tatlı bırsey..

Tatlım ortak arkadaş vs yoksa en mantıklı yolu Sosyal Medyacığımızdır :))
Güzel haberlerini bekliyoruz, ayrıca ilk adımı erkek atcak diye birşey yok . :).

Şöyle diyeyim sana bu böyle giderse sen etkilenebilirsin. Üniversitede benim başımdan böyle bir şey geçmişti.1.sınıftayım herkesin “biri” var. Benim yoktu herkes senin neden yok falan derken tesadüf mü yoksa dikkat çektiği için mi bilmiyorum bizim bölümün en suratsız çocuğu geliyordu. “işte bu” dedim. Ama öylesine.. Onlar da inanmadı. Sonra aynı senin olayın gibi tesadüfler yarattım ama kampüste daha kolaydı tabi arkadaşlar haber veriyordu. Tamamen eğlencesine olan bir şey ciddiye dönüştü. Ben aşık oldum ona. Ve ilk aşkım olarak tarihe geçti. Sonra çıktık tabi bununla, sonra ayrıldık tabi.. ama ben mezun olana kadar hep bende özel bir yeri oldu..
Yani ava giderken avlanma da.

Tatlım ortak arkadaş vs yoksa en mantıklı yolu Sosyal Medyacığımızdır :))
Güzel haberlerini bekliyoruz, ayrıca ilk adımı erkek atcak diye birşey yok . :).

attım attımmm bacım konustuk 2 sayfa gerıde yazdım .. sımdı tekrar yazayım mı ne sekılde baslayayım dıp not : aslan burcu erkegı

ayyyyyy aynı bennnn suan yasadıgım durum napıcam sımdı ben keske hergıun oraya geldıgını bılebılsem yada arda tanıdık falan olsa sınyalı yollasa bana ucsam oraya.. ben her gıttıgımde yakalayamıyorum ama boyunu posunu gordum ben mesaj atıyorum ıpegım merhaba yazıyımmı yıne cok yaratıcı degıl ama

Ayy hayran kaldim azminize umarin aslanciğiniza en yakin zamanda kavusursunuz

Allaaahhhh aslan burcu mu? Omg tanrım .. Benim erkek versiyonum demek. Sorunlu egomanyak tipler Valla tatlım erkekleri kadınlara göre daha havalı,ukala oluyorlar. İşin zor allah yardımcın olsun.
Ortak noktanızı bulmaya çalış şimdi. İkinizinde hoşlandığı ortak bi hobiniz olmalıdır illaki .. Muhabbet o doğrultuda uzar, zamanla da o söylemese sen görüşme teklif edersin. İnşallah herşey güzel gider beybitom

Yaz istersen. Ne kaybedersin? Ama çok bağlama otomatiğe de sonra şartlanma.

İnstag felan kullanıyosa foursquare de kullanıyodur garanti. Onun gittiği mekanlara uç arkadaşınla

oww aslancık unutlmamış gönlünde yatmaya devam etmiş hayırlısı olsun bence kk da çocugun adını ve takıldığı yeri yaz belki bir tanışı akrabası çıkar aa ben tanıyom aranızı bulayım der yada son çare ben geleyim 2 dk tüm çöp çatanlığımla aranızı bulayım napalım sevap işlemek lazım arada ben konudan sonra evlendim nerdeyse boy boy bebelerim olacak sen hala aslan diyosun demekki baya baya platoniksin aslancığa

Bence biraz daha sakin, daha az goygoy, ama daha acik bir imajla sureci kisaltabilirsiniz. Etkilenirse zaten etkilenir, etkilenmezse de surec uzamaz bos yere ugrasmazsiniz

Bence ne zamandır uğramıyorsun tekrar karşılaşırsak bir kahve içelim de olsun bitsin

Ayy hayran kaldim azminize umarin aslanciğiniza en yakin zamanda kavusursunuz

Yaz istersen. Ne kaybedersin? Ama çok bağlama otomatiğe de sonra şartlanma.

