Doğuma Hazırlık Tatlı kızıma isim arıyorum lütfen yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tatlı kızıma isim arıyorum lütfen yardım

• Hanzade

OY: 16 43,2%
  • Ahu nisa

OY: 10 27,0%
  • İkra

OY: 8 21,6%
  • Zümra

OY: 5 13,5%

• Ankete Katılan
    37

bse35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
51
21
88
Arkadaşlar şuan 30 haftalık hamileyim ve bir kız bebiş bekliyoruz :KK16: isim konusunda eşimle çok kararsız kaldık sizden yardım bekliyorum

Hanzade ismini çok asil buluyorum.
Ahu da güzel isim ama tek başına.

Zümra en saçma isimlerden. Bildiğimiz zümre. Grup demek yani. :D
Netteki yalan dolan anlamlara bakna. Zümra güya zeki, namuslu kadın demekmiş. Daha neler.

Bende hanzade yi çok beğeniyorum ama eşim tam net değil ama güzel düşüncelerin için teşekkürler :)

Zümra , ikra anlam güzel olsa da bence kıza pek yakışmayan isimler.
Hanzade bence ağır bir isim kız için çok daha güzel naif isimler var ..
Nisa ismi de kuran da geçiyor ama anlamı güzel değil bence..
Bu yazdıklarınız içinde Ahu bence tek başına güzel..
Kız için daha farklı alternatifler düşünebilirsiniz bence zamanınız var..

Kuranda gecen ve anlamli isim arayisindaysaniz ona gore öneride bulunalim illa şart degil derseniz daha cook alternatif suna biliriz canım turkce bir isimin anlamina bakmak istersen tdk isimler sozlugunde anlami daha guvenilirdir isim anlamlarina oradan bakabilirsin:KK54:

Zümra , ikra anlam güzel olsa da bence kıza pek yakışmayan isimler.
Hanzade bence ağır bir isim kız için çok daha güzel naif isimler var ..
Nisa ismi de kuran da geçiyor ama anlamı güzel değil bence..
Bu yazdıklarınız içinde Ahu bence tek başına güzel..
Kız için daha farklı alternatifler düşünebilirsiniz bence zamanınız var..
Baya isim arasından eledik aslında ve en son bunlarda kaldık :) çok moda isimleri sevmiyorum sanırım belki de ondan ağır isimler tercih sebebim

Kuranda gecen ve anlamli isim arayisindaysaniz ona gore öneride bulunalim illa şart degil derseniz daha cook alternatif suna biliriz canım turkce bir isimin anlamina bakmak istersen tdk isimler sozlugunde anlami daha guvenilirdir isim anlamlarina oradan bakabilirsin:KK54:
İlla belli bir yerden diye bir düşüncemiz olmadı içimize sinen bir isim arayışındayız tabi ki Yen'i önerilere de açığım çok sağolun

Bu isimlerin hiç birini önermem. Hele hanzade nedir. Dile bile hoş gelmiyor. Bolca zaman varken daha doğru isimler bulursunuz inşallah.

Ağir isim seviyorsan Hanzade. Ben bu ismi cok begeniyorum. Cok asil soylemeside gayet kolay. Hele ki su zamanda uyduruk isimlerin yaninda gayette iyi isim. İkra zümra gibi isimleri kiz ismine gore kaba buluyorum. Nisa olabilir.Ama Nisan daha hoş geliyor bana Hanzade agir dersen alternatif moderni Hande olabilir. . Herkesin zevki ayri . İcine sinmediktdn sonra burdaki oylamaya gire isim koymanin mantigi yok. Zaten isim arastirmasi yapmissin eleye eleye binlar kalmis. Baska isimleri soylesek illaki elemissinizdir.

Ne zaman tam cinsiyeti belli oldu biz 17 inci haftadayız doktor yüzde 80 kiz dedi bende bir kaç isim buldum ama eşim illa beren olsun diyor:halay::p

Ne zaman tam cinsiyeti belli oldu biz 17 inci haftadayız doktor yüzde 80 kiz dedi bende bir kaç isim buldum ama eşim illa beren olsun diyor:halay::p
Benim de 18 inci haftada belli oldu geç gösterdi kendini.beren hem erkeğe hem bayana olduğu için ben pek sıcak bakamadım açıkcası :)

Benim de 18 inci haftada belli oldu geç gösterdi kendini.beren hem erkeğe hem bayana olduğu için ben pek sıcak bakamadım açıkcası :)
Erkekte hic duymadım açıkçası hep kızlar takılıyor

Olabilir o kadar takılmam ben zaten
Ama mina yada derin de düşünüyorum

Seceneklerden hic birini begenemedim.. Hele ki Hanzade.. Tercih meselesi tabi ki hepimkzin zevki farkli.. Ikra'ya oy verdim ama onun da manasi oku.. Turkce'ye cevirdigimizde cok anlamsiz oluyor..

Seceneklerden hic birini begenemedim.. Hele ki Hanzade.. Tercih meselesi tabi ki hepimkzin zevki farkli.. Ikra'ya oy verdim ama onun da manasi oku.. Turkce'ye cevirdigimizde cok anlamsiz oluyor..
Tabi ki herkesin zevki bambaşka sağolun

Back
X