Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya isim arasından eledik aslında ve en son bunlarda kaldık :) çok moda isimleri sevmiyorum sanırım belki de ondan ağır isimler tercih sebebimZümra , ikra anlam güzel olsa da bence kıza pek yakışmayan isimler.
Hanzade bence ağır bir isim kız için çok daha güzel naif isimler var ..
Nisa ismi de kuran da geçiyor ama anlamı güzel değil bence..
Bu yazdıklarınız içinde Ahu bence tek başına güzel..
Kız için daha farklı alternatifler düşünebilirsiniz bence zamanınız var..
İlla belli bir yerden diye bir düşüncemiz olmadı içimize sinen bir isim arayışındayız tabi ki Yen'i önerilere de açığım çok sağolunKuranda gecen ve anlamli isim arayisindaysaniz ona gore öneride bulunalim illa şart degil derseniz daha cook alternatif suna biliriz canım turkce bir isimin anlamina bakmak istersen tdk isimler sozlugunde anlami daha guvenilirdir isim anlamlarina oradan bakabilirsin![]()
Sağolun görüşünüz içinBu isimlerin hiç birini önermem. Hele hanzade nedir. Dile bile hoş gelmiyor. Bolca zaman varken daha doğru isimler bulursunuz inşallah.
Benim de 18 inci haftada belli oldu geç gösterdi kendini.beren hem erkeğe hem bayana olduğu için ben pek sıcak bakamadım açıkcası :)Ne zaman tam cinsiyeti belli oldu biz 17 inci haftadayız doktor yüzde 80 kiz dedi bende bir kaç isim buldum ama eşim illa beren olsun diyor![]()
Erkekte hic duymadım açıkçası hep kızlar takılıyorBenim de 18 inci haftada belli oldu geç gösterdi kendini.beren hem erkeğe hem bayana olduğu için ben pek sıcak bakamadım açıkcası :)
Ebru şallı nın oğlunun adı beren istersen araştırabilirsinErkekte hic duymadım açıkçası hep kızlar takılıyor
Derin güzel gerçektenOlabilir o kadar takılmam ben zaten
Ama mina yada derin de düşünüyorum
Tabi ki herkesin zevki bambaşka sağolunSeceneklerden hic birini begenemedim.. Hele ki Hanzade.. Tercih meselesi tabi ki hepimkzin zevki farkli.. Ikra'ya oy verdim ama onun da manasi oku.. Turkce'ye cevirdigimizde cok anlamsiz oluyor..