bu azim ve hırs bır tarafımda patlamasa barı suana kadar hırsımla genelde ıstedıklerımı basardım ama bu olay hep ters koseye yatırdı benı bırde aslan burcu erkegı hakıkaten ooow my god

ayyy kızlar tekrar yazmak mantıklı aslında soyle yazayımmı : /// BEN BIR DAHAKI KARSILASMAYI SANSA BIRAKMAK ISTEMIYORUM, YADA İLLA RASTLANTI DERSEN KARSILASTIGIMIZDA BIR KAHVE ICELIM//

ya aslında teması bu yazacagım seyın de degıstırebılırım bıraz yada gelıstırebılırım.. nasıl gıreyım konuya? bıraz devam etse konusma dırek olay bende de uyuzmudur vurdumduymazmıdır nedır

ya ben hıssedıyorum ben bır sekılde konusucam bu uyuzla ama nasıl konusucaz bılmıyorum tam orada pek emın degılım olucak ta nasıl gelısıcek bu durumlar .. esra erol programı varı gıbıde olmasın

Bence gayet iyi yaz gitsin Zaten aslancık isterse kabul eder , istemeyecek insan daha sonra da istemez. Boşuna uzamasın bence, zaten o da anlamıştır niyetini illaki

Cnım bna çok güzel bi enerji veriyorsun eminim ki çok tatlı birisin. Ve bunu o görüp hissetmiyorsa o onun hödüklüğü :) Şimdi tavlamak için elinden geleni yap, sonra el birliği ile burnundan getiririz hehe

ya bak hayat nasıl akıp gecmıs ya aslında pek buram buram platonık oldugum soylenemez, aslında platonık oldugum da pek soylenemez bılıncım yerınde cok sukur daha göz kor olup bılınc kapanmadı artık en son ıhtımal yazacam buraya adını haydı kızlar vurun kırbacı aslana dıye butun kk ıle kosmaya baslıcaz :)))) canım buarada cok sevındım rabbım mutlulugunuzu daım olsun allah tatlı muhabbetınızı hıc eksık etmesın

Bence biraz daha sakin, daha az goygoy, ama daha acik bir imajla sureci kisaltabilirsiniz. Etkilenirse zaten etkilenir, etkilenmezse de surec uzamaz bos yere ugrasmazsiniz

cok haklısınız bende oyle dusunuyorum sızın gıbı daha yenı konustuk dun ama o sekılde kaldı.. sık bogaz edıp basıtlesmek ıstemıyorum aslında sureklı kafeye gıdıpte ben burdayım ımajıda vermek ıstemıyorum.. oyuzden tekrar bır mesaj atmak ıstıyorum dedıgınız gıbı bu surecı bıraz daha kısaltıp sonuclandırmak ıstıyorum olumlu yada olumsuz.. mesaja tekrar nasıl baslayabılırım aslında basıt bır eylemı zorlastırıp cevabı bulamıyorum.. ne yazmalıyım sızce

Son düzenleme:

Resmen dalmış oluyorsun. Benim şu pozisyonda asla yazamayacağım bir şey.

Bence gayet iyi yaz gitsin Zaten aslancık isterse kabul eder , istemeyecek insan daha sonra da istemez. Boşuna uzamasın bence, zaten o da anlamıştır niyetini illaki

Cnım bna çok güzel bi enerji veriyorsun eminim ki çok tatlı birisin. Ve bunu o görüp hissetmiyorsa o onun hödüklüğü :) Şimdi tavlamak için elinden geleni yap, sonra el birliği ile burnundan getiririz hehe

aynen yazıyorum azız yoldaslarım

ama yazmadan sıze bır sorum olucak ve alıntılamadıgım konumu okuyan arkadslarıma .. Sız benım yerımde olsanız 2. mesajı nasıl atardınız klasık bır sekılde merhaba mı? (ki biraz zor bıraz daha yaratıcı olmak lazım) yada daha farklı bır sekılde mı akıl ve fıkırlerınızı beklıyorum

yarım saat ıcınde atalım bıtsın bu artık ıskence

Ülkenin gidişatını sor canım , USD artışı ile ilgili ne düşünüyormuş flnn asfşksjdlşhg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…