şimdi yazıorum ama tatlı diili olup olmadığımı bilmiorum
Eşimle muhabbetimiz inanlmaz iyidr çok keyfli geçer hele mutfak muhabbetimz allaahhh akşam bi çay kahve yaparız bi bakmışız gece olmuş biz hala lak lak yapıorz
Ama bunun özel bi taktiği yok karsındakiyle iletişimine bağlı cnm ... Mesela yeni tanıştığım ortamdaki insanlarda ilk bıraktığım izlenim hmmmm ne ukala kız oluyo malesefbu şundan kaynaklanıo ben sırf muhabbet etmek olsun die yeni tanıstğım kişilerle içli dslı olamam didik didik soru yağmuruna tutmam genelde dnlerim o yzden souk bi duruşum olduğunu söylerler..
Ama şöle bişi yapabilirsn muhabbeti sevgilinin sevdiği şeylerden ilgi alanından başlatırsın devamı gelir
iyide tatlı dilli sizinde dediğiniz gibi sonradan olmazki:26:
bende kendimden biliyorum hiç şöyle akıcı tatlı diili olamadımmdemekki içten gelen birşey kimisi çok hoş sohbettir kimiside değildir
şimdi yazıorum ama tatlı diili olup olmadığımı bilmiorum
eşimle muhabbetimiz inanlmaz iyidr çok keyfli geçer hele mutfak muhabbetimz allaahhh akşam bi çay kahve yaparız bi bakmışız gece olmuş biz hala lak lak yapıorz
ama bunun özel bi taktiği yok karsındakiyle iletişimine bağlı cnm ... mesela yeni tanıştığım ortamdaki insanlarda ilk bıraktığım izlenim hmmmm ne ukala kız oluyo malesefbu şundan kaynaklanıo ben sırf muhabbet etmek olsun die yeni tanıstğım kişilerle içli dslı olamam didik didik soru yağmuruna tutmam genelde dnlerim o yzden souk bi duruşum olduğunu söylerler..
ama şöle bişi yapabilirsn muhabbeti sevgilinin sevdiği şeylerden ilgi alanından başlatırsın devamı gelir
bence yine o tatlı dilliğin vardır sadece yeni hoşlandığın kişi dilini bağlamış heyecandan anlaşılan
Biliyorum canim sonradan olunmaz da :)
Ben çok tatli dilli bir insanim aslinda, biliyorum cunku cok guzel sözler soyler[d]im sevdiklerime...
Mesela kiz arkadaslarimi cok sevdigimden bi gun bi mesaj atmistim , ayyyy bi sevindim bi sevindi :) siir gibi yazardim :) oyle içten oyle
samimi :) baska bi arkadasim beni aramisti, guzel guzel seyler dedim içimden geldigi için sok olmustu sustu beni dinliyodu ordamisin
dedigimde : " Sen bi yeri mi okuyosun?" XD demisti bana :)Halbuki alakasi yok :)
Arkadaslarim bu yuzden, hep sen çok guzel konusuyosun derlerdi... Zaten öyle diye diye diiiyeeeee.... Nazarlari degdi !!!Hiçbisey
diyemiyorum eskisi gibi
Bu yuzden, tekrar tatli dilli olmak istiyorum ama bu sefer arkadaslarim için degil ! hih
hoslandigim biri var onun için :)
simdilik grsmedigimiz için smslerim gzl olmasi lazim
bence yine o tatlı dilliğin vardır sadece yeni hoşlandığın kişi dilini bağlamış heyecandan anlaşılan
mesela bende karşımdaki kişiye göre hareket ederim o pozitifse bende pozitif olurumama değilse otamatikmen içime kapanırım ama bu huyumdan hiiiçç memnun değilim
Olabilir
e nasil çozücem ben bu dilim'in bagini :):26:
Ne zor is bunlar....
Senin sevgilin yok mu jaleda ? ona soyledigin ve onun da hosuna gittigi seyler var mi ?:)
varr varrr olmazmıı hemde 2 taneee
biri kızım diğeri eşimmm
ama ben tatlı dilli olmay beceremedii tatlı dilliliği bırak şöyle akıcı konuşmayı beceremedim hoşş eskiye nazarann yinde iyiym :99::86:
İnsanlar en çok kendine benzeyeni severler, aynı kültür, altyapı, görgü vs...
Fiziksel olarak da böyledir bu, bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek, kadınlar kendilerine benzeyen kadınları daha güzel, erkekler kendilerine benzeyen adamları daha yakışıklı bulurlar...
Bu durum iletişimde de geçerli...
İş görüşmesine gidenlere önerilir, iş vereninizin jest ve mimiklerini uygulayın (elbette fark ettirmeden, direkt taklit değil) onun kullandığı kelime haznesinden faydalanın vs...
İlişkilerde de böyledir bu, mesela yeri geldikçe onun kullandığı kelimeleri kullanmanız ona bilinçaltında aşinalık hissettirecek, sadece bu kadar da değil, ikinize özel espriler, deyimler yaratın, bir başkasının duyduğunda anlayamayacağı ya da anlamlandıramayacağı ama ikinizin bildiği ve güldüğü şakalarınız olsun, bu da ona sizinle arasında özel bir iletişim olduğunu ve başkasının aynı duyguyu hissettiremeyeceğini düşündürecektir...
En önemlisi de haftalar hatta aylar önce anlattığı bir konuya bağlayın muhabbeti... Mesela daha evvel asabi bir arkadaşından bahsettiyse günler sonra onun adını söylediğinde "Şu asabi olan değil mi?" diye sorun, bu da onu ne kadar önemsediğinizi, anlattıklarınıza değer verdiğinizi hissettirecektir...
Bu maddeler uzar gider ve içinizden geliyorsa kendiliğinden gelişir... Farkındaysanız yukarıda sıraladığım konular size uygulansa sizin de hoşunuza gidecek durumları kapsıyor yani meselenin özü ondan ne duymak hoşunuza gidecekse siz de aynılarını söyleyin... Neticede hepimiz samimiyet, sıcaklık ve yakınlık gördüğümüzde kendimizi iyi hissediyoruz...
Tatlı dilli olduğum söylenir.
Aslında ben de bilmiyorum nasıl olduğumu.
Sevmediklerimin yanında zehir gibiyim. Ama sevdiğim insanların yanında hep bıcır bıcır,neşeliyimdir. Gülerim,güldürürüm.
En önemlisi iltifatlara boğarım mesela sevgilimi...
Saatlerce dedikodu yaparız,geyikler çeviririz hatta çevremizdekileri taklit eder onu güldürürüm.
Ne bileyim bilemedim ama ben sevgilimin yanında çok doğalım galiba onu seviyor bu adam bende.
:) Ne güzel Lale, senin dediklerini hep begenmistirimAllah bozmasin canim mutlulugunuzu
Bende biraz böyleyim sevgilime hep iltifat eder[d]im, hep dile getirir[d]im onu ne kadar begendimi, ama bi ise yaramadi orasi baska... o'nun bana soyledigi seyler komigime geliyodu, "Bana sunu demen, soyle yapman, yok su yok bu... cok guzel...." bunu iltifat zannediyodu herhalde essek !
Bu sefer oyle olsun istemem, buyuk konusmiyimde..
Ne bilim kadinlar bilir neyi nasil soylicegini, hangi sekilde :) soyle simarik cocuklar gibi bisey istemeyi, dudak büzmeler, "ya ama nolur noooluuuurr" demeler :)) cilve yapmalar :)
Ne bilim kimse bisey yazmiyo, KK'dakileri enterese etmedi anladigim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?