bence yapı meselesi bu mesela ben sevgımı cok bellı edemem. ama ben de cok ıstıyorum tatlı dıllı olmayı. nişanlım da tatlı dıllı guler yuzlu olmamı ıstıyo ama ben cok cabuk surat asabılıyorum bu da hosuna gıtmıyo tabıkı(
daha söyleyecek çok vaktyin var
Tatlı dillimiyim bilmiyorum ama sevgilimi sürekli güldürürüm yanındaykende telefondaykende kahkahalarını duyarım hep :)
Oda çok neşelisin der :)
Açıkçası çevremdeki herkes öyle olduğumu söyler ama ben farkında değilim.
Sadece dikkat ettiğim en önemli şeylerden biri, telefonda bile olsa gülümseyerek konuşmaktır.
Bu olumsuz bir şey söyleseniz dahi, etkisini yumaşatarak iletilmesini ve daha akılda kalıcı olmasını sağlıyor.
Diğeri ise asla inanmadığım bir şeyi karşı tarafın gönlü olsun diye asla söylemem, dolayısıyla birine iltifat ediyor gibi algılanmam, söylediklerimin gerçekliğine inanılır.
Asla cümlelerde sen ve ben kelimelerini kullanmam özellikle tartışmalarda, sen şöyle yaptın ya da ben bunu yaptım gibi.
Aksine bu durum olduğunda kendimi kötü hissediyorum gibi ifadeler, tatlı dilli olmanın diğer özellikleri.
Başka bir şey yaptığımı zannetmiyorum ama şöyle bir faydasını görüyorum, kimse benle tartışmak istemez:)
Tartışmanın başında yüzde yüz haklı olduğuna inanıp başlarlar, sonuna geldiğinde lanet olsun ben nasıl insanım da böyle birini üzdüm deyip gönül alırlar:))))))
benim tatlı diilli oldugumu söyler sürekli farklı şekilde hitap ederim ve ayılıp bayılır her seferınde içimi eritio bu kelimelerin der
ama kendisi hep klasık laflar aşkım,canım,sevgilim , ve miniğimmmmm
odun odun ya bu adam
Ben tatlı dilliydim ama nişanlım bana ters davranınca buz gibi soğuduğum için artık hiçbirşey diyemiyorum.
ben ciciş ciciş konuşmalar sergilemiyorum ama güzel konulardan konuşurum onunda konuşmaktan hoşlandığı konuları konuşurum oda bana benimle konuşmaya doyamadığını söyler
Konu sevgiliyse ben şiir yazarım ya da saka aralarinda iltifat ederim ama içimden gelerek tabi yağ için değil
Tatlı dilli olmak için verebileceğim bi taktik yok. Tatlı dilli olmak hayta pozitif bakmaktan geçiyor.
Örnek verecek olursam, sevgilim günde en fazla 2 tane sigara içer hiç içmediği haftalar olur çok içmez ama ben bundan rahatsız oluyorum. Ona ben "ya sigara ya ben, sigarayı bırakmıyosan beni bırak" falan tarzı şeyler demedim (bunu diyen birçok arkadaşım varmış duydum). Ben ona sadece "Bitanem içtiğin sigaranın bana bi zararı biliyorsun ama ben üzülüyorum onun yüzüne beraber yaşıyacağımız mutlu günlerimizin sayısını azaltıyorsun ya ben sana doyamazsam aşkım naparım sensiz" falan deyince doğru söylüyorsun aşkım dedi şimdi bıraktı bırakacak gibi bi durumda.
Şunun için anlattım. Ben katı katı bırak o sigarayı çok zararlı deseydim sanane diyip çıkardı ama ben tatlı tatlı anlatınca hak verdi ve sözümü dinlemek adına herşeyi yaptı.
Tatlı dil güzel şey.. Etkili şey..
Uygulayın derim..
Şimdi çıkmam gerek geldiğimde yazıcam daha bu konuya..
Mesela nelerden konusmaktan hoslaniyo, yani hangi konulardan ? :44:
cunku genelde bu erkeklerin hangi konulardan konusmaktan hoslandiklarini pek bilemiyoruz....
helede sevgilimiz degilse...
benim bi bakıcı kadınım var ama akşam eve gidince yoruluyorum eşim istanbulda ben maraş dedimki yedekte bi tane kadın diyecektim (bakıcı) bulundursam senden ayrıyken çok yoruluyorum derken yanlışlıkla kadın yerine kocamı demişim çıldırdı çıldırdııııııııııııııııı sora gönlünü aldım tabükünasil bir espiri yaptin sy2011 ???
Kizlar birsey daha sorucam, mesela 2 gundur, o 2 gun'de o mesaj attiysa, sonra siz mi atarsaniz... yoksa beklermisiniz yine o yollasin diye ?
Niyeyse içimden gelmiyo yollamak !
Erkekler en çok onlara akıl danışılmasından hoşlanıyor, gözlemlediğim kadarıyla.
Tabi bir nebze de onalrı ilgilendirmesi suretiyle:)))
Kalkıp da ne renk oje sürsem diye sorulursa olmaz, ama bunu yapan pek çok arkadaşım var sonra neden adam benle az konuşuyor diyorlar:)
Bir konu hakkında, duyduğunuz veyahut okuduğunuz bir konu olabilir, dünya gündemi, anınız ya da önemli gördüğünüz herşey olabilir, onun görüşlerini merak ettiğinizi söyleyip yavaş yavaş eteğindeki taşları dökmeksini sağlamak çok hoşlarına gidiyor.
O anlattıkça aa evet, hiç o açıdan bakmamıştım, nasıl da bambaşka bir gözlem bu, düşüncelerimi genişlettin deyip konuyu ilerletin.
Susmak bilmezler valla:)))
bence esinize veya sevgilinize sanki hep sizi yönetiyormus gıbı bı hava verinpohpohlayın arada, sen olmasan napardım falan dıye erkekler buna bayılıyo.. mesela ben sevgılıme askım sence bugun ne gıyeyımm desem bayılır bu konuda ona danısmama.. onunla alısveriş yapmama..onun begendıgı seylerı gıymeme.. ozellıkle alısverıs e cıkma konusunda benden heveslıdır bu sanırım mılyonda bır gorulen erkek tıpı :))
ben çok tatlı dilliyimdir herkes öyle söyler saygılı ve içtenim hemcinslerimle iyi geçinir elimden geldiğince yardım ederim kıskanmam
ama ne oluyorsa bana konu erkeklerle duygusalık oldu mu bir şeyler oluyor, öfkelendiğimde adam kaçıyor benden tanıyamıyorum seni diyor hiç öyle bir insan değilim ama 180 derece dönüyorum sanki içimde bir canavar var da karnımdan pençesini çıkartıyor.
ruh hastası mıyım acaba çözemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?