Tatli dilli nasil olunur ?

aynen canim, biz kadinlar surat asmayi seviyoruz gibi gibi.... aslinda surat asmamizin sebebi, gönlümüzü alsin, yumusatsin bizi diye....

Maalesef oda oyle olmuyor....

Bu yuzden en iysii surat asmalari bi kenara birakmamiz lazim :)

Açıkçası çevremdeki herkes öyle olduğumu söyler ama ben farkında değilim.
Sadece dikkat ettiğim en önemli şeylerden biri, telefonda bile olsa gülümseyerek konuşmaktır.
Bu olumsuz bir şey söyleseniz dahi, etkisini yumaşatarak iletilmesini ve daha akılda kalıcı olmasını sağlıyor.
Diğeri ise asla inanmadığım bir şeyi karşı tarafın gönlü olsun diye asla söylemem, dolayısıyla birine iltifat ediyor gibi algılanmam, söylediklerimin gerçekliğine inanılır.
Asla cümlelerde sen ve ben kelimelerini kullanmam özellikle tartışmalarda, sen şöyle yaptın ya da ben bunu yaptım gibi.
Aksine bu durum olduğunda kendimi kötü hissediyorum gibi ifadeler, tatlı dilli olmanın diğer özellikleri.
Başka bir şey yaptığımı zannetmiyorum ama şöyle bir faydasını görüyorum, kimse benle tartışmak istemez:)
Tartışmanın başında yüzde yüz haklı olduğuna inanıp başlarlar, sonuna geldiğinde lanet olsun ben nasıl insanım da böyle birini üzdüm deyip gönül alırlar:))))))

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy :)))) ne güzelmissin
bizede ver tüyolarini :)

Pantera o kelimeleri bizlerle de paylas nooolluurrr noluurrrr :)))

Ben tatlı dilliydim ama nişanlım bana ters davranınca buz gibi soğuduğum için artık hiçbirşey diyemiyorum.

oooo bu kotu olmus canim... sende soyle ona niye bana boyle ters davraniyosun de!
ISte hep boyle oluyo canim, bende tatli dilliydim, bisey oldu artik diyemiyorum gicik oluyorum kendime :''( uzuluyorum da

ben ciciş ciciş konuşmalar sergilemiyorum ama güzel konulardan konuşurum onunda konuşmaktan hoşlandığı konuları konuşurum oda bana benimle konuşmaya doyamadığını söyler

Mesela nelerden konusmaktan hoslaniyo, yani hangi konulardan ? :44:
cunku genelde bu erkeklerin hangi konulardan konusmaktan hoslandiklarini pek bilemiyoruz....
helede sevgilimiz degilse...

Konu sevgiliyse ben şiir yazarım ya da saka aralarinda iltifat ederim ama içimden gelerek tabi yağ için değil

Tabiki canim Sfnr, hiç birimiz yag için demez iltifati, ben inaniyorum...
Biz kadinlari hissederek soyluyoruz, hissederek ask'la sevgiyle bakiyoruz Sevdigimize... gerçekten gonlumuzden gelenleri dile getiriyoruz.....

Haklisin tabi MissLaila,
Tatli dil yilani deliginden çikarir diye bosuna dememisler..
Aslinda tek tatli dil de degil mantikli bi sekilde, onlarin da kafasina uyacak sekilde soylemek gerek galiba... suyuna gitmek gerek
Bekliyorum cevaplarini canim... :)

Kizlar birsey daha sorucam, mesela 2 gundur, o 2 gun'de o mesaj attiysa, sonra siz mi atarsaniz... yoksa beklermisiniz yine o yollasin diye ?
Niyeyse içimden gelmiyo yollamak !

Mesela nelerden konusmaktan hoslaniyo, yani hangi konulardan ? :44:
cunku genelde bu erkeklerin hangi konulardan konusmaktan hoslandiklarini pek bilemiyoruz....
helede sevgilimiz degilse...

Erkekler en çok onlara akıl danışılmasından hoşlanıyor, gözlemlediğim kadarıyla.
Tabi bir nebze de onalrı ilgilendirmesi suretiyle:)))
Kalkıp da ne renk oje sürsem diye sorulursa olmaz, ama bunu yapan pek çok arkadaşım var sonra neden adam benle az konuşuyor diyorlar:)
Bir konu hakkında, duyduğunuz veyahut okuduğunuz bir konu olabilir, dünya gündemi, anınız ya da önemli gördüğünüz herşey olabilir, onun görüşlerini merak ettiğinizi söyleyip yavaş yavaş eteğindeki taşları dökmeksini sağlamak çok hoşlarına gidiyor.
O anlattıkça aa evet, hiç o açıdan bakmamıştım, nasıl da bambaşka bir gözlem bu, düşüncelerimi genişlettin deyip konuyu ilerletin.
Susmak bilmezler valla:)))

