tatlı bırsey..

hehe vay be 1 senedir unutmadın demek eee hiç bir şey yazmıyo mu hala ? ilk sen mi adım attın? Hakkında hayırlısı canım

Ben konuya önceden yorum yapmamışım ama şimdi gördüm Mesaj görüldü de mi yazmadı aslancık ?

Son düzenleme:
hehe vay be 1 senedir unutmadın demek eee hiç bir şey yazmıyo mu hala ? ilk sen mi adım attın? Hakkında hayırlısı canım

Ben konuya önceden yorum yapmamışım ama şimdi gördüm Mesajı görüldü de mi yazmadı aslancık ?

merhaba kızcelerım aslında tam bır sene degıl 7-8 ay oldu ama bana bırdfe bacımm ahahahah aslana // yıldız tılbeden- havalım // sarkısını armagan edıyorum

evet ılk adımı ben attım merhaba yazdım oda selam verdı nasılsın dedım saol sen dedı bende halı ruhuyetımı soyledım..

ama tabı konuya bıryerden gırmem lazımdı havadan sudan konusup durmam adam beklıyor sızınle bırkac yerde karsılastık boyle sey yapmak adetım degıldır rahatsızlık vermek ıstemem dedım oda estafırullah dedı

yanı o sızsınız bılıyorum :) dedım oda ':)' nerede karsılastık mesela dedı yerını soyledım hep oradamı karsılastık dedı evet dedım kaldı oyle ruhsuzmudur nedır salak sınır oldum yıne yıne ataga gecmem gerektı ne yazayım kızlar nerden baslayım sevgılısı hala yok kanımca baya hummalı arastırdık yıne

Son düzenleme:

Aslancığın biraz içi geçmiş sanki yahu İnsan bir heycanlanır biri mesaj atmış falan ama yok Biraz beklemek mi lazım acaba, ama siz demek falan iyi olmuş mesafe iyidir

O kafeye falan hiç gitmedinmi nefeskesen neden böyle adım attın? Baştan okudum sanaldan adım atmak istemiyordun. Şuan yapılacak pek bir şey yok gibi.Yüzyüze bi yerde karşılaşıp dikkatini çekip sen onu tanımamış gibi yaparsan dank edebilir kafasına bence

sevgılı yok dıye dusunuyoruz baya arastırdık kız yoksa ask acısımı cekıo :26: amannnn kaderıme ben

arkadasım dur nefeskesen hemen oraları dusunup motoru bozup kafayı karıstırmayalım dedı ne yaıyım kızlar

ps: buarada arka fonda yıldız tılbe- havalım calıo pusuya yattık avı beklıyoruz ne yazıyım tekrar yanıdakı 15 senelık arkadsım ıyıce sapıttırdı benı bırde heyecan yapıo ben zaten her duyguya acıgım suan delı dana gıbı bakıyorum.. butun kadınlarada sıkayetı ettımcok rahatladım sımdı gelıp gorur yorumu

Ne zamandır karşılaşmıyoruz ama, pek uğramıyorsunuz heralde? desen hadi gel kollarıma der gibi mi olur acaba

Aslancığın biraz içi geçmiş sanki yahu İnsan bir heycanlanır biri mesaj atmış falan ama yok Biraz beklemek mi lazım acaba, ama siz demek falan iyi olmuş mesafe iyidir

aynennn ıcı gecmıs Adamın neyse ben baharı getırıcem artık ne zannedıo kendını bır anlasam tamam aslan burcu erkegı ama orman kralı degıl bısı yazdık heralde neyse ıcı gecmesı ıyı tam evlenılecek kıvamda

o kafaeye gıttım ama yakalamadım ama hep arkadsları hep orda.. hep orada resım cekılıyorlar.. butun sosyal sıtelerı elımızde ben bır atak daha yapıyım dıyorum bu sefer tekrar gıderım artık yıne goremezsem.. orda bır sıgara yapıp mutluluk dılıyecegım yıne nyse sn msglsn galıba.s.s yazıcam artık dıkkat cekmek adına bıktım kafeye gıtmeden kuafore manıkure gıtmekten ne yazıyım sence arkadsım son saldırı dıyorum ılk defa konustuk konusmayı sonlandırmasa kahve ıcmeye kadar gıdecek yol. ama bıraktı oyle

Son düzenleme:
kız 7 aydır hala bı aslanı avlıyamadın mı?

bunca zaman ne yaptın? sımdı nıye bastan aslan avına çıktın?

Hiçbir ortak arkadaşınız falan yoksa işin biraz zor hani gittiği yerler konusunda tesadüf yaratabilirdin diyeceğim ama bu işin büyüsü seni daha çok etkiliyor bence. Tanıştığın zaman belki arabanın bal kabağına dönüşmesi gibi büyüsü bozulacak. Bence biraz da etkileyici ve gizemli kılan uzaktan uzağa olması. Face ten falan ekleme. Fakat ortak alanlar nasıl yaratılabilir ki?

