- Konu Sahibi nefeskesen
-
nefeskesen aslancık öylece kalmamalı nolamazzzzzz
yaa bencede ama cok sacma sapan ısler oldu oraya o aksam 2 arkadsım gıdecektı bır arkads daha dahıl oldu cok sacma sapan hareketler etmıs salak salak espırıyı yapmaya calısmıs adamlara bır kadına yakısmayacak kahkahalar atmıs bızım kızlar nasıl toparlayacagımı9zı bılemedık dedı ıyıkı gıtmedım dedım valla sonra bırsuru geyık surusu gıbı takılan gruba baska erkeklerde eklenmıs belkı aslancıkta geldı bılmıoruz
ama arkads yuzunden aranıo gıbı bız ızlenım oldu heralde bızımkılerde kalklmıslar rezıl olmuslar menude fıyatları hesaplıomus aptalmıdır nedir.. bıraz aradan zaman gecsın atagı yapıcam
bırde hersey ustuste geldı garnet cok canım sıkıldı bu arada falcı arkadsım var yanımda fal bakan falan da varsa falllasalım hepbırlıkte
zaten beni haketmiyor o
ya harbiden noldu bu adama katiee ya facebooku aktif kullanmıyor yada bence sende artık herkes gıbın demeye calısıo bana:44::44:
nefeskesen, senin konudan sonra ben de gaza gelmistim ya simdi geri hevesim kacti kiz
ben de agirdan aliyorum atak icin. ama ben direkt msj aticam, arkadas olalim diyecegim
ikimize de bol sans diliyorum. allah yardimcimiz olsunn
ayy ben çok sinir oldum o kızagelişmelerden haberdar et bizi... fal olayı kanayan yaram ben tövbeliyim yoksa bakardım ahh ahh
arkadaşım resmen canlı dizi film gibisin. herkes sonucunu bekliyor.belki sana senaryo teklifi filan gelir...
yokk tatlımum ıstegı gerı cekmıstık.. aslanın gozu tok cıktı bız atlar dıye dusunmustuk ama bakmadı bıle aslancık
ama arkadslarna ulastım dıger sayfada detaylıca yazdım gecen aksamda arkaslarım gıttı mekana aslan yıne yokmus ama o arkadsları varmıs selamlasmıslar falan kadroda eksık var demısler bnde bunu duyunca gıtmek ıstemedım oylece kaldı oluruna bıraktım ...
bende hıc bakmadım konuma baska sınırlerimı bozan olaylar oldu ılgılenmek bıle ısemedım aslancıkla..oylece kaldı anlacagın arkadsım.. :13::13:
Olur böyle dengesizlikler sen canını sıkma arkadaşımBu iş olacak. Bir dahaki atakta mutlaka aslancığın olduğu vakitte gitmelisin. O üçüncü arkadaşıda o zamanlarda zilyon km uzağında tut Çok feci batırmış. Ama senin arkadaşlar ayaklarını kesmesinler ya
Sen yinede gelişmeleri haberdar et. Merak ettik:18:
valkyriemmmm benım hosgeldınn:13: ya ne bıleyım arkadasım kendımı rezıl olmus gıbı hıssettım nefeskesen dedı herkes bıze baktı baska bıryerde ya da farklı bır konumda olsak neyse dedı bende bıraz gerı cekelım dedım ztn sonra cok sacma sapan seyler oldu bırazda bunaldım arkadsım ıs bulamıyorum gorusmeye gıttıgım yerler olumlu gecıyor ama sonra aramıyorlar anlamıyorum boyle belırsızlık dolu bır donemden gecıyorum bırazda yasadıklarım bırıktırdıklerım daha yenı patladı dıyelım...
aslancık benım ıcın bır kacıs olmustu belkı olur dıye cok heves etmıstım cesaretlenmıstım ama bazı seyler ummdugum gıbı gıtmedı ama olucak arkadsım er yada gec yakalıcam onu tabı bırını bulup evlenmezse
yokk tatlımum ıstegı gerı cekmıstık.. aslanın gozu tok cıktı bız atlar dıye dusunmustuk ama bakmadı bıle aslancık
ama arkadslarna ulastım dıger sayfada detaylıca yazdım gecen aksamda arkaslarım gıttı mekana aslan yıne yokmus ama o arkadsları varmıs selamlasmıslar falan kadroda eksık var demısler bnde bunu duyunca gıtmek ıstemedım oylece kaldı oluruna bıraktım ...
bende hıc bakmadım konuma baska sınırlerimı bozan olaylar oldu ılgılenmek bıle ısemedım aslancıkla..oylece kaldı anlacagın arkadsım.. :13::13:
ayy arkadsım sorma bu kız bızımde hevesımızı kacırdı bırde bırkac olay olunca ıster ıstemez gerı adım atmak zorunda kaldım..
yoksa konu benım bırtarafımda patlıcakınsallah canım benımm olur ınsallah senınkı.. tanısıomusunuz sız yanı bır merhabalıgınız varmı??? ayy gordunmu heyecanı bana gecırdın sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?