• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlı bırsey..

Kizlarrrr ben geldimmmmm :54::54::54: kizcelerim bu yoldaki Aziz yoldaşlarım canlarım simdi butun mesajları okudum tek tek iyiki varsınız !!!

Iyiki enerjimi hissebildiniz iyiki bende hissettim asıl konuya geliyorum

Yazdım hemen dondu konustuk baya aslında pek ümidim yoktu ama konu hep tıkandı bede araya hep espiri kattım birsekilde dikkatini cektim!!

Sorular sordum cevap verdi ve bingoooooooooooo bana sorular sormaya başladı!!!!! Sonra bende dedim rahatsız etmek istemiyorum sonuçta beni tanımıyorsunuz dedim (amacım sonuca baglamakti belki hayatında biri olabilir konuşmak istemeyebilir) oda yok ne rahatsızlığı oyle birsey olsa söylerdim dedi nereli oldugu falan sordu!!! Sonra kendisini dedi bende artık boyle sansa kalmaz konuşmak dedim reele tasıma acısından

Son düzenleme:
Oda olabilir beden olmasın dedi ama ben suan il dışındayim hafta sonu pazara dönücem dedi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya neden desin diyorum içimden tanımıyor etmiyor kızlar hicte yalan söylemedi yani sayfaların ilk baslarında bazı arkadslara neleri araştırdığımı söylemiştim arastirdigimiz yerlerden sordum hepsini dogru söyledi bende iyi yolculuklar sana dedim teşekkürler saol dedi

Kızlar kusura bakmayın hic giremedim foruma hepiniz beler yazmışsınız beni cok mutlu ettiniz unutmadığınizi göstererek cok yogun birkaç gun geçirdim bu sure zarfında il dışına bile çıkıp geldim simdi arkadasimdayim

Eve geçince tek tek yazicam hepimize canlarım telefondan giriyorum!!!!!

Vuslat yakın bacimmmmm vuslattttt yakın hahahhahahaha

Ayyy ne güzelll aslancık yola gelmeye başlamışş :60:

Canımmm kirbaci daha vurmadım hahahaa artık büyük gune hazırlık yapıyorum yarından itibaren birsey Yenicem ödemi falan atmam lazım valla vücudumdan :))))))))) vuslata ne kaldı korksun erkekler bizden valla ne uçan ne kaçan yeterki düşmesin akla :)))))

Masallah coskun ve sevincin daim olsun... ozendim valla. Bunlar cok hos duygular olsa gerek. Devami gelsin hersey daha guzel olsun insallah...

Masallah coskun ve sevincin daim olsun... ozendim valla. Bunlar cok hos duygular olsa gerek. Devami gelsin hersey daha guzel olsun insallah...

Canım cok teşekkür ederimmm. :54: Valla o sizlerin beni hissetmesi ile oldu eğer beni hissetmeseydiniz belki bu kadar konu bile uzamayacakti cogu arkadslar cok destek olduuu dur bakalım bundan sonrası nasıl olucak :))) hırs duygusunu cogu kişi kotu derler ama boyle tatlı hırs ve azimler coskularr cok guzellll :))) desteklerinizi esirgemeyin siz yazın ben anlatayım yada siz yazın ben destek olayım :))

Kizcelerim desteklerinizi esirgemeyin ben giremesem bile telden falan girerim insallah aklimdaki profil gibi çıkar birde düşünsenize tam zibidi karakteri :))))))

Selam arkadaşım konunu bastan sona kdar okudum :)).. il dışından geldiginde bulusursunuz inşallah.. gelismeleri heycanla bekliyoruz :4::34:

Selam arkadaşım konunu bastan sona kdar okudum :)).. il dışından geldiginde bulusursunuz inşallah.. gelismeleri heycanla bekliyoruz :4::34:

Valla sizin gibi bende heyecanla bekliyorum arkadasım!!!!!
kendimi guzel bir masala inandirmiyorum her türlü olumsuz durumada alıştırdım kendimi belli olmazbelkide buluşurum adam zibidinin onde gideni çıkar yada o beni beğenmez ama ufukta bir kahve içilecek gibi duruyor ne yalan söyleyeyim :))

ilk sayfayı okudum ama diğerlerini okumaya üşendim çok sayfa geçmiş
biri özet geçse bana :)))))

Valla sizin gibi bende heyecanla bekliyorum arkadasım!!!!!
kendimi guzel bir masala inandirmiyorum her türlü olumsuz durumada alıştırdım kendimi belli olmazbelkide buluşurum adam zibidinin onde gideni çıkar yada o beni beğenmez ama ufukta bir kahve içilecek gibi duruyor ne yalan söyleyeyim :))

olacak bu iş buluşursunuz siz demedi deme :)

Kizcelerim desteklerinizi esirgemeyin ben giremesem bile telden falan girerim insallah aklimdaki profil gibi çıkar birde düşünsenize tam zibidi karakteri :))))))

ayyyy heyecanlı şeyler olmaya başlamışşş :52::52::52:
hem lütfen pozitif enerji yay evrenee dur dahaa:9::9:
belki çok efendi çıkcakk :6:
hadi hayırlı haberleri bekliyoruzzzz:8::8::8::8:

ilk sayfayı okudum ama diğerlerini okumaya üşendim çok sayfa geçmiş
biri özet geçse bana :)))))

:)))) canım benim bazı arkadaşlarda yazmış özelden nefeskesen özet geçsen cookk uzunnn diye cok akıcı bir solukta okuyorum ama internetin yavasligina taktım su sayfalar bir yüklenmio be bacım diyolar :))) :60::60::60:

Back
X