- Konu Sahibi nefeskesen
-
mesaj yollayım mi
-nys sn msglsun galiba?!?!?! Ufff sanane be slk.. diye
mesaj yollayım mi
-nys sn msglsun galiba?!?!?! Ufff sanane be slk.. diye
hadi hayırlısı bakalım yalnız kabul etmezse iş orda kalmasın msj alıyorsa ordan yazarsın
size arkadaşlık yolladım nıye kabul etmıyorsunuz dıye sankı etmek zorundaymış gibi davran neye uğradığını şaşırsın
bıraz baskın olmazsan ters tepki falan vermeye kalkar azcık gözü korksun
ya bu arada ben birini tavlamaktan hiç anlamıyorumbu verdiğim akıllar makulda olmıyabılır ama ben böyle davranırdım
kız bende bılmıyorum konuma baksana ''bu kısıyı tanımıyorum facebooktan ıstek yollasammı'' aslında özetiodunluguma gel
aslında cilvelimsi birşeyimde bu işlerde sıfır... napam hayırlısı olsun.. olmadı bır sigara yakar mutluluklar dileriz (arabeske bagladım işi)
olursa mucize olur.. olmaması gayet normal aslında benı tanımıoki
Dahada yazmazsa "nyse tm bn bşi dmyrum tkl sn.s.s" yazarsın
direk triple başlama istersen
ahaha buda güzelmiş...
hahaha agır yavruceylana dimi
yazdıklarımın altınada '' donerse senindir dönmemisse hic senin olmamıstır'' yazarım.. güya mesaj vericez..
''quralSız GeNç NeFeSkEsEn'' diye imzayı çaktımmı altına tamam oldu bu iş
çocuğun burcu ne imişki?
sende balığa benziyon bu arada
bence başladınya sonuna kadar git
benımde gençken böyle bı maceram olmuştu ozamanlar cep telefonu vardı sadece bu duygularımızı belirtebileceğimizarkadşaın aklına uyup msj attık baktık işler yolunda gıtmıyo yalnış kişiye yolladık deyip sıvıştık
bence dönmeliyaa bu esprili kişiliği kaçırmamalı
dönemezse bendende 'kaybeden sen oldun' yaz
çocuun adı emre mehmet gibi bol bulunan bişeyse msj at, vay mehmet napıosun görüşmedik liseden beri nassın koçum diye bi msj at. ne koçu ne mehmeti die cvp yazıcak en azından. sende ki potansiyel bence gelen pası kesin gole çevireceğin yönünde. çeviremezsen de en azından yiğitliğe b.k sürdürmemiş olursun pardon bi tanıdığa benzettim kardiş der uzarsın olay mahallinden.
koçum dıye başlarsa asker arkadaşından çıkarlar bence
çocuun adı emre mehmet gibi bol bulunan bişeyse msj at, vay mehmet napıosun görüşmedik liseden beri nassın koçum diye bi msj at. ne koçu ne mehmeti die cvp yazıcak en azından. sende ki potansiyel bence gelen pası kesin gole çevireceğin yönünde. çeviremezsen de en azından yiğitliğe b.k sürdürmemiş olursun pardon bi tanıdığa benzettim kardiş der uzarsın olay mahallinden.
lise arkadaşı ya bunlarböle bi cool tavırla başlarsa, çocuğa asılıyo durumuna düşmez kafadan.
olayları yavaş yavaş gidişata göre değerlendirebilir
taam koçum demesin, koçumu da toparlamak zor olabilir haklsınstrateji belirliyoruz yanlız burda oturmuş
lise arkadaşı ya bunlarböle bi cool tavırla başlarsa, çocuğa asılıyo durumuna düşmez kafadan.
olayları yavaş yavaş gidişata göre değerlendirebilir
taam koçum demesin, koçumu da toparlamak zor olabilir haklsınstrateji belirliyoruz yanlız burda oturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?