyatı geçen seneye göre uçmuş; diğer alternatifse 2 hafta.

İkinci şık. Daha fazla tatil diyorum. :dondurma:

Ben 2 haftayı tercih ederdim, hele 5 yıldızlı otellerde resmen hapis gibi, kurmalı saat gibi, aman çok para verdim diyip tüm gün yeme içme mıçma telaşıyla geçiyor tatil. Tamam eğlencesi falan süper ama yine de hapis gibi kalıyorsun aynı şeyler tekrarlanıyor.

Diğer tarafta ise 2 hafta tatil, belki daha çok memnun kalacağınız bir otel. Denemekte fayda var, ilkine gidin bi memnun kalmazsanız başka alternatif de ararsınız. Aklınızda acaba kalmaz.

Otellerin konumları nerede.
2 haftalık tatilde içine her sey dahil mi?

Biz de balayi oteline tekrar gitmeyi düşündük her şeyden çok memmun kalmıştık ama iki sene aynı yere gitmek fikri pek cazip gelmedi :dondurma:

çocuk bu.
bu yıl da burayı sevebilir.
hem oranın çalışanları değişmiş de olabilir.
uzun ve farklı biyerde tatil tabiki.

Çoklu alıntılayayım dedim :) Cevaplar için teşekkürler. İlk alternatife tekrar gitmeyi kesinlikle istiyorduk ama fiyatı duyunca hem de 1 hafta olacağı için tereddüt ediyorum. İkinci seçenekte de memnun kalır mıyız diye bir risk var mesela balayında da aynı özelliklerde bir yere gitmiştik ama çok da iyi değilmiş, bunu geçen seneden sonra anladık yani. Yine öyle olur mu diye düşünüyordum,yine de 2 hafta gitmek şuan daha mantıklı geliyor

Cute,düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim canım :)
FrKafka, geçen seneki Belek; diğer ikisinden ilki Belek diğeri Bodrum. Ultra herşey dahil olarak geçiyor.

2 hafta olanı seçerdim.
Oteller bir sezon önce ile bir sezon sonra kendini iyileştirmiş de olabilir batırmış da.
Risk almaz 2 hafta tatil yapardım.

Ben kaliteden yanayım :)
Gecen sene gıttıgınız yere gıtmeyın yerı degıstırın (bızımkıne gıdın) bende sızınkınemı gıtsem acaba :) Ve 1 hafta

benim tatil anlayışım,yeni yerler keşfetmek olduğu için,2 sene üst üste aynı yere gitmezdim.belki bikaç sene sonra,çok memnun kaldığım yere tekrar gidebilirim.

Değişiklik olsun

Uzun olsun zaten zor bir sene geçirdin dönüşte de sınav vs yoğun

Biz geçen sene oğlum çok istedi diye ikinci kez gittik aynı yere ama aynı tadı biz de oğlum da alamadı

Yine daha önce de yakın diye bir otele gidip kısa bir tatilde çok memnun kalmıştık

Ertesi sene gittik herkes biz her sene geliriz vs demişti ama ertesi sene aşçı bile değişmiş ortam bozulmuştu

Bizim oteller öyle çokkkk büyük değil ama büyükler daha riski aynısı olması konusunda

Bir de ilk sene değişik geliyor hoşuna gidiyor sonra bildiğin için aynı tad olmuyor

Bence B şıkkı, 2 tatil diyorum

Otellerin konumları nerede.
2 haftalık tatilde içine her sey dahil mi?

Biz de balayi oteline tekrar gitmeyi düşündük her şeyden çok memmun kalmıştık ama iki sene aynı yere gitmek fikri pek cazip gelmedi :dondurma:

Son düzenleme:
Ust uste ayni yere gitmem
2 ayri tatil candir
Hem bana ne yahu cocugumun adini hatirliyolarsa komsum mu anam babam mi peh :KK53:hic onemli degil benim icin
Çocuğun adını hatırlamak demedim kız, bizim kız orayı unutmuyor :) Animasyon ekibinde iri yarı zenci gibi ama Türk bir adam vardı bir sürü çocuk hayranı vardı. Bizimki 1 sene geçmesine rağmen esmer bir adam görünce "Anne x amcaya gidelim mi lütfeeen. Sıcak olunca gideriz dimi?" diyor.

Çocuğun adını hatırlamak demedim kız, bizim kız orayı unutmuyor :) Animasyon ekibinde iri yarı zenci gibi ama Türk bir adam vardı bir sürü çocuk hayranı vardı. Bizimki 1 sene geçmesine rağmen esmer bir adam görünce "Anne x amcaya gidelim mi lütfeeen. Sıcak olunca gideriz dimi?" diyor.
Aaa ben de yanlis okumusum mal gibi hahahaha ;) sen o bidiga soyle bu sene baskalarini gorecez de ;) ah canim benim kiyamam ona yaaa akilli masallah bak unutmamis.
Iki tatili yapsin bak oralarda kimleri kimleri ezberler o uyanik ;) opuyorum ikinizi de

2 tatil diyorum kesinlikle, 1 tatile çıkınca çok güzel de geçmiş olsa tadı damağımda kalıyor benim :) bi de aynı yere 2 yıl üst üste gitmek aynı tadı vermiyor.
bu arada bu sene otel fiyatları cidden uçmuş, ben de hala bakınmaktayım hem uygun olsun hem kaliteli olsun diye...

Back
X