bence erkeler yönetmek ister ama yönetilmeye ihtiyaçları olan varlıklardır o yüzden bunun dengesi çok zordur
aynen bu da dogru....,
aslinda onlar yonetiyormus gibi yapip, aslinda bizim dediklerimize he dedirmemiz lazim
bence bu konu çok kafa yormaya gerek yok erkeklere iyilikle her istediğimizi yaptıra biliriz yeterki politikacı olalım yap değilde yaparmısın hayatımüzüldüm kırıldım kelimelerini sıkça kullanarak
benim bi bakıcı kadınım var ama akşam eve gidince yoruluyorum eşim istanbulda ben maraş dedimki yedekte bi tane kadın diyecektim (bakıcı) bulundursam senden ayrıyken çok yoruluyorum derken yanlışlıkla kadın yerine kocamı demişim çıldırdı çıldırdııııııııııııııııı sora gönlünü aldım tabükü
aman erkelerden beklersen mutsuz olursun sallamayacaksın aramak istiyosan ara bahanesi önemliyse takma hep sen ara ama gerçekten geçersiz bi bahaneyse bence arama bekle
Hmm anladim cnim....
Yok canim sen yanlis anladin, o yolladi, simdi ben mi yollim demek istemistim....
kafana göre takıl cnm içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa meselaa arayarak mesaj atarak mutluysan ara sor ben mesela insanları sevince daha mutluyum
ne zamn birini kafanda eleştirmeye başlasan otomatatikman soğur ve nötürleşirsin ona karşı hayata güzel bakmak gerek kuşu kediyi çiçeği böceği görmek gerek sadece karşı cinsle olan tutumda değil okulda işte ailede herkesi sevmekliyiz karşılık beklemeden karşılık beklendimi işte o zaman kavgalar başlarHaklisin canim insan sevince mutlu olur :) sevgi var oldukça yasiyoruz zaten
ne zamn birini kafanda eleştirmeye başlasan otomatatikman soğur ve nötürleşirsin ona karşı hayata güzel bakmak gerek kuşu kediyi çiçeği böceği görmek gerek sadece karşı cinsle olan tutumda değil okulda işte ailede herkesi sevmekliyiz karşılık beklemeden karşılık beklendimi işte o zaman kavgalar başlar
kesınlıkle arada yonettıgını hıssetsın ama arada tabıı:) bı arkadas erkek egosundan bahsetmıs cok guzel ozetlemıs:)))
'ben erkegım hesabı ben oderım parayı ben kazanırım erkegım boru degıl (!) ' egosu var onlarda.. mesela ben bazen tamam senın dedıgın olsun. bu konuda sen daha cok bılgılısın askım derım. hemen yumusar tamam askım sen ne dıyorsan yapalım der banasafım benım
simdı mesela ben moralı bozuk oldugunda pohpohluyorum :)) genelde.. bazen ıcımden gelır yaparım
ama tabı karsılıklı boyle seyler o da benm nazımı cok ceker.. katlanır sinirli ve dengesiz hallerime :)) canım benım..
bende ona zor zamanlarında yardımcı olurum operım koklarımsimdi uzaktayız ama eskıden haftada 2 3 kez gorustugumuz olurdu.. ve bazen evde basbasa kaldıgımızda ona guzel yemekler yaparım, guzel sozler fısıldarım kulagına :) sensiz naparım, iyiki tanımısım, iyi ki o konsere gitmişim(konserde tanıştıkta) falan dıye.. oooff bı guwen gelır tabıı benmkısıne
hemen hareketlerınden anlasılır o hali... tabii abartırsa fena yaparım o ayrı
yönetmek konusunda da aslında bu konu onun sana ne kadr baglı olduguna ve katlanabilirlik derecesıne gore degısır:) bir haftasonu onunla bişeyler yapmak ıstemiştim..bize cok yakın, sahili olan bi şehire gıtcektık. trenle 45dk lık yol gıtmek sıkıyordu sevgılımı.. alısverıs merkezıne gtmek ıstedı.. gittik bızde.. tabi ben hep gulerım cok neseli bi yapım vardır.. ama ıstemedigim bişeyi yaparkende o kadr somurturum, elımde degıl..ama ogun biraz abarttım sanrm :) taksıye atlayıp tren garına gıttık :)))
kıyamamıstı bana:)
Canım yorumunu okuyunca bir an birileri benden bahsediyor sandım eheh ne kadar benziyoruz. Tartışma anında içime canavar girer benimde çok kalp krııcı olurum ve soğuturum kendimden sonra da sittinsene düzeltemem olayı zor işler valla :)ben çok tatlı dilliyimdir herkes öyle söyler saygılı ve içtenim hemcinslerimle iyi geçinir elimden geldiğince yardım ederim kıskanmam
ama ne oluyorsa bana konu erkeklerle duygusalık oldu mu bir şeyler oluyor, öfkelendiğimde adam kaçıyor benden tanıyamıyorum seni diyor hiç öyle bir insan değilim ama 180 derece dönüyorum sanki içimde bir canavar var da karnımdan pençesini çıkartıyor.
ruh hastası mıyım acaba çözemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?