tatlı bırsey..

orda kayıs kopar zaten arkadsım

kuskucu, bır arkadsınmıs gıbı zannet dedı ama sımdı adına soyadına baktım yalnıslıkla olması sacma bır neden olurki ay iptalım suan ya

Sıkıntı yapma olacağı varsa olur. Bizde oyunda tanışmıştık. Erkek oyunu oynuyordum yıllık izinde can sıkıntısından. Pek kızların oynadığı bir oyun değildi hatta arkadaşlarıyla iddiaya girmişler. Facebooktan ekleyesim gelmişti meraktan bende normalde yapacağım iş değildi. Sonra benim kız olduğuma inanınca şok olmuştu. Neyse facebookta konuştuk ettik. Baktık sohbet güzel telefona geçti görüşmeler. Sonra sürekli bir mesaj trafiği 3 ay sonra buluştuk Tam bir delilikti. Nasıl bir cesaret geldiyse. 2 yıl oldu evleneceğiz. İnş seninde hikayen benim ki gibi güzel olur. Bol şans :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulaşılamayan işte hep daha çekici gözüküyor :)) Neyse sen bu girişken konuşmalarınla her şekilde ilgi çekebilirsin bence...

hahaah sansım varsa bırnevi talip olucam ama onunla bu sekılde konusursam kafası kaldırmayıp sılebılır benı

ortak çevreniz olmadığından başa da seçeneğin yoktu ...

online mi şu an?

hadi bol şans
arkadsım olmadıgı ıcın goremıyorumkı melissadancım tek carem bu sanırım arkadslık ıstegı yollamak... dürtüyimmi ahahaaha daha nasıl sacmalamıs olabılırım dıye dusuyorum

Ayy sonucu merak ediyorummm....

insallah valkyrie yaa cok sevındım adınıza ınsallah rabbım gonlune gore verır allah tamamını erdırsın yavrukusum.. ınsallah benım taraftada boyle yankı bulur bu olay hadi insallah rabbım gonlumuze gore versin hepimizin

Anbean paylaşımını bekliyoruz. Merak ederim ben

çok heyecanlı ya

ben burada okurken heyecanlandım. naptın gönderdin mi arkadaşlık isteği?

eğer cesaretin varsa gönder gitsin bence. olmadı yanlışlıkla eklemişim dersin.

nasılsa seni tanımıyor. böyle kafana takmaktan iyidir emin ol.

belki güzel şeyler olur bilemeyiz ya ben merak ettim şimdi ya nolucak

Ayy sonucu merak ediyorummm....

hadi bakalım hayırlısı dualarım senle

sorarsa cevap olarak fikrimiz yok...
Sonuçlarını bekliyorum..
Hakkında hayırlısı olsun.

Anbean paylaşımını bekliyoruz. Merak ederim ben

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wallahı yolladımmmmm ılk once kendı profılımde bırkac duzenleme yapıyım dedım sonrada yolladım gitti deli dana gibi bakınıyorum kız hıc kabul etmezse boyle kalırsa bu olay yazdım yıne felaket senaryolarını.. ıcımdeki gamlı baykus sussa bı

ben bır sıgara ıcıyım kızlar bı kafam yerıne gelsın bayılmayım bıde buralarda

Haber bekliyoruz o zaman :)

İyi düşün iyi olsun

kızcelerım bazı mesajları atlamısım okumayı kusuruma bakmayın

yolladım ama ne kabul etti ne yoksaydı oyle kaldı:26::85::85:

polyanna tarafım: nefeskesencim belki gormemiştir işleri olabilir belki uyuyordur misafirleri vardır arkadsları ıle takılıodur kabul eder seni daha yeni yolladın bekle bıraz..

