- Konu Sahibi nefeskesen
-
Demek ki o manikürcü kız için geliyormuş oraya.
Sende araştır o kız mutlaka başka yerde işe başlamıştır, o kuaföre git kızla kanka ol annesi mutlaka gelir.
İlk intiba için sosyal medya çok iyi bir seçenek değil. Tabiki mani de değil. Olucaksa her türlü olur
ekle, konuş. Niyetini uygun bir dille anlattıktan sonra hiçbişey olmaz.
He dersen ki dizilerde ki gibi tanışma hikayemiz olsun filan onu bilemiyorum :97:
annesi sormus kızın cıktıgından bıle haberı yok hay allah demıs cok kıbar, elegan bır kadın tabi gorusunusu oyleıcı nasıl bılemem ya anne olayı hepten yaş
bende senın gıbı dusunuyorum yavrukusum ilk intiba ıcın cok tehlıkeli yalnıs anlasılma ıhtımalı cok yuksek bırde arınıyor falan gorur beniayy nerelere gideyimm... ama tanısmak ıcınde baska bır kanalım yok ya yerbildirmini beklıyecegım yada yollıcam yolladıgımdada kabul edıp oyle kalmasından korkuyorum bırsey yazmazsa benım yazmam gerecek amann bunaldım valla
Onunla hiç ilgilenmiyor gibi görünmen gerekiyor bence, kaçan kovalanır çünkü. Önce kendini farkettirmelisin :))
Ortak arkadaştan rica edilecek artık o da.
ya badecim ilk once ekliyim dedim sonra ciddiye alınmama gibi durumum olur dedım baktık check-in yaptı uctuk oraya ama yakalayamadık beyfendıyı cok bıldırımde yapmıyor.. ne yazabılırım kı mesajda
ortak arkads olsa keske yokki tek ortak noktamız manikürcü kızdı oda denılene gore sevgılısı ıle almanyaya kacmıs yanı kısa tabırle kocaya kacmısannesıde gelmıomus artık.. ah manıkurcu kız yaa bır elıme gec sen napıyorum ben sana
sen olsan napardın kuskucum
ayy ne guzell Rabbım muhabbetınızı arttırsın muttlugunuz daım olsun bız kadınlardan korkulur valla
hahaha aynen işyeri olayı sakatortak arkadsımızda yok zaten bır ışım kolay olsa kına yakıcam.. bende yollamazdım ama baska sekıldede ulasmam ımkansız ya soguk su ıcıcem ya pusuda beklıcez ilk check-in yaptıgı yere gıdecez yıne 3 kız arkads ya da yollıcam ıstegı..
annesi sormus kızın cıktıgından bıle haberı yok hay allah demıs cok kıbar, elegan bır kadın tabi gorusunusu oyleıcı nasıl bılemem ya anne olayı hepten yaş
Deneyip göreceksin bence kendini bir şekilde fark ettirmelisin. Keşke ortak arkadaş olsaydı
ahh keske dıyorum ya tek ortak noktamız manikürcü kızdı oda sevgılısıyle almanyaya kacmıs kısacası kocaya kacmıs saadetımı yıktı
yollayımmı valkyrie sımdı ayyyy cok heyecanlı kımsınız falan yazarsa ay bıde sılerseensesıne yer valla
bir şey yazmana gerek yok önce onun online olduğunu anla sonra ekle. kabul ederse yüksek ihtimal muhabbet ilerler etmezse zaten mesaj yollar o şekilde konuşacaksın artık doğaçlama yaparsın :))
Bence geriye tek bir seçenek kalıyor, belki biraz komik olacak ama; face te bir arkadaşın zannetmiş gibi ekleyip konuş, o da o olmadığını söyleyecek, sende sanki yanlışlıkla eklemiş gibi konuşmaya devam edeceksin. Derken muhabbet...
Amin cümlemizinkini inşallah canım çok sağol :)
belki yer bildirimi yapıyordur hala ama herkese açık değildir nerden biliyorsun
Ya facebook artık çok sıradanlaştı, instagramı var diyosun, ordan takip etme isteği yollasan olmaz mı?
Şöyle güzel bikaç fotografını koy, ya da nelerden hoşlandığını bul o tür fotograflar ekle belki öyle dikkatini çekersin
Eklesen bile ne diyeceğine karar verdin mi ? Selam Kimsin niye ekledin dedi farz et?
cıddıye almazsa dıyorum faceboogu cok kullanmıyorsa... neyseee e hadi yollluyorummmm ahahaha ay bayılacam sımdı ınsallah aranıyor gıbı dusunmez dua edin
aslında mantıklı muhabbete orda gırebılırım ayyy yolluyorumm kuskucu dua edin canlar bana
ınstagramda hıc dıkkate almaz baya takıpcısı var dıye dusunduk kızlarla arada kaynarsın dedı.. sakızkutumm yolluyorumm topladım cesaretı ınsallah aranıyo falan olmamdua edınnn
Aynen önce kendine güven, gerisi gelir :)) Bol şans...
Ayyy çok güldüm sana..
Aynı bizim olay..
Biz evliyiz şimdi
Rabbim hayır etsin sonunuzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?