bence esinize veya sevgilinize sanki hep sizi yönetiyormus gıbı bı hava verin pohpohlayın arada, sen olmasan napardım falan dıye erkekler buna bayılıyo.. mesela ben sevgılıme askım sence bugun ne gıyeyımm desem bayılır bu konuda ona danısmama.. onunla alısveriş yapmama..onun begendıgı seylerı gıymeme.. ozellıkle alısverıs e cıkma konusunda benden heveslıdır bu sanırım mılyonda bır gorulen erkek tıpı :))

nasil bir espiri yaptin sy2011 ???
benim bi bakıcı kadınım var ama akşam eve gidince yoruluyorum eşim istanbulda ben maraş dedimki yedekte bi tane kadın diyecektim (bakıcı) bulundursam senden ayrıyken çok yoruluyorum derken yanlışlıkla kadın yerine kocamı demişim çıldırdı çıldırdııııııııııııııııı sora gönlünü aldım tabükü
Kizlar birsey daha sorucam, mesela 2 gundur, o 2 gun'de o mesaj attiysa, sonra siz mi atarsaniz... yoksa beklermisiniz yine o yollasin diye ?
Niyeyse içimden gelmiyo yollamak !

aman erkelerden beklersen mutsuz olursun sallamayacaksın aramak istiyosan ara bahanesi önemliyse takma hep sen ara ama gerçekten geçersiz bi bahaneyse bence arama bekle

Son düzenleme:

Cok güzel örnekler vermissin TLFK :) COK COK SAGOL :))
Iste bende tam bundan bahsediyorum kizlar, somut örnekler verin hep :))
Bu teknik cok guzelmis gercekten tlfk, uygulamayi dusunuyorum eheheh
ama aklima takilan, neyle ilgili soru sorsam :44::44::44: hmmmmmmm bulamiyorum

ben çok tatlı dilliyimdir herkes öyle söyler saygılı ve içtenim hemcinslerimle iyi geçinir elimden geldiğince yardım ederim kıskanmam
ama ne oluyorsa bana konu erkeklerle duygusalık oldu mu bir şeyler oluyor, öfkelendiğimde adam kaçıyor benden tanıyamıyorum seni diyor hiç öyle bir insan değilim ama 180 derece dönüyorum sanki içimde bir canavar var da karnımdan pençesini çıkartıyor.
ruh hastası mıyım acaba çözemedim :))

Bizi yönetiyormus gibi bi hava mi verelim ? eminmisin ? :44:
ya yok benim hosuma gitmiyor bu tur seyler, ne bilim hayvan lar yönetilir, insanlar diyil... hem ben erkek olsam, kadinin benim onu yonettigimi gostermesi, hosuma gitmez, bu ne ya derim... kendi dusunceleri, kendi istekleri, kendi gorusu de olsun isterim ne bilim, herseye he denmesi hosuma gitmiyo pek... ne bilim yanlis mi dusunuyorum kizlar ?

Pohpohlamak guzelde, nasil oluyo o pohpohlamak onu anlamiyorum, ne gibi seyler demek mesela ? somut ornekler verirmisin Glcn:)

Bak bu cok dogru, banada bi kez demisti, ne giyceksin, yardimci oluyum mi diye :) sok olmustum komigime gitmisti ehehhe :) seviyor bunu erkekler galiba XD

Bencede yonetıyormus gıbı bır hava vermek gerekıyor kımı zaman. Ama ıyı ayarlamak lazım tepenıze cıkacak kadar degıl
Pek sevmıyorlar erkekler uyanık ve akıllı kadını. "Sen olmadan da yaparım, ayaklarımın ustunde dururum, işim var aşım var" mantıgı ıle hareket edıp, bu fıkrıyata sahıp oldugunuzu cok bellı edersenız, hıssettırırsenız erkek ıster ıstemez gerı cekıyor kendını..

En nıhayetınde erkek ve dogalarında baskın olma hakımıyet kurma durumu var. "Ben erkegım, korurum kollarım,hesabı ben oderım,parayı ben getırırım, ben yonetırım, ev ıdaresı benden sorulur, erkegım ben ya boru mu?!" egosu vardır onlarda

Arada bır " ben bılmem, beyım bılır, aslanım kocum yıgıdım " ıcerıklı mesajlar vermek lazım adamcagızlara

Canim bende oyleyim, eski sevgilim bana sinirlenecegim bisey dese, ne bilim mesela bi kez kuzenimle ilgili bisey demisti, nasil sinirlenmistim anlatamam !! Oooo demisti, gözün dönmüs gibi, nasil sinirlendin, gozlerindeki sinir, disa vuruyor, ne kadar onemli senin için filan dediydi pis herif! herhalde onemli ailem benim için :)
Karyatid, bence hepimizin içinde bi canavar var :) hele biz kadinlarin :)
yok yok bence ruh hastasi degilsin :) öfkelendigimizde biz boyle oluyoruz, bazi erkekler iclerine donuyolar bisey anlatmiyolar, ama biz disa vurup, ortaligi yakip kavuruyoruz :)

bence erkeler yönetmek ister ama yönetilmeye ihtiyaçları olan varlıklardır o yüzden bunun dengesi çok zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…