şeytan tarafım: ayy nefesken adam seni tanımıyor bile ne bu liseli kız pozları senı anlayamıyorum hem kesin görmüstür istegını boyle belirsizlik iyimi sence?? hem seni nasıl kabul etmez anlamıs degılım, sacmalama yani tanımadıgın bilmediğin bir adam hem ne misafirleri falan (polyanaya satasıyor) belkide sevgılısıyle takıo sen daha ıyılerıne layıksın.. f*ck of polyanna!!

polyanna : terbiyesiz.. uyma sen ona bekle..

bir selamlassaydık ıyıydı enazından

ps: iki tarafımın da megolamanlıgına hıc gırmıyorum:82::82::94::94::98:

adam sneı tanımıyorsa sende daha önce tanışmışsınızda ordan eklemişsin gibi davransan benı hatırlamadınmı falan dıye girsen söze nede olsa ılk adımı attın içinde kalmasın olursa hayırlısıymış olmazsa hayırsızmış der geçersın

aslında mantıklı katiee yapabılırım bunu ama nerde tanısmıstık karsılastıgımız mekanları desem hatırlar adımı nerden bılıosunder amann sil beni kardes derim bosver bende nerde tanıstıgımızı bılmıorum sen kımsın benı nıye rahatsız edıosun diye lafı cevırırm heralde kezban mode on hahaha

onun yerine kendımı koyuyorum hep ya ciddiye almazsa ben almam diyorum ki suanki duruma bakılırsa tamda bana benziyormus demektende kendımı alamadım arkadsım benı benle vurdu alacagı olsun benden

sanırım boyle kalıcak acaba bır atak daha yapsammıkı dıyorum ıstegı gerı cekıp tekrar yollamak gıbı.. yapısmıs gibi adama ya amann (ıcımdeki seytan)

bıraz beklıyım barı arkadsım

Ay çok hoşsun gerçekten, düşüncelerine hayran kaldım aynı ben gibisin

Kesin görmemiştir bu saatte ondan kabul etmiyodur, yoksa hemen kabul ederdi bekle sabah kabul edicek güven bana
Ama muhabbeti nasıl kurarsın bilemiyorum, çok odunumdur bu konularda Bidahaki yer bildiriminde hemen oraya git karşısına dikil ve "Sen benim kaderimsin ulen ! iftarda karşıma çıkmanın başka açıklaması yok ! ya benim olursun yada annemin damadı !" Diye bağır. Yada sen bana uyma direk itiraf et gitsin.

aslında yerınde olsam sadece tanışmak istedim der atlardım yanı senın kadarr cesareti olsam hem kezban olmazsın hemde basit sonuçta herkes bırılerıyle tanışmak istıyor ama içinde yaşıyor sen dışarı yansıtmış olacaksın belkide şu 3 gunluk dünyada en olması gerken bu

haa havalanır falan ozamanda sen ona kezban muamelsı yaparsın bıkere bı aklına gırde sonradan toparlarsın durumu

dimi ya kesin görmemiştir (fiyakayı indirmeyelim sımdıden) aslında ben cılvelimsi bırseyımde ama bu işlerde al bendende o kadar.. bildigin odun bir yerbıldırım yapsa uçucaz arkadslarlada bızım kızlarda macera arıo ztn yakalıyamıyoruz adamı utanmasam tuvaletlerede bakıcam

''-şey ben kaderimi arıyordum da belki insanlık hali tuvaletı gelmıstır ıcerde yokta..'' hahahaah

ay selamlasalım birkere sonra ben onu sılıverırım zahmet etmesın yani

aslında dedıklerını yapmayı dusunuyorum arkadsım yapılabılecek en mantıklı net bir cevap verilmesi gerekn bır durum.. tanımadıgım bırıne yazmak cok garıp gelmıstı arkadsım ne bıleyım ben hıc cıddıye almazdım ama tabi erkeklerin kafası bizim gibi çalısmıyor malesef

belki bununda bır anlık kafası calısmazda ekleyiverir beni gerısı allah kerim

hadi hayırlısı bakalım yalnız kabul etmezse iş orda kalmasın msj alıyorsa ordan yazarsın

size arkadaşlık yolladım nıye kabul etmıyorsunuz dıye sankı etmek zorundaymış gibi davran neye uğradığını şaşırsın

bıraz baskın olmazsan ters tepki falan vermeye kalkar azcık gözü korksun

ya bu arada ben birini tavlamaktan hiç anlamıyorum bu verdiğim akıllar makulda olmıyabılır ama ben böyle davranırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…