Tatli dilli nasil olunur ?

aynen bu da dogru....,
aslinda onlar yonetiyormus gibi yapip, aslinda bizim dediklerimize he dedirmemiz lazim

bence bu konu çok kafa yormaya gerek yok erkeklere iyilikle her istediğimizi yaptıra biliriz yeterki politikacı olalım yap değilde yaparmısın hayatım üzüldüm kırıldım kelimelerini sıkça kullanarak

bence bu konu çok kafa yormaya gerek yok erkeklere iyilikle her istediğimizi yaptıra biliriz yeterki politikacı olalım yap değilde yaparmısın hayatım üzüldüm kırıldım kelimelerini sıkça kullanarak

Haklisin bu sozcüklerde çok onemli :)

Hmm anladim cnim....

Yok canim sen yanlis anladin, o yolladi, simdi ben mi yollim demek istemistim....

Hmm anladim cnim....

Yok canim sen yanlis anladin, o yolladi, simdi ben mi yollim demek istemistim....

kafana göre takıl cnm içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa meselaa arayarak mesaj atarak mutluysan ara sor ben mesela insanları sevince daha mutluyum

Haklisin canim insan sevince mutlu olur :) sevgi var oldukça yasiyoruz zaten
ne zamn birini kafanda eleştirmeye başlasan otomatatikman soğur ve nötürleşirsin ona karşı hayata güzel bakmak gerek kuşu kediyi çiçeği böceği görmek gerek sadece karşı cinsle olan tutumda değil okulda işte ailede herkesi sevmekliyiz karşılık beklemeden karşılık beklendimi işte o zaman kavgalar başlar

Dogru soze ne hacet :)

kesınlıkle arada yonettıgını hıssetsın ama arada tabıı:) bı arkadas erkek egosundan bahsetmıs cok guzel ozetlemıs:)))
'ben erkegım hesabı ben oderım parayı ben kazanırım erkegım boru degıl (!) ' egosu var onlarda.. mesela ben bazen tamam senın dedıgın olsun. bu konuda sen daha cok bılgılısın askım derım. hemen yumusar tamam askım sen ne dıyorsan yapalım der bana safım benım

güzelmis canim :)
Nasil yönetmemiz gerekiyo peki glcn89 ?
bide su pohpohlamayi anlamadim ben ?

burda yazilanlarin hepsini tek tek not ettim, bi mesajda yazayim topliyim bakalim neler cikiyor :)

simdı mesela ben moralı bozuk oldugunda pohpohluyorum :)) genelde.. bazen ıcımden gelır yaparım
ama tabı karsılıklı boyle seyler o da benm nazımı cok ceker.. katlanır sinirli ve dengesiz hallerime :)) canım benım..
bende ona zor zamanlarında yardımcı olurum operım koklarım simdi uzaktayız ama eskıden haftada 2 3 kez gorustugumuz olurdu.. ve bazen evde basbasa kaldıgımızda ona guzel yemekler yaparım, guzel sozler fısıldarım kulagına :) sensiz naparım, iyiki tanımısım, iyi ki o konsere gitmişim(konserde tanıştıkta) falan dıye.. oooff bı guwen gelır tabıı benmkısıne
hemen hareketlerınden anlasılır o hali... tabii abartırsa fena yaparım o ayrı

yönetmek konusunda da aslında bu konu onun sana ne kadr baglı olduguna ve katlanabilirlik derecesıne gore degısır:) bir haftasonu onunla bişeyler yapmak ıstemiştim..bize cok yakın, sahili olan bi şehire gıtcektık. trenle 45dk lık yol gıtmek sıkıyordu sevgılımı.. alısverıs merkezıne gtmek ıstedı.. gittik bızde.. tabi ben hep gulerım cok neseli bi yapım vardır.. ama ıstemedigim bişeyi yaparkende o kadr somurturum, elımde degıl..ama ogun biraz abarttım sanrm :) taksıye atlayıp tren garına gıttık :)))
kıyamamıstı bana:)

Yani bu pohpohlamak, canim askim bitanem, ne kadar guzel gozlerin var, gulusun, bakislarin, su bu....... mu ? :)
iyiki varsin, fln gibi....
ne zor ya bu pohpohlama isi...helede hiç tanimadigin gormedigin biriyse :)

ama anladim canim ne demek istedigini :)

karsimizdaki bizi cok seviyosa dayanamaz tabi :)
Biz bile annemiz, babamiz, kardesimiz, veya sevgilimiz boyle uzulse, bir yere gitmedigimiz için... Hemen yelkenleri suya indirir.. hadi seni mi kiricam cnim diyip gideriz :))))
gönlünü almak guzeldir sevdiginin :)

Canım yorumunu okuyunca bir an birileri benden bahsediyor sandım eheh ne kadar benziyoruz. Tartışma anında içime canavar girer benimde çok kalp krııcı olurum ve soğuturum kendimden sonra da sittinsene düzeltemem olayı zor işler valla :)

Her fırsatta takdir et canım teşekkur et minnetyarligini dile getirerkekler yaptiklari islerde basarili olmayi basarilarini baskalarindan duymayi cok severler güçlü oldugunu hissettir yumuşak ses tonuyla konuş gözlerinin içine bakçok vıcık vıcık olmaktansa sectigin kelimeler saygı agirlikli olsun sen nasil istersen gibi onaylayici kelimeler kullanabilrsin iyi bir dinleyici ol oncelikle ve onu surekli desyekledigini ayni sekilde dusundugunu hissettigini onu anladigini göster yaninda ol ve destekle

Ben hiç pohpohlamam ama çok seviliyorum.
Bence bi erkek fazla pohpohlanırsa bi zaman sonra kendini daha iyilerine layık görebilir ve gidebilir.
Ben böyle olmama rağmen bana diyo ki "senin gibi kimse beni sevmedi bugüne kadar"
Yani sevdiğini hissettirmek yeterli. Bu illa abartılı kelimelerle olmaz.
Hele ilk günlerde "ben sensiz yapamam" mesajını asla verme. Bu zamanın erkekleri kendine güvenen kadınlardan hoşlanıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…