Ne zamandır karşılaşmıyoruz ama, pek uğramıyorsunuz heralde? desen hadi gel kollarıma der gibi mi olur acaba

ahahaha ztn dokuz doguruyorum cocugu verırım kucagına artık namusunum bıttı bebegım game over kader aglarını ordu bıze derim artık ...

ya dun attım aslında dun gıtmem gerekırdı oraya ama gıdemedım belkıde gıttı kız yoksa benı aradıda gozlerı baska bırıylemı kesıstı bu aksam gıdersem yalnız gıtmem gerekır oraya bu olayı bılen butun yakınlarımın ıslerı var herkesede demedım kadınlar kulubu harıc

Yalnız gitmen daha iyi olur. Adamcağız nasıl konuşsun yanında sürü varken Git bir kahve iç gel artık yoksa da Yıldız Tilbe kafam hafif dumanlıyı dinlersin napalım

kız 7 aydır hala bı aslanı avlıyamadın mı?

bunca zaman ne yaptın? sımdı nıye bastan aslan avına çıktın?

7 ay ıcınde bu gonul ısıne ayıcak pek vaktım olmadı ısın acıgı, iş gorusmelerı, özel durumlar derken kaldı oyle taa kı gecen baktım ve bır gıdeyım oraya dedım yıne yakalayamadım. ortak arkads veya ortam olsa suan evım evım guzel evımde sıze porselen takımı gosterıoyordum

bende ondan korkuyum acıkcası bır hevesmı yada bos zamanımda bır mesgakemı cıkardım kendıme dıye? 7 aydır pek ılgılenmedım acıkcası, arkadsım dedı de hatırladım sonra resımlerıne baktım ve baktık dedık son tur son sans dıgerınde fazla tecrubesız kaldım sanırım..ama bır ortak noktamız yok bu canımı sıkıyor yazdım tesaduf olayı yaratmayı denedım ama yakalayamadım bır turlu adamı sosyal medyadan bır baktım dondu pek emın degıldım acıgı.. cunku bana yazılanlara ben donmuyordum.. hıcte sevmem mesajlasmayı oyuzden kısa ve net olmaya calıstım.. ama kaldı oyle arkadsım.. faceden eklemedım.. tekrar ne yazabılırım merhaba dıye konuya gırsem tekrar bılmıyorum

Yalnız gitmen daha iyi olur. Adamcağız nasıl konuşsun yanında sürü varken Git bir kahve iç gel artık yoksa da Yıldız Tilbe kafam hafif dumanlıyı dinlersin napalım

Gitttttt otur kahveni al yak bir sigara bakalım neler olacak :)

bugun gıdemem ama yaın aksam uzerı gıderım bu konuyu bılen cogu yakın arkadslarım calısıo ve evlı barklı ınsanlar ya gec gelırler yada gelemezler hafta sonuna beklemek ıstemıyorum.. en mantıklısı kendım gıtmek.. ya normalde otururm kendım yalnızda bu durum elımı ayagımı dolandırıyor kendı kendıme delı dana gıbı bakınıyorum barı ajandamı da alıyım bısıler yazıyormus gıbı yaparım. guya ılgılenmıyorum ya sımdı tekrar yazıyımmı bırsey kızlar belkı konusma ılerlerse kahvelerı beraber ıcerız

çık karşısına konuş,ölüm yokya ucunda dıcam ama sen tanışma ortamı oluşsun,
bı sure bırbırımızı yoklayalım,sonra ıkımızde ısteklı olup baslıyalım ıstıyorsun sanırım..

aslanı alan uskudarı geçecek,bence ne yapcaksan cabuk yap

Ondaki ışık nasıldı sana karşı? Demek karşılaştığın gibi lüks mekanlara takılıyor.. Bilemiyorum ki bu şekilde kendi kendini etkileyip de kör kütük aşık olma sonra

aslında bugun de gıdebılırım ama bu uzun yıkaması zor saclarımı yıkadıktan sonra.. havada soguk ıstanbulda suratına suratına hapsırmayayım

evet bende sen gıbı dunuyorum cok bosladım aslanı pusudan kalkıp saldırıya gectım bır kac defada avı kaybettım baskası kaparsada napalım artık.. sanırım gıdıcem yalnız olucam ama onun gelmemem ıhtımalını goz onunde bulundurunca hırs yapıorum yada sevkım kırılıo dur bakalım sokucam damatlıga aslanı bıraz ugrastıracak

Ondaki ışık nasıldı sana karşı? Demek karşılaştığın gibi lüks mekanlara takılıyor.. Bilemiyorum ki bu şekilde kendi kendini etkileyip de kör kütük aşık olma sonra

ya bana karsı tavrı bıraz olumlu ıdı ama bırazda ısın ıcınde umursamaz bır tavır vardı buda olması cok normal bırsey yazmaması.. aynen bende oyle yapardım.. evet gıttıgı mekanlar ıyı bellı baslı yerlere takılıo oyuzden bulmam kolay da ama dedıgın gıbı neye nıyet neye kısmet derken olay bana patlarsa bana kaderımın bır oyunu dıye mekanın orta agıt yakarım artık atıyımm mı mesaj ıpegım sımdı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…