Şöyle olur böyle olur demeyelim de hani bir insanin icinden geliyorsa bir soz bir kelam soylerken farkina bile varmazsiniz hele ki karşi tarafa aşk-sevgi besleniyorsa aksi taktirde çok suni duracaktır.. Benim görüşüm içinizden ne geliyorsa öyle davranin..
Sağlıcakla kalın..
güzel söz söylemekte önemli tabi ama Önemli olan tartışırken de hayatım canım bitanem x cim diyebilmek bence
Ben kavga ederken asla diyemem ismiyle hitap ederim nişanlımda bu duruma çok kızar mesela
ama sinirli olmadığım zamanlarda konuşma tarzım hep böyledir çoğu dediğimi yaptırırım bu şekilde benden sana tavsiye
ahhhh canım benim çokta talı dilli böle şam şam şakılayan bi bayan olamadım ama bu sıra içimde bi enerji var espiritülleştim herşeye şakayla yaklaşıyorum eşimin çok hoşuna gidiyor sürekli gülüyo sevdiceğim
şu erkek denen yaratık türleri genelde güler yüzlü kahkaha tatlı dilli ve eğlenceli kadınları seviyorlar. sanki hayat hep toz pembe de hepimiz her saniye pespembe olmamız lazımneyse, ben tatlı dilli olmayı bazen beceriyorum bazen de hiç beceremiyorum genelde de beceremiyorum hele sevgilime hiç becereemiyorum. canım aşkım aşkısı canısı kedişim falan derim iltifat da ederim, ama bi eksik var yani.samimi arkadaş ortamlarında ise bazen öyle bi açılırım ki tutabilene aşkolsun. hele de bir iki kadeh içmişsem sevgilime tatlı dilli olabilmeyi hoşsohbet olmayı bende çok isterdim ama bu biraz da yapı meselesi :44:
evet canim bu çok dogru bayiliyolar onlari gulduren kadinlara :)
gerçi bu bizim için de geçerli, bizi gulduren erkekler hosumuza gitmiyor degil
Oyyyy oyy ne guzel hep boyle mutlu olun canim :), çok hosuma gidiyo boyle mutlu çiftler gorunce <3 Hep mutlu olsunlar ya :)
HERKES MUTLU OLSUN NE GUZEL OLUR :)
ooo ben neler söylerim
deniz gözlüm yakışıklım aslanım yiğidim pehlivanım( bu üçlüyü hep arka arkaya söylerim :)
ömrüm hayatımın anlamı bebeğim tosunum tontoşum bi tanem nasıl mest olur nasıl
Ama espirim hoşuna gitmedi dün telde konuşurken
şimdi telefonlarıma çıkmıyor
Ayyyyyyy e hani mest olunmucak gibi degil bu kelimeler
çok güzelmis gerçekten :) hemencecik içlerinin yaglari egrir bunlarin
Ya bende derim bunlari demesinede, görmedim etmedim cocugu daha, boyle demem garip kaçabilir :)
Merhaba KK'nin güzel hatunlari
Sizlere bir sorum olucakti :
Tatli dilli nasil olunur ? :44:
'tatli dilli olunmaz, dogulur' demeyin :) cunku bu konuda kendime guveniyorum, sevdigim bi insana tatli tatli konusmayi severim
ama bu durum biraz farkli, boyle dediklerim hosuna gitsin istiyorum.... benimle konusmaya doyamasin :)
Siz mesela esinize/sevgilinize nasil konusur, neler dersiniz ve o bayilir? :)) örnekler verirmisiniz (cok özel olmazsa)
Hem Bunu beceremeyen hanimlara'da yardimci oluruz bu sayede :)
